Cautare

3523 de rezultate pentru "stirile pro tv de la 31 01 2011" (8.14 secunde)
Nu conteaza ca stirea nu este atat de patetica sau de emotionala, stiristii trebuie sa gaseasca modalitatea de a-i atribui si aceste "calitati".
inflatie 8,5%, somaj 8,5%, curs eur/ron 4,3, contractie de 2,5%.
Premierul Boc anunta, potrivit Mediafax, ca salariile bugetarilor taiate cu 25% vor creste cu 10% in 2011. ... sa se elimine cel de-al 13-lea salariu. ... Presedintele Basescu a criticat graba de a anunta cresterea salariilor cu 10% in 2011.
Romania se confrunta cu masuri severe de austeritate, care ar putea provoca instabilitate politica, iar economia va scadea cu 1,2% anul acesta, dar va reveni pe crestere in 2011, potrivit estimarilor Economist Intelligence Unit (EIU).
Indicii productiei industriale arata ca in noiembrie 2011 doar doua judete din Oltenia au avut crestere, in timp ce trei au inregistrat o scadere considerabila. Imbucurator este faptul ca indicii valorici ai cifrei de afaceri din industrie au crescut, totusi, in patru din cinci judete.
SITUATIA APELURILOR PE 112 IN PERIOADA 31.12.2010, ORA 20.00- 03.01.2011, ORA 08.00 Nr.crt. Fapte sesizate 31.12.2010/01.01.201120.00-08.00 01.01.2011 02.01.2011 Obs.
In 2011 au fost aplicate amenzi de peste 2 milioane de lei.
Singura solutie pentru ca viitorii parlamentari sa fie alesi prin vot uninominal este ca principalele partide din Parlamentul Romaniei, PSD, PNL si PD, sa cada de acord asupra unei variante comune de sistem de vot.
Biroul Electoral Central a respins o solicitare a Asociatiei Pro Democratia privind folosirea urnei mobile doar daca alegatorul poate demonstra cu acte ca este netransportabil, precum si cererea de infiintare a unor sectii speciale pentru cei care voteaza in afara localitatii de domiciliu.
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu.
Odata cu apropierea alegerilor electorale locale Asociatia Pro Democratia semnaleaza o serie de posibile nereguli, suspiciuni de mita electorala sau de cumparare a voturilor. Asociatia atrage atentia asupra unor actiuni cu scop electoral organizate de filialele locale ale unor partide politice.
Desi Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, conta pe aproximativ 600 de politisti pentru miscarea de protest organizata ieri, numai aproape 100 de agenti si ofiteri din Dolj si Olt s-au prezentat la ora 10.00 in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
B.I.) Intr-un moment de profunde schimbari geo-politice, Romania s-a pricopsit cu un presedinte mut si incompetent, diplomatia e complet dezorientata, iar CIA s-a amestecat prea mult, prin intermediul SRI, in toate afacerile politice interne din ultimii ani.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani", la Pro TV Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este invitatul editiei de duminica a emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV in direct de la ora 10.00 si inca jumatate de ora e site-urile Gandul.info si StirileProTV.ro.
Nu de alta, dar nu mai am memoria de la 4-5 ani cand turuiam zeci de poezii in fata musafirilor care veneau acasa la noi, in blocul de pe strada 9 Mai din Codlea si imi este aproape imposibil sa tin minte o minciuna.
Uniunea Nationala a Asociatiilor Stomatologice organizeaza in perioada 8 - 11 octombrie 2014, in Bucuresti, Congresul International de Medicina Dentara.
Am reusit sa exportam peste Prut prostia, miopia si dezinteresul caracteristic de la Bucuresti! / mariustuca.ro Fostul premier Victor Ponta comenteaza pe pagina sa de Facebook situatia politica din Republica Moldova considerand ca perspectiva preluarii puterii de catre formatiunile politice pro-ruse este deja un eveniment aproape inevitabil.
Senatul a aprobat ieri, cu 86 de voturi pentru, doua impotriva si doua abtineri, proiectul de buget al forului, care este cu aproximativ 30% mai mare decat cel de pe anul precedent si prevede majorari salariale in medie de 14%.
Anul trecut, a cheltuit in fiecare zi lucratoare 10.000 de euro, cu 92% mai mult decat presedintele Romaniei intr-o luna. Presedinti ai Camerelor de Comert Judetene spun ca printre extravagantele "reformatorului Sistemului Cameral" se numara automobilele exclusiviste (Rolls-Royce, Range Rover, Mercedes) si clubul la dispozitia sa.
Fondul Monetar International (FMI) estimeaza ca economia romaneasca va reincepe sa creasca puternic din 2011, an pentru care prevede un avans al PIB de 5%, dupa doi ani de restrangere a consumului si de crestere a somajului.
google-analytics.com