Cautare

4054 de rezultate pentru "stirile alfa pitesti de azi" (7.96 secunde)
Te afli intr-o situatie care nu iti face mare placere, dar depinde doar de tine sa iesi cu bine de aici. ... Primesti musafiri si trebuie sa rezolvi o multime de lucruri. ... Te simti foarte inspirat azi si gata sa pui in aplicare cele mai indraznete visuri.
Berbec Se incheie un ciclu din viata ta, si ca la orice final de drum, a venit vremea bilantului. Pe de o parte te bucuri ca totul s-a terminat si ca poti inchide capitolul, pe de alta parte te mustra unele ganduri ca puteai face lucrurile mult mai bine.
asa i s-a parut lui Marin Sorescu Craiova, privita de sus, de la Simnic, de sub ulm. ... Lucru atestat de marele numar de cetateni ai Europei care au devenit craioveni in perioada interbelica. Sau de arabi care s-au stabilit in zilele noastre in Craiova.
Orice discutie despre "lumea lui Caragiale si noi, cei de azi" are de infruntat o capcana.
In Lisa, sarbatorile nu erau "zile de odihna". ... Nimeni din sat nu si-ar fi ingaduit sa apara, duminica, in public, in haine de lucru. Batranii se imbracau in haine de sarbatoare doar pentru a iesi sa se aseze pe lavita, in ulita.
Si e un viciu de procedura reprezentativa in atitudinea ei.
Basescu se teme de suspendare, PDL a ramas singur (Autor : ... Azi au aflat ca se inseala. ... Dimpotriva, confruntat cu aceasta perspectiva, nu stia cum s-o mai dreaga, in ciuda imaginii dezastruoase a fugii cu coada de mascul alfa intre picioare.
Potrivit presedintelui FSS Metarom, Mircea Scantei, liderii confederatiilor sindicale au solicitat celor doi ministri ca in proiectul bugetului de stat pe anul viitor salariul minim pe economie sa fie de 540 de lei, aceasta fiind si ultima solicitare facuta de sindicalisti in cadrul negocierilor purtate cu reprezentantii patronatelor in vederea stabilirii salariului minim aferent anului 2008.
Ion Iliescu a reaparut pe scena publica simbata, la Tirgul de carte. A lansat una dintre numeroasele sale colectii de cuvintari si declaratii prezidentiale. ... A capatat o dimensiune umana de care era lipsit cind era puternic si se rafuia fie cu Nastase, fie cu opozitia, fie cu presa.
Ion Iliescu a reaparut pe scena publica simbata, la Tirgul de carte. A lansat una dintre numeroasele sale colectii de cuvintari si declaratii prezidentiale. ... A capatat o dimensiune umana de care era lipsit cind era puternic si se rafuia fie cu Nastase, fie cu opozitia, fie cu presa.
Nici nu s-a deschis bine sezonul la proteste de strada, ca bravii lideri ai sindicatelor din Romania au si inceput sa-si faca din program bici cu care pocnesc de zor la fereastra Guvernului de-ti vine sa crezi ca a inceput deja festivalul de datini si obiceiuri de Anul Nou.
Azi, din Zalau, Deva si Bacau a pornit ''Marsul Antisaracie'', care va continua in mai multe judete pana joi, cand liderii Cartel Alfa spun ca se vor aduna in fata Guvernului alaturi de 50 de mii de persoane pentru a protesta impotriva cresterilor preturilor News Hour with CNN este un program de stiri interne si externe, prima emisiune din Romania in parteneriat cu CNN.
Zeci de drumuri judetene din Dolj si Gorj asteapta sa fie reabilitate cu fonduri de la guvern, iar firmele de constructii au inceput lupta pentru sacul cu bani.
60 de ani de istorie Off Road. ... Sunt ca niste batrane doamne, din inalta societate, care, in zi de sarbatoare, isi etaleaza rochiile cu dantela sub privirea atenta a majordomului care le serveste cu benzina proaspatasi vasilina pentru obositele lor articulatii.
Biografia actualului presedinte este extrem de controversata si a facut sa curga tone de cerneala dupa revolutie, pentru ca ea ascunde suspect de multe "gauri".
Profesorul de fizica imi dadea note de 1 si 2 pentru atitudinea mea aroganta (Autor: Stefan Lica) Fizicianul Cristian Presura (48 de ani) este angajat ca cercetator la celebra companie olandeza Philips si isi desfasoara activitatea in centrul de cercetare de la Eindhoven.
Stirile sunt contradictorii: ... Conform ultimei stiri pe aceasta tema, Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, s-a intalnit sambata la Brasov cu prietenii sai din judet pentru a discuta despre intentia sa de a candida la presedintie.
Surse de la varful PD-L au respins insa acest zvon si au precizat ca au discutat cu seful statului, personal, pe la 17:30. Totusi, aceleasi surse au admis faptul ca, in urma cu o zi, adica sambata, Traian Basescu a fost la spital pentru o serie de analize.
Dincolo de parada catuselor care a acaparat intreg spatiul public, in Romania se petrec lucruri bune, care-i privesc pe romani in mod direct!
Alex Hrinca, fost jurnalist la Digi 24, a postat pe Facebook un mesaj emotionant pentru colegii de breasla, facand trimitere la moartea fulgeratoare a Iulianei Gatej. ... Adunati de prin te miri ce coturi de tara, stransi, nici noi nu stium cum, in tot soiul de redactii.
google-analytics.com