Cautare

18277 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2012" (3.49 secunde)
Ilfov nr.1, in spatele CEC-ului de pe Calea Victoriei) PROGRAM 17 - 29 martie Marti, 17 martie, ora 19.00 LA TIGANCI” dupa Mircea Eliade Proiect finantat in programul Bucuresti 555, sustinut de ARCUB Centrul Cultural al Municipiului Bucuresti Regia si adaptarea :
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Salariile din sectorul public si pensiile vor fi inghetate pentru anul 2012 la nivelul lunii decembrie 2011, potrivit Ordonantei nr. 80/2010 adoptate ieri de deputati, care viza initial adoptarea unor masuri de reducere a arieratelor si de asigurare a finantarii imprumuturilor facute de administratiile locale, relateaza Agerpres.
Economia Romaniei va creste cu 1,5% in acest an si cu 4,4% in 2012. Revenirea economica va fi mai lenta in unele state din Europa emergenta care au inregistrat boom-uri interne nesustenabile, precum Romania, potrivit raportului World Economic Outlook, publicat de Fondul Monetar International (FMI).
Juniorii craioveni se afla in fata unei noi provocari, sambata si duminica urmand sa se desfasoare prima editie a Cupei Constructorul 2012, care se adreseaza copiilor nascuti in 2001 si 2002.
"Sfatuiti-l pe domnul Basescu sa-si dea demisia imediat spre binele Romaniei" O noua scrisoare in atentia presedintelui Comisiei Europene Tot mai multi intelectuali incearca sa le explice liderilor europeni cum stau de fapt lucrurile in Romania.
vineri, 23 noiembrie, de Black Friday, magazinele anunta reduceri spectaculoase pentru produse, de pana la 80%. Anul trecut, cu ocazia primei editii a Black Friday in Romania (un eveniment imprumutat de la americani) pe bloguri au aparut mai multe critici la adresa comerciantilor.
Victor Ponta a tras din nou pe sfoara Comisia Europeana (Autor:
Calendarul taxelor si impozitelor pe 2012. ... Gandul) Iata cum arata calendarul la care trebuie platite darile catre stat in 2012. Calendarul taxelor si impozitelor in 2012 - 25 februarie • declararea si plata impozitului pe profit anual • formular necesar:
Tariceanu si Ghise refuza invitatia lansata de Blaga si PNL de a forma o noua majoritate in Parlament Vasile Blaga a anuntat, sambata, ca programul de guvernare al PNL a fost aprobat de comisia de unificare.
Cristian Parvulescu vede in 2012 "o ofensiva pentru scoaterea UDMR de la guvernare" Analistul politic Cristian Parvulescu sustine ca 2012 va un an agitat din punct de vedere politic, in care se va incerca scoaterea UDMR de la guvernare, context in care ar putea fi posibila o apropiere intre majoritatea actuala si Uniunea Social Liberala.
Claudia Pirvoiu ) Guvernul a aprobat in sedinta de marti o ordonanta de urgenta privind modificarea Codului fiscal, incepand cu anul 2012. Ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu, a spus ca au fost adoptate masuri care "ajuta mediul de afaceri, dar si pentru combaterea evaziunii fiscale".
Mii de oameni au venit la slujba. Programul evenimentelor/ Restrictii de trafic in Capitala Catedrala Mantuirii Neamului va fi sfintita duminica de Patriarhul Ecumenic Bartolomeu si Patriarhul Daniel, alaturi de care se vor afla mai multi ierarhi romani si straini.
Romania trece, in ultima duminica a lunii martie (in noaptea de sambata spre duminica 29/30 martie 2014), la ORA DE VARA - Ora oficiala de vara, ora Europei Orientale. Ceasurile se dau inainte, ora 3.00 devenind ora 4.00, potrivit Agerpres.ro.
Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, Zilele Bucurestilor Primaria Capitalei organizeaza, in perioada 19-21 septembrie, zilele Bucurestiului.
Principalele banci comerciale nu vor rupe total legatura cu clientii lor, cu toate ca zilele de 30 iunie si 1 iulie au fost declarate nebancare, prin decizie a BNR, in contextul trecerii la leul nou.
Nu conteaza ca stirea nu este atat de patetica sau de emotionala, stiristii trebuie sa gaseasca modalitatea de a-i atribui si aceste "calitati". Mai nou, televiziunile romanesti s-au specializat pe transmis stiri muzicale.
ANDREEA BERECLEANU A DEZVALUIT MOTIVUL DIVORTULUI DE ANDREI ZAHARESCU Au fost ani multi impreuna si erau unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi. Au divortat, iar pana de curand motivul a fost un mister.
"Subiectele abordate de catre membrii grupului vizeaza analiza situatiei politice in contextu ultimelor schimbari intervenite in peisajul politic si al numirilor ce vor fi dispuse in cadrul Ministerului de Interne si al Ministerului Public, institutii din care acestia fac parte.
Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta stirile de seara ale Antena 3. ... Va fi un jurnal zilnic Mircea Badea si Dana Grecu vor prezenta duminica, 26 iunie, principalul jurnal de stiri al Antenei 3, difuzat intre orele 20.00-20.50.
google-analytics.com