Cautare

1139 de rezultate pentru "stelian marin sadova" (2.71 secunde)
Vicepresedintele democrat Mihail Boldea a vorbit ieri despre raportul de control realizat de Agentia Nationala a Functionarilor Publici (ANFP) din care reiese ca autorizatiile de construire semnate de arhitectul sef Eleonora Marin din Primarie, de la data de 23 ianuarie 2006 si pana astazi, nu au acoperire legala.
Democrat-liberalul Marius Balasa, seful Inspectoratului Scolar Judetean (ISJ) Olt, a ramas, pentru a doua oara in acest an, fara sprijin politic, dupa ce, in februarie, Biroul Permanent Judetan al partidului decisese retragerea sprijinului politic si inlocuirea lui cu Marin Ionica, adjunctul de la acea vreme al ISJ.
Tipul infect care trebuie trimis la marginea societatii" Deputatul PSD Ionut Vulpescu sintetizeaza cele doua mandate ale presedintelui Traian Basescu plecand de la un text al lui Marin Preda despre "neobosita inventivitate a tipului infect".
Marin Sorescu, Grigore Vieru, Mircea Santimbreanu, Eugen Simion.
Sange de la un vierme marin. ... Ambele descoperiri au ca punct de plecare un vierme marin.
Cei care au primit echipamente sunt organizatiile de utilizatori de apa din localitatile Dabuleni, Sadova si Grojdibodu (Olt).
În judetul Dolj, asociatiile de udatori au încheiat contracte de furnizare a apei pentru irigatii doar pentru 56.528 ha de teren, din care jumatate se afla situate în incinta Sadova-Corabia.  Apa este, dar nu are cine sa o foloseasca De câteva zile, în judetul Dolj se iriga pe o suprafata de 1.000 de hectare.
Agricultorii din zona Corabia - Sadova vor beneficia de un sistem de irigatii modernizat.
Cea mai afectata zona este cuprinsa intre Calafat, Poiana Mare, Sadova, Bechet, Dabuleni si Dunare. ... Sistemul de irigatii Sadova - Corabia, cel mai mare din tara, isi are "radacinile" in statia de la Dabuleni.
O fetita de sase ani a fost ranita grav in urma unui accident de circulatie produs in localitatea doljeana Sadova.
In urma cu doua zile, intr-o conferinta de presa, presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu a facut referire la o anumita practica, iar in acest sens l-a indicat pe consilierul municipal PD Danut Moisoiu ca fiind una dintre persoanele care aplica respectiva metoda.
Deputatul Stelian Dutu a declarat sambata, 14 mai a.c., in cadrul unei conferinte de presa, ca in contul deschis de Partidul Democrat la nivel national, cont destinat persoanelor afectate de inundatii, democratii constanteni au depus peste 30 de milioane de lei si ca se asteapta strangerea a inca 50 de miliaone de lei.
Conducerea Organizatiei municipale a PD Constanta l-a acuzat ieri pe liderul filialei judetene, deputatul Stelian Dutu (foto), de faptul ca atitudinea sa conflictuala a dus la situarea partidului pe ultimul loc in plan local, cu mult dupa PRM si PSD.
La targul Piata taraneasca organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, Stelian Popa are un stand cu coliere din lemn unicat, viu colorate. ... Modelele sunt unicat si viu colorate", ne-a spus Stelian Popa, de la care cumpara si turistii straini care trec pragul Muzeului Taranului Roman.
Plangerea pe care primarul Constantei, Radu Mazare, a formulat-o impotriva presedintelui PD Constanta, Stelian Dutu, nu a avut castig de cauza, Parchetul de pe langa Inalta Curte de Casatie si Justitie a Romaniei dispunand neinceperea urmaririi penale a deputatului democrat.
Drept raspuns la anuntul facut de PRM ieri, deputatul Stelian Dutu, presedintele PD Constanta, a declarat:
Deputatul Stelian Dutu, presedintele organizatiei judetene a Partidului Democrat, le-a cerut ieri colegilor liberali sa se abtina de la orice comentariu privind campania de vara a PD, aducandu-le aminte de tentativele lor de racolare a proaspetilor alesi locali democrati.
Deputatul Stelian Dutu, presedintele organizatiei judetene Constanta a Partidului Democrat, a prezentat ieri lotul largit al echipei cu care va ataca alegerile locale din 2008. ... Dincolo de confirmarea oficiala a noilor achiziti, au socat insa atacurile dure lansate de deputatul Stelian Dutu la adresa liberalilor constanteni.
Deputatul Stelian Dutu s-a aflat, in cursul zilei de ieri, la sediul DNA din capitala, unde i-a fost prezentat materialul de urmarire penala in dosarul referitor la privatizarea Regiei Autonome de Apa Constanta.
Reamintim ca 2004 este anul in care, dupa reintoarcerea lui Stelian Dutu in Partidul Democrat - Constanta, pe functie de presedinte, au existat nemultumiri si voci care au contestat conducerea impusa de la centru.
google-analytics.com