Cautare

4054 de rezultate pentru "stirile alfa pitesti de azi" (3.07 secunde)
Rutele ocolitoare sunt DN 1A, Brasov - Sacele - Cheia - Valenii de Munte - Ploiesti, si DN73. Brasov-Bran-Campulung Muscel-Pitesti-Autostrada A1-Bucuresti. ... Din aceste motive, Politia Rutiera a luat masura devierii temporare a circulatiei autovehiculelor de pe DN1 pe urmatoarele rute ocolitoare:
Marius Catalin Neagoe, de 30 de ani, din localitatea Vulcana-Pandele, judetul Dambovita, soferul autoturismului BMW cu numarul de inmatriculare DB 018620, care circula pe directia Pitesti-Slatina, a pierdut controlul volanului in curba. Acesta a derapat si s-a izbit de marginea unui sant din beton.
38 de accidente grave, 8 morti si 41 de raniti sunt datele ultimelor 24 de ore. Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. ... Un tir romanesc si unul polonez s-au ciocnit violent pe DN7, drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
Sorin Oprescu vrea un drum expres subteran de 14 km, spre A1 - Sorin Oprescu si-a propus construirea unui drum expres subteran lung de 14 kilometri. Soseaua ar urma sa lege capitala de Autostrada Bucuresti-Pitesti.
SuperLiga, Play-off, etapa a 5-a FC Botosani - FCU Craiova 0-0 Echipe de start: ... Popa Catalin (Pitesti) / A1: ... Birdes Romica (Pitesti) / Arbitru VAR:
Kovacs Istvan (Carei) / A1: Neacsu George Florin (Campulung Muscel), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR: Popa Catalin (Pitesti), Arbitru AVAR: Birdes Romica (Pitesti)
S-au descoperit nereguli grave la Spitalul de Urgenta Pitesti, precum infiltratii in tavan, usi murdare si protocol de sterilizare incalcat.
Sefa Sectiei de Psihiatrie a Spitalului Judetean de Urgenta Pitesti a fost retinuta dupa ce ar fi luat mita de peste 140 de ori. Potrivit anchetatorilor, medicul a incasat bani de la pacienti sau apartinatori ai acestora.
Din interviul acordat joi seara la TVR razbate frustrarea comandatului de nava obisnuit cu supunerea, care constata intr-o buna zi ca echipajul a luat-o razna si nu-l mai asculta.
"20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism" este titlul unui material realizat de Alexandra Buzas (Mediafax), pe care il puteti citi in continuare. 'In cei 20 de ani de presa scrisa romaneasca, ziarele au ocupat un loc central.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. ... In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec.
Viata mea, Editura Polirom, 2017 Nu e o figura de stil si nu e macar o fanfaronada - am trait si emis nu putine fanfaronade pe diverse tonuri in cariera mea, dar in cazul debutului meu editorial, am mai spus-o, s-⁠a intamplat nu numai o schimbare de pozitie sociala categorica, dar sinele meu, intreaga mea conformatie si reflexele mele gestuale sau psihologice au trait o fractura uriasa, benefica.
Serialul realizat de prof. dr.Constantin Tudor, O istorie a Calarasiului in imagini fotografice de ieri si de azi, a ajuns la episodul IV si este dedicat urmatoarelor obiective din orasul de pe Borcea, brat al fluviului Dunarea:
Alina Mungiu-Pippidi) Portretele il arata de o rara frumusete:
BERBEC Azi este ziua oportunitatilor pentru Berbeci. ... Primele ore ale diminetii sunt foarte bune pentru sedinte importante sau negocieri de lunga durata. Esti foarte calma si ai idei extrem de bune. Spre seara, incerci sa te relaxezi in compania partenerului de cuplu.
De la paranormal la fizica experimentala (Autor: ... FARCAS) Recent, pe platforma de intrebari si raspunsuri Quora, Luis Elizondo, fostul director al proiectului OZN - AATIP - de la Pentagon si actualmente directorul programelor speciale ale Academiei To the Stars, a raspuns pe larg la intrebarea:
PDL, vertiginos pe urmele PNTCD spre lada de rebuturi a politicii (Autor: ... cu vreun an, existau voci autoritare de analisti si politicieni care profeteau ca PDL va reusi sa infringa la urne chiar si criza, iar opozitia nu are nicio sansa.
Sindicalistii de la Forum si de la Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) au anuntat ca vor inregistra in cursul zilei de azi conflictul de interese la Directia de Munca deoarece conducerea Combinatului nu a initat negocierea prevederilor noului Contract Colectiv de Munca (CCM), asa cum au solicitat cele doua sindicate.
Saptamana aceasta are o dubla semnificatie pentru cariera muzicala a artistului Virgil Iantu, marcand atat lansarea oficiala a albumului "Ieri si Azi", cat si debutul primului sau turneu din cariera solo.
Mai curati suntem azi, este lumea mai buna? Mai curati suntem azi, este lumea mai buna Ne dam cu mirodenii si rasina de brazi Sau in cumplita anului saptamana Ni s-a dat numai pilda ca-i crestineste sa rabzi?
google-analytics.com