Cautare

61571 de rezultate pentru "stiri din 28 07 2010 neptun tv negru voda" (4.82 secunde)
Dovada ca marea companie nu tine cont de relatiile contractuale sau de prestigiul clientilor se reflecta, cel mai bine, la nivelul localitatilor Mircea Voda si Cuza Voda.
Constanta, Mangalia, Medgidia, Cernavoda, Eforie, Ovidiu, Basarabi, Ostrov, Baneasa, Negru Voda, Adamclisi, Cerchezu, Chirnogeni, Ciobanu, Cobadin, Cumpana, Cogealac, Crucea, Harsova, Independenta, Lumina, Mihail Kogalniceanu, Mircea Voda, Nicolae Balcescu, Poarta Alba si Rasova. Conform acestor cercetari, PD se afla in topul increderii cetatenilor din localitatile mai sus mentionate.
In acest episod, rememoram cronologia relatiilor dintre Romania si Republica Moldova, in perioada iunie 2010 - ianuarie 2010. • 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Televiziunea de stiri Vox News a primit, marti, licenta audiovizuala de la Consiliul National al Audiovizualului (CNA) si se va lansa pana la sfarsitul anului, dupa cum a anuntat, in sedinta CNA, directorul postului, Emil Jascau.
1 Mai este data la care, pe langa acest eveniment, asteptat deopotriva de localnici, dar si de operatorii din turism si alimentatie publica, vor trebui inchise, temporar, santierele de care te impiedici, la fiecare pas, in statiunile din sudul litoralului.
In vreme ce pe „frontul” politic din capitala, pesedistii si penelistii continua sa se impunga reciproc, care pe care nu lasa sa-si vada de treaba, pe litoral, reprezentantii celor doua partide se invecineaza intre ale distractiei.
La nivelul SC Neptun-Olimp S. ... Potrivit noului director general al SC Neptun-Olimp, Paul Foleanu (foto), pana in prezent au fost depistate si cateva nereguli in functionarea societatii, insa controlul nu a fost finalizat.
Razvan Mitroi publica pe Inpolitics un articol intitulat "Paranoia ca stire tv", pe care il puteti citi in continuare. ... Toate aceste subiecte au rulat ore intregi, zile la rand, in nesfarsite dezbateri la mai toate televiziunile, dar mai ales la cele de stiri.
Televiziunea de stiri Vox News incepe sa emita luni, de la ora 16.00, si difuzeaza pentru inceput doar trei emisiuni, printre care si talk-show-ul in direct "Romania in alb si negru", cu Florin Calinescu si Mbela Nzuzi, a declarat Emil Jascau, directorul general al postului.
La data de 8.03.2011, lucratori din cadrul Sectiei 3 Politie-Biroul de Investigatii Criminale l-au identificat pe M.Catalin de 23 de ani, din Bucuresti, arestat anterior in alta cauza, ca fiind autorul a 4 furturi din locuinta si 2 tentative de furt din locuinta, avand ca mod de operare fortarea si ecaladarea geamurilor si ferestrelor de la baia de serviciu, dupa cum urmeaza:
Luni, membrii Comisiei de cod electoral au aprobat propunerile PNL privind colegiile uninominale din judetele Arges, Braila, Calarasi, Ialomita, Neamt, Sibiu si Vaslui, au agreat sugestia UDMR pentru Salaj si recomandarea PSD pentru judetul Galati.
Este vorba despre viceprimarul localitatii Cuza Voda, Vasile Banu Cojocaru, pe care Curtea de Apel Constanta l-a gasit vinovat, pe 28 noiembrie 2007, in dosarul penal 4983/2004.
un grup de intelectuali, evrei si neevrei, intre care Dorin Tudoran, Radu Ioanid si Dinu Adam, au trimis, zilele trecute, o scrisoare presedintelui TVR, Alexandru Lazescu, in care ii cer acestuia sa ia atitudine fata o emisiune realizata de Eugenia Voda, cu Ion Cristoiu invitat, in care acestia sustin ca s-ar fi facut apologia lui Corneliu Zelea Codreanu.
In orasul lui Papura-Voda fiecare functionar face ce-i tuna prin cap, ia decizii care au in comun cu logica la fel de multe ca musulmanii cu filosofia tibetana si se simte ca un mic despot fericit la biroul sau cu scaun din piele.
Da luciu parului Daca te clatesti cu ceai negru sau verde, parul tau va arata minunat. ... Compresele reci din pliculete de ceai pot alina durerea si reduce roseata pielii. E de preferat pliculetul de ceai negru (deja folosit si lasat la răcit).
Deocamdata, pentru anul acesta a fost aprobata investitia pentru o conducta de transport gaze naturale DN 250 mm pe traseul Negru Voda- Techirghiol- Mangalia- Agigea.
Analizele efectuate de inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta arata ca cele 140 de familii de albine ale apicultorilor din zona Negru Voda au murit ca urmare a intoxicarii cu carbetox.
Vox News, o noua televiziune sociala si de stiri, urmeaza sa fie lansata pe piata audiovizualului din Romania, cu o investitie initiala de peste 2,6 milioane de euro, potrivit informatiilor depuse la CNA de detinatorul postului, SC Sport Channel SRL.
Facebook testeaza schimbari majore pentru fluxul de stiri.
Deputatul Ioan Ghise, care alaturi de Gheorghe Funar a propus modificarea Legii audiovizualului pentru a obliga posturile de radio si televiziune sa transmita in egala masura stiri pozitive si negative, nu va renunta la initiativa sa legislativa.Deputatul PNL Ioan Ghise isi mentine opinia ca Legea audiovizualului trebuie modificata in asa fel incat sa oblige posturile de radio si de televiziune sa transmita, in ponderi egale, stiri pozitive si stiri negative, in ciuda deciziei Curtii Constitutionale care a hotarat ca propunerea deputatului liberal si a senatorului peremist Gheorghe Funar este neconstitutionala.
google-analytics.com