Cautare

8211 de rezultate pentru "stirile pro tv iasi 21 septembrie 2010" (8.02 secunde)
Declaratia a fost facuta ieri de ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul, penelistul Mihai Voicu, la o dezbatere a Asociatiei Pro Democratia, organizata la Craiova. ... ori le insanatosim, ori nu mai sunt folositoare", a declarat presedintele Asociatiei Pro Democratia, Cristian Parvulescu.
Biroul Electoral Central a respins o solicitare a Asociatiei Pro Democratia privind folosirea urnei mobile doar daca alegatorul poate demonstra cu acte ca este netransportabil, precum si cererea de infiintare a unor sectii speciale pentru cei care voteaza in afara localitatii de domiciliu.
"Inarmati" cu pancarte inscriptionate cu "Valcea voteaza Nu !" si "Nu demiterii presedintelui Basescu !" ori cu chipul lui Traian Basescu si al lui Theodor Stolojan, cu steaguri si sepci cu texte pro Basescu, ramnicenii au petrecut in parcarea de langa Casa Stintei aproximativ cinci ore.
Odata cu apropierea alegerilor electorale locale Asociatia Pro Democratia semnaleaza o serie de posibile nereguli, suspiciuni de mita electorala sau de cumparare a voturilor. ... Directorul adjunct al Asociatiei Pro Democratia, Laura Radulescu, a declarat la BBC ca sesizarile sunt facute in doua moduri.
Desi Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, conta pe aproximativ 600 de politisti pentru miscarea de protest organizata ieri, numai aproape 100 de agenti si ofiteri din Dolj si Olt s-au prezentat la ora 10.00 in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
Aceasta este concluzia analistilor Deutsche Welle, intr-un material difuzat ieri, in care se mai profeteste o modificare a pro-americanismului, asa cum s-a manifestat el in tara noastra.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani", la Pro TV Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este invitatul editiei de duminica a emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV in direct de la ora 10.00 si inca jumatate de ora e site-urile Gandul.info si StirileProTV.ro.
"Cand am inceput sa lucrez in 1999, ca reporter la o mica televiziune din Brasov, priveam la cei de la PRO TV Brasov ca la niste uriasi, un fel de monstri supremi care stiu totul despre televiziune.
"Ca noutate, la aceasta editie a XVIII-a a UNAS am adus la standul Blend-A-Med o noua pasta de dinti, Blend-A-Med Oral-B Pro-Expert All-In-One, cu o tehnologie unica inovativa, care, asa cum a fost dovedit clinic, protejeaza impotriva celor opt probleme pe care medicii dentisti le verifica frecvent:
Dupa o serie de audieri, la 21 martie comisia a dat publicitatii raportul care conchidea ca presedintele Traian Basescu a incalcat Constitutia si ca trebuie suspendat din functie.
Asociatia "Pro Democratia" va inainta in aceasta saptamana Parlamentului un proiect de lege privind modificarea sistemului electoral din Romania. ... "Sa luam exemplul Regiunii de Dezvoltare Nord-Est, in care este inclus si judetul Iasi.
Chestiunea autonomiei fata de Rusia Intre 8/21 si 14/27 septembrie 1917 s-a desfasurat la Kiev Congresul Popoarelor din Rusia. ... Sfatul Tarii si-a inceput activitatea la 21 noiembrie/decembrie 1917. ... Declararea autonomiei si proclamarea Republicii Democratice Moldovenesti La 25 septembrie/8 octombrie 1917, Sfatul Tarii proclama autonomia Basarabiei.
Cine este "milionarul atipic" Elan Schwartzenberg, noul patron al Realitatea TV Omul de afaceri Elan Schwartzenberg a confirmat sambata, pentru RealitateaTV, ca a achizitionat 92% din actiunile postului de televiziune, dupa ce in cursul zilei aparusera informatii legate de o tranzactie incheiata intre el si copiii lui Sorin Ovidiu Vantu.
"In luna septembrie, in urma controalelor efectuate la agentii economici din judeÈ› de catre inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj au fost depistati 30 de angajatori care utilizau munca la negru", a declarat Constantin Durac, purtatorul de cuvant al ITM Dolj.
Situatia din PRM Iasi devine tot mai confuza. ... Tudor) a parasit partidul, dar a pastrat sediul filialei din Strada 13 Decembrie, ex-peremistii s-au razgandit in legatura cu plecarea si formarea unui nou partid si au anuntat ca vor convoca saptamana viiitoare Conferinta Judeteana a PRM Iasi.
Ziarul de Iasi: ... Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... Cativa ani mai tarziu, cand ea avea sa vina in Iasi, il invita la spectacol pentru a o auzi recitandu-i versurile pe care i le dedicase.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Sosit la Iasi fara mare tam-tam, presedintele Traian Basescu a participat sambata, in calitate de "intai pelerin al tarii", la slujba de celebrare a moastelor Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, s-a recules in fata sfintelor moaste, a strans mana si a vorbit cu cativa pelerini si a plecat in tromba catre Bucuresti.
PDL Iasi a contestat, joi, la Curtea de Apel Iasi, validarea candidatului PSD Constantin Simirad in functia de presedinte al Consiliului Judetean, dupa ce Tribunalul i-a respins in urma cu cateva zile cererea, a anuntat, intr-o conferinta de presa, liderul filialei PDL, senatorul Dan Carlan.
Presedintele CJ Iasi, Constantin Simirad, membru PSD, sustine ca nu a prejudiciat partidul in campania electorala si ca i-a adus voturi cu "cosarca", el raspunzand astfel unor lideri locali ai PSD care au anuntat ca atitudinea din campanie a lui Simirad va fi discutata la varful filialei.
google-analytics.com