Cautare

61359 de rezultate pentru "stirile din judetu dambovita orasul pucioasa" (8.46 secunde)
In piete, legumele de sezon au preturi de delicatese, din cauza secetei excesive. ... De exemplu, potrivit Ministerului Agriculturii, cei mai scumpi cartofi se vand in pietele din Mures si Sibiu, unde kilogramul costa saptamana trecuta 2 lei si jumatate.
In acest scop, tranzitul din centrul orasului va fi mutat catre inelul median, vor fi create zeci de spatii si piatete publice prin reamenajarea scuarurilor si pietelor actuale. ... Vor fi construite si doua poduri peste Dambovita: ... Primul pod pietonal va traversa Dambovita si Splaiul Independentei in dreptul strazii Lipscani.
Gandula analizat declaratiile mai multor politicieni din Dambovita, Olt sau Covasna, din care reiese ca acestia deruleaza afaceri pe bani publici. Astfel, prefectul judetului Dambovita, Iancu Caracota, este actionar la mai multe societati.
Organizatia TSD a PSD de Dambovita a venit cu mic cu mare sa ocupe locurile senatorilor si sa asiste la o prelegere a parlamentarului Adrian Țutuianu despre guvernarea Boc si Basescu.
Cand vor fi GATA LUCRARILE Lucrarile de la pasajul subteran din Piata Sudului vor fi gata in luna aprilie a acestui an, iar podul peste Dambovita, din zona de sud-est a Capitalei, va fi finalizat in august, urmand sa fie incepute lucrarile la constructia drumului care leaga podul de Soseaua Oltenitei, a declarat viceprimarul Capitalei, Aurelian Badulescu.
O pata de sange descoperita in apropierea locului unde doi hoti au furat cabluri de telefon a pus pe jar politia din Dambovita. Totul a inceput cand politistii din comuna Tartasesti au surpris doua persoane care furau cabluri.
Un microbuz scolar s-a ciocnit cu un autoturism Logan, pe DN71, in apropierea localitatii Mircea Voda din judetul Dambovita. 12 persoane, dintre care sapte copii si cinci adulti, au fost ranite, a confirmat pentru REALITATEA.NET un reprezentant al IPJ Dambovita.
La Camera Deputatilor, USL a obtinut 58,6%, ARD - 16,6%, PP-DD 13,5% si UDMR 5,3%, dupa numararea voturilor din 81,49 % din sectii, arata datele BEC.
Pacat ca v-am pierdut din Parlament", a spus Gerea ironic. Reactia lui Boc a fost una surprinzator de dura, invitandu-l pe liberal sa lase "smechereala de Dambovita". ... "Lasati-o cu smecheria de Dambovita. ... "De ce ati acceptat sa faceti parte din guvernul pe care l-am condus, daca esti asa smecher?
Vezi care sunt regiunile afectate Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare COD GALBEN de ploi si descarcari electrice valabila pentru judetele Arges, Dambovita, Prahova si Buzau. ... in zona de munte a judetelor Arges, Dambovita, Prahova si Buzau.
Europarlamentarul PSD, Corina Cretu, considera ca atitudinea pe care deputatul democrat-liberal Cristian Boureanu a avut-o in Comisia parlamentara de ancheta privind cazul Ridzi este similara cu cea a unui macho de Dambovita. ... Atitudinea acestui macho de Dambovita este o insulta.
Dupa succesul extraordinar de la Arenele Romane din capitala, Smiley sustine concertul #Confesiune pe scenele din toata tara.
Fundatia Bratianu a initiat un proiect civic menit sa reaseze orasul Constanta acolo unde il situeaza si topurile de specialitate: al doilea din tara, dupa capitala Bucuresti.
Cotidianul "Replica" a prezentat, in premiera, colegiile din judetul Constanta.
"Avand in vedere ca nu e normal ca un oras sa sufere din cauza unei persoane iresponsabile, propun AG sa acorde un loc in Liga a II-a pentru o echipa din orasul Craiova, urmand ca autoritatile locale sa inscrie formatia.
Calarasiul prin ochii mei (2) Anii au trecut cu bune, mentionand aici in ordine cronologica, construirea unui han si a mai multor pravalioare in centrul orasului, mutarea capitalei judetului Ialomita de la Urziceni la Calarasi la solicitarea generalului rus Pavel Kiselef, dar si cu rele, datorita deselor razboaie purtate impotriva turcilor, pentru apararea luncii Dunarii, dar si din cauza groaznicelor epidemii de ciuma si holera.
Senatorul a tinut sa precizeze de la inceput ca nutreste un respect deosebit pentru energia si devotamentul pe care le manifesta cadrele militare in rezerva, transmitandu-le celor prezenti ca orasul Constanta are nevoie de experienta si rigoarea militarilor.
În actuala societate, în care mobilitatea muncii este ceva obisnuit, angajatii sunt tot mai dispusi sa-si schimbe orasul de domiciliu, daca prin acest lucru au acces la slujba dorita.
I-am ascultat prima data pe artistii bulgari din TRIO THE TENORS (in bulgara: ... Biografie - Kiril Iliev s-a nascut in anul 1979 in orasul Vrata. In 1999 a absolvit liceul in orasul sau natal, specializat in muzica. ... Pantcho Vladigerov din Sofia.
Asa s-ar putea explica faptul ca din 37 de consilieri doar patru si-au reactualizat din 2005 declaratiile de avere.
google-analytics.com