Cautare

4054 de rezultate pentru "stirile alfa pitesti de azi" (8.28 secunde)
Smart FM, postul de radio care emite pe 107,3 MHz, achizitionat recent de Marius Tuca si transformat in radio cultural, nu traieste doar prin matinalul de luni pana vineri, realizat cu umor si tandrete de poetul Marius Tuca si actorul Marius Manole, doi artisti geniali care descretesc fruntile soferilor, dimineata, in traficul infernal al Bucurestiului.
Stirile ProTV: ... Prima victorie in Grupa E Echipa Romaniei, antrenata de Cristoph Daum a invins categoric, in deplasare, scor 5-0, selectionata Armeniei.
Stirile Pro TV au realizat un reportaj cu camera ascunsa pe A2, despre escrocii care ii pacalesc pe soferii de buna credinta: ... De cand stati aici? ... De o ora jumatate. ... Sunt om de omenie.
Pentru cei mai multi dintre romani este practic imposibil sa-si stapaneasca un ranjet de satisfactie cand citesc sau aud la televizor stirile referitoare la infrangerea lui Ion Iliescu. ... In cazul lui Iliescu s-ar putea aplica un fel de teorema reciproca imbunatatita si adaugita:
In plina isterie aviara la nivel national, romanii incearca totusi sa-si vada de viata de zi cu zi, de probleme, necazuri, bucurii, de serviciu, de copii, de casa...
Fara a fi lasat in urma altceva decat un lung sir de scandaluri mediatice. S-a confirmat astfel adevarul ca in Romania o minune nu tine mai mult de trei zile. Avem astfel posibilitatea de a purcede la o intreprindere analitica.
Numerosi oameni si-au gasit sfirsitul din cauza culpei medicale, insa nici pina in ziua de azi vinovatii nu au fost pedepsiti. Colegiile medicilor s-au intrecut in adoptarea unor decizii care de care mai bizare, iar calaii imbracati in halate albe si-au vazut in continuare de treaba.
Cu regret o spun, dar tinerii din ziua de azi nu sunt deloc responsabili cand vine vorba de a-si intemeia o familie si de a avea grija de ea.
Nu ma numar catusi de putin printre fanii stirilor asa numit "negative", de care intr-adevar mass-media este plina in exces.
Bogdan Stanciu, Mihaela Orban si Vakarcs Lorand) Vazuta de sus, de la balconul Aulei Magna a Universitatii Babes-Bolyai, Ana Blandiana pare o victima, pe punctul de a fi inghitita de roba ceremoniala de doctor honoris causa.
Pe blogul Pagini de istorie locala, Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau foarte bine documentat, intitulat: O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, si pe care il puteti citi in continuare.
Sarbatorile Pascale au fost un bun prilej pentru majoritatea politicienilor si oamenilor din administratia doljeana de a sta alaturi de familie si de a se bucura de cateva clipe de liniste.
Aici e vorba si de neocolonialism, iar abordarea de clasa spune clar - conflictul e intre compradori si nationali(sti)! Chestia cu acquis-ul si mana intinsa a Occidentului e atat de departe de realitate !
Berbec Luna Noua iti stimuleaza creativitatea artistica si marcheaza inceputul unei perioade excelente pentru a demara un proiect legat de artele plastice, literatura, muzica etc. Ceea ce incepi azi are sanse mari de reusita, cu conditia sa nu te grabesti.
Berbec Poate fi o zi deosebita, pentru ca simti o dorinta sincera de a ajunge la armonie, de a inabusi acele impulsuri razboinice care strica relatiile cu cei din jur. Sambata aceasta va oferi Berbecului o oportunitate de a scapa de stresul si toata nebunia acumulata in timpul saptamanii.
Cineva despre care credeai ca te-a dat uitarii vine ca sa faci impreuna cu el planuri de vacanta, de colaborat a ceva pe linie profesionala, sau de locuit impreuna. Toate ar trebui sa-ti mearga ca pe roate azi, pentru ca planeaza un aer norocos in jurul tau.
in istorie Constantin Tudor publica un nou episod din serialul sau, O ISTORIE A CALARASIULUI IN IMAGINI FOTOGRAFICE DE IERI SI DE AZI. Episodul de azi este un excelent documentar dedicat de aceasta data celor 190 de ani de activitate spitaliceasca la Calarasi.
Chiar si specialistii cu origine aromana s-au integrat curentelor academice din tara in care locuiesc, ceea ce provoaca un semn si mai mare de intrebare printre aromanii din Romania, Albania, Macedonia si Grecia.
Toate actiunile de pe scena politica sint legate intr-un fel sau altul de acest subiect. "Nebunia" va incepe insa abia dupa ce Curtea Constitutionala va trimite Parlamentului motivatia avizului negativ pe care l-a dat cererii de suspendare a sefului statului. Acest lucru se va intimpla azi sau miine.
'"Guvernul Nastase a fost cel mai bun" a decretat azi, Victor Ponta in fata pesedistilor din organizatia de Olt.
google-analytics.com