Cautare

61571 de rezultate pentru "stiri din 28 07 2010 neptun tv negru voda" (4.67 secunde)
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
Majoritatea provin din tarile arabe. ... Potrivit Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, in judet s-au angajat legal in acest an numai 22 de straini, majoritatea din tari arabe.
"Mi-e sete de tine" Tour este primul turneu al baietilor de la Alb Negru, care se va desfasura in 14 orase. ... 28 februarie - Falticeni, Club Ebony 1 martie - Barlad, Restaurant Alona 7 martie - Sf.
Numaarul angajatorilor care folosesc munca la negru este anul acesta mai mare decit in perioada similaraa a anului trecut, crescind si numaarul celor care muncesc faaraa forme legale.
De la inceputul anului si pana in prezent, in urma controalelor efectuate, reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj au depistat 64 de persoane care lucrau la negru.
Pentru asta, statele din UE aloca dublu fata de Romania, ca procent din PIB, pentru servicii de acest tip.
Fie pentru ca nu cunosc legislatia in vigoare, fie pentru ca incearca sa ocoleasca aplicarea ei, tot mai multe firme folosesc angajati la negru Cu toate ca risca atat amenzi usturatoare (10.000-20.000 de lei), cat si dosar penal, zeci de angajatori din Dolj continua sa foloseasca personal fara a intocmi forme legale de angajare.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Retinerile suportate de angajat si angajator, respectiv contributii sociale si impozite, reprezentau anul trecut 43% din costul cu forta de munca.
Nu femeile, ci scrisul a fost pe primul loc - se grabeste el sa-si dea raspunsul si aproape ca isi iese din sarite ca rad. ... Indragostit aproape tot timpul, putine din iubiri s-au materializat.
Am facut o adresa catre Drumurile Nationale ca toate utilajele sa fie aduse pe drumurile din judet si municipiu chiar daca ei nu vor", a declarat prefectul Danut Culetu. ... 6 ianuarie a.c.,), pe traseul Agigea- Negru Voda se lucreaza intens pentru a se largi drumul".
Am facut o adresa catre Drumurile Nationale ca toate utilajele sa fie aduse pe drumurile din judet si municipiu chiar daca ei nu vor", a declarat prefectul Danut Culetu. ... 6 ianuarie a.c.,), pe traseul Agigea- Negru Voda se lucreaza intens pentru a se largi drumul".
In aceste conditii, a iesit in evidenta faptul ca liberalul Victor Manea este cel care conduce opozitia din Consiliul Judetan Constanta, absenta sa de ieri schimband cu totul modul de desfasurare a sedintei.
Fiecare primarie din judet este in posesia hartilor cadastrale si a aliniamentelor amplasarii acestor perdele forestiere. ... Toti proprietarii de teren si de aliniamente proiectate au fost de acord ca o parte din terenurile lor sa fie acoperite de perdele forestiere.
Vineri, 22 septembrie, Organizatia de Femei a PNL Constanta a organizat o actiune dedicata tinerilor cu handicap neuro si locomotor din centrele de la Lazu si Negru Voda. Evenimentul a avut loc la restaurantul "Mc' Donalds" din zona Delfinariu, la care au participat, in total, 22 de tineri.
google-analytics.com