Cautare

8211 de rezultate pentru "stirile pro tv iasi 21 septembrie 2010" (3.90 secunde)
Consultatiile s-au desfasurat in 32 de clinici din 16 orase (Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Focsani, Iasi, Suceava, Bacău, Satu Mare, Timisoara, Pitesti, Oradea, Cluj Napoca, Ploiesti, Targoviște și Arad).
Binomul SRI-DNA a intrat in campania electorala pentru alegerile locale din 2016 Nici nu-l luasera pe sus mascatii pe Gheorghe Nichita si, potrivit abuzului anticonstitutional, Binomul SRI-DNA si trimisese presei din cadrul Diviziei Rechizitoriul prin care se cerea arestarea preventiva a primarului de Iasi.
Mariustuca.ro / Institutul Regional de Oncologie Iasi are un un sistem de brahiterapie HD (Autoare: Magda Marincovici) Din 2 iunie a.c., la Institutul Regional de Oncologie Iasi, este complet functional Sistemul de Brahiterapie HD din cadrul Laboratorului de Radioterapie cu Energii Inalte si Brahiterapie.
Ministrul rus Serghei Lavrov nu l-a auzit, si ieri, la Iasi, Voronin n-a mai adus vorba. ... N-a zis si Chisinau-Bucuresti (sau Chisinau-Iasi). ... Intalnirea de la Iasi a fost intr-adevar necesara.
Un iesean de 27 de ani a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce, in noaptea de luni spre marti, a jefuit un bar din zona Garii Iasi si a lovit-o cu o bricheta tip pistolet pe gestionara localului.
Procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iasi efectueaza, marti, 18 perchezitii pe raza judetelor Iasi si Calarasi, care vizeaza activitatea unei grupari specializate in fraude cu cereale, din care fac parte 12 persoane, valoarea totala a prejudiciului depasind 600.000 de euro.
Poli Iasi - Otelul 2-0 Liga a 2-a, Play-off, etapa a 6-a Au marcat: ... Poli Iasi: ... "Emil Alexandrescu", Iasi Arbitru:
Superliga, restanta din etapa a 7-a Poli Iasi - Sepsi 1-0 A marcat: ... POLI IASI (3-5-2): ... "Emil Alexandrescu" (Iasi) Arbitru:
O statuie care simbolizeaza coruptia din politica romaneasca a starnit furie locuitorilor din Iasi.
Astfel, in zilele de 2 si 3 septembrie 2010, Muzeul Judetean din Satu Mare a organizat un simpozion, la care au participat cativa istorici mai putin cunoscuti din Romania si din Ungaria si care a avut un titlu care a iritat majoritatea romaneasca:
79% din proiecte de lege adoptate de senatori si deputati, in sesiunea septembrie-decembrie 2010, au avut ca initiator guvernul. Guvernul ia fata parlamentului in topul eficientei legislative, aproape 80% din proiectele de lege elaborate la Palatul Victoria fiind adoptate in sesiunea septembrie-decembrie 2010.
Chiriches, capitanul nationalei Romaniei, este coleg la Napoli cu fundasul albanez Elseid Hysaj, Razvan Rat a jucat alaturi de Ergys Kace la PAOK, in sezonul 2014-2015, iar Bogdan Stancu si Lorik Cana au fost colegi la Galatasaray, in stagiunea 2010-2011.
In conformitate cu avizul Comisiei Tehnice de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Bucuresti, privind desfasurarea unor evenimente cultural - artistice dedicate sarbatorilor de iarna, in perioada 25 noiembrie 2010 - 03 ianuarie 2011, se vor instituii restrictii de trafic rutier, dupa cum urmeaza:
Boc a aratat ca, in 2010, pentru sectorul agricol au fost alocate 2,6 miliarde de euro pentru subventii, plati la hectar si investitii, fonduri asigurate atat de Uniunea Europeana, cat si de la buget.
In septembrie curent administratia locala a Municipiului Salonta a achizitionat un joc online, "Toldi", pentru suma de 115.000 lei. ... lei in 2010.
Teodorescu a prezentat la B1 TV ultimul sondaj care masoara increderea in politicieni, realizat in septembrie:
Nu ma invatati pe mine cum se fac stirile la TVR. Eu imi pierdeam o ora pe zi sa fac stirile la TVR'.
Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a dat ieri publicitatii rezultatele monitorizarii pe noiembrie privind frecventa aparitiei politicienilor si demnitarilor in emisiunile de stiri radio si TV.
Astazi, in schimb, stirile OZN sunt mentionate numai la evenimente speciale - asa cum s-a intamplat de pilda, recent, cand Pentagonul a confirmat ca a avut un program de milioane de dolari pentru cercetarea OZN.
La ora 11:00 din a doua zi a noului an aleile de acces la intrarea principala a Palatului Parlamentului erau pline de oameni care doreau sa vada si pe viu salile pe care le vazusera la televizor in stirile despre deputati si senatori.
google-analytics.com