Cautare

62718 de rezultate pentru "stirile de la ora 19 de pe data de 7 feb 2010 din spitalu boli infectioase" (7.60 secunde)
Managementul deseurilor in portul Constanta se afla de mai multi ani intr-o situatie critica din cauza iresponsabilitatii cu care Gheorghe Moldoveanu, directorul executiv al CN Administratia Porturilor Maritime SA, a inteles sa se implice in verificarea modului in care se achita societatea Salport de obligatiile contractuale ce deriva din prestarea serviciilor de salubritate pe platforma portuara si in special de gestionarea rampei de gunoi de la Poarta nr.6.
I-ai ciuruit, fiinta extraordinara!", pe care il puteti citi in continuare. 'Crima de la Neamt, ocazia ideala pentru Zeus sa-i pedepseasca pe sefii politistilor care i-au strigat mascari. Mitinguri, demiteri, demisii, crime, mite prin parcari, dezvaluiri despre asasinate la comanda, suparari prezidentiale.
Romania are multa hepatita Gravida infectata cu virusurile hepatitice B sau C va naste prin cezariana si nu va alapta In prezent, tara noastra, se plaseaza, in UE, pe locul 25 in privinta incidentei hepatitelor virale, in special cu virusurile hepatitice B si C.
La data de 25 august 2010, ora 14.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 16 Politie au fost dirijati de catre Dispeceratul 112 - Sector 4 Politie in incinta unui complex comercial din sectorul 4 unde i-au depistat pe B. GABRIEL de 21 de ani si D.
Maine, peste 1.000 de elevi din liceele bucurestene si-au propus sa participe la un mars pentru a protesta fata de violenta in scoli. O initiativa mai mult decat laudabila, intr-o perioada in care stirile despre agresiuni de tot felul se tin lant.
Puteti citi in continuare programul de Sarbatori al principalelor banci, printre care Banca Comerciala Romana, BRD, Raiffeisen, CEC si Banca Transilvania. • Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Magda Marincovici) Sistemul de sanatate va economisi aproximativ 300 de milioane de euro, dupa recalcularea pretului medicamentelor aflate pe piata din tara noastra, a anuntat presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Vasile Ciurchea, la Health Forum, organizat de Intact Media Group, eveniment consacrat imbunatatirii sistemului de sanatate, tinand seama ca Romania este codasa in Indexul European al Sistemelor Medicale Dupa Paste, medicamentele ar putea fi mai ieftine, in medie, cu aproximativ 20%.
Valuri de caldura si insecte, alergii si boli tropicale, in special, in sud-estul Europei (Autoare: Magda Marincovici) Valurile de caldura, alergii, boli tropicale, insecte.
Astazi tot mai multe persoane se plang de aparitia cearcanelor, a fetei cazute si a privirii omului obosit. Stresul si alergatura de zi cu zi nu ne mai permit ingrijirea ca la carte si nici odihna adevarata.
Anorexia face parte din subnutritia cronica datorata cauzelor medicale. Diminuarea sau, mai rar, lipsa totala a poftei de mancare constituie un semn clinic de boala pe cat de frecvent, pe atat de specific, anorexia aparand ca numitor comun in foarte multe boli si suferinte ale unor aparate si organe.
Bolile de inimaă ... Afectiunile cardiace ucid patru milioane de europeni in fiecare an (Autoare: Magda Marincovici) Bolile cardiovasculare provoaca un deces din doua in Europa, potrivit rezultatelor unui studiu publicat in European Heart Journal. Studiul remarca progresia acestor boli si diferentele majore intre tari.
Jurnalista Alexandra Manaila a publicat pe pagina sa de facebook o scurta notita pe care o reproduc in continuare:
Abuzul de antibiotice poate ucide Infectia cu Clostridium difficile poate provoca dilatarea excesiva a colonului si chiar decesul Abuzul si administrarea incorecta a antibioticelor a devenit o problema de sanatate publica cu consecinte severe, chiar cu decese.
Otrava pe care o mancam ! Sute de boli produse de bacteriile,virusurile si substantele chimice din alimente (Autoare:
Asociatia Pro Imunizare (www.stopgripa.ro) trage un semnal de alarma in ce priveste cresterea numarului de cazuri de imbolnaviri de gripa la copii si adulti - afectiune virala acuta extrem de contagioasa -, reafirmand inca odata importanta masurilor de preventie.
Romeo si Julia Saleno isi invita prietenii si fanii la concertele sustinute in cadrul turneului national din cursul lunii mai 2013, intitulat simbolic "Love Songs".
In septembrie, persoanele platite pe drepturi de autor si conventii trebuie sa isi depuna, in persoana, declaratiile si sa isi achite contributiile la pensii si somaj, daca banii pe august le-au intrat in cont pana pe 10 septembrie, doar ca pot merge cu ambele declaratii la aceeasi institutie, oricare dintre cele doua.
Ce a mai ramas din presa tiparita. Ne pregatim de inmormantare? Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul.
Profesorii Jonathan Michael Shapiro si Bonaventura Clotet, decorati cu titlul Doctor Honoris Cauza la Bucuresti (Autor :
La data de 11 august 2010, lucratori din cadrul Biroului de Investigatii Criminale - Sectia 23 Politie l-au identificat si depistat pe F.
google-analytics.com