Cautare

1139 de rezultate pentru "stelian marin sadova" (5.04 secunde)
Vizita acestuia nu a fost insa una iesita din comun - sustine Dumitru Moinescu, primarul declarand ca a discutat depre probleme organizatorice si despre alegerile europarlamentare, si in nici un caz despre conflictul pe care l-ar avea cu presedintele Organizatiei Judetene a PD Constanta, deputatul Stelian Dutu.
Victoria - asa cum o percep democratii - a fost subliniata si ieri, in cadrul unei conferinte de presa sustinuta de presedintele PD Constanta, deputatul Stelian Dutu. ... Stelian Dutu s-a aratat multumit de rezultatele obtinute de PD, mai ales in municipii si orasele mari.
Presedintele filialei constantene a Partidului Romania Mare, Radu Comanici, a precizat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca nu stia de existenta procesului intentat de deputatul Stelian Dutu.
"Nu e un succes sau un insucces al cuiva, dar Stelian Dutu, asa cum a procedat si la Tuzla, unde toata organizatia PD-L a trecut la PSD, a numit candidatii la alegerile locale pe alte criterii decat cele ale muncii de partid.
Parte din pesedistii constanteni gandesc deja ca o eventuala promisiune din partea primarilor pedelisti de a reveni in PSD pentru ca Stelian Dutu nu este candidatul PDL pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta poate fi un cal troian.
Presedintele PDL Emil Boc considera ca Stelian Dutu isi pregateste intrarea in PC prin atacarea PDL, acesta fiind motivul pentru care a acordat unui ziar central un interviu plin de "neadevaruri si minciuni".
Fumigenele aruncate de Stelian Dutu in presa centrala au rolul lor bine gandit, dar se dovedesc a fi pana la urma doar minciuni, aruncate ici-colo si anume in locurile esentiale. ... Deputatul Stelian Dutu isi construieste intregul esafodaj al argumentatiei sale pe o minciuna mai mare decat el.
Cazul Stelian Dutu a fost analizat in sedinta de luni a Biroului Permanent al PD-L. ... Stolojan a spus ca prin aceasta declaratie Stelian Dutu se situeaza deja in afara partidului. ... In opinia liderului PD-L, Stelian Dutu este si artizanul legaturilor cu PSD si Radu Mazare.
Daca va castiga alegerile prezidentiale, presedintele Traian Basescu uita de dizolvarea Parlamentului, desi, ar vrea sa se razbune pe acei alesi ai neamului care l-au suspendat, afirma analistul politic Stelian Tanase. ... Trebuie sa avem un buget, trebuie sa se mai miste lucrurile", a explicat Stelian Tanase.
Analistul politic Stelian Tanase a declarat ca nu este surprins de faptul ca liderul PD-L, Emil Boc, a fost desemnat pentru functia de premier. ... Personal cred ca in afara de bugetul pe 2010 nu va mai reusi sa treaca nici o alta lege importanta, apreciaza Stelian Tanase.
Noul Guvern cuprinde multe persoane cu miros de coruptie, iar Traian Basescu este in stare sa dizolve Parlamentul mai cu seama ca, 5 ani de acum incolo, datorita urii pe care o are pentru prima putere in stat, presedintele va incerca sa ingenuncheze si sa decimeze Parlamentul, sustine analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
Inpolitics publica articolul 'Stelian Tanase:
Stelian Tanase: "Miscarea Populara este o marota vicleana a CDR!" Miscarea Populara pe care Traian Basescu si liderii PDL incerca sa o confectioneze peste noapte reprezinta "o marota a CDR" prin care partidul de guvernamant incerca sa vicleneasca electoratul, afirma analistul politic Stelian Tanase, in exclusivitate pentru Inpolitics.
HotNews.ro / Raportul de activitate al TVR a fost respins, Stelian Tanase si Consiliul de Administratie sunt demisi/ Tanase:
Stelian Popa participa in luna decembrie la targul organizat de Primaria Capitalei la Universitate, cu masti mari, dar si cu masti mici, decorative, din impletitura de sfoara de canepa.
Stelian Cristea de la Opaline Crafts creeaza diverse obiecte frumoase si inedite din vitraliu, lemn, cupru, precum pandante din sticla de vitraliu, inele din lemn si cercei din lemn si rasina si bratari de cupru.
Ne vedem in fiecare week-end si schimbam povesti, ne-a spus Stelian Tanase. La standul lui Stelian Tanase, puteti gasi si discuri cu muzica clasica:
Ion Popescu, cel pe care l-am vazut cu totii certandu-se la cutite cu Stelian Dutu (fostul lider al PDL), este tocmai o creatie a lui Stelian Dutu. ... Dar au aparut pana la urma candidaturile Stelian Dutu si Florian Constantin.
Marin Costel spune ca vrea sa faca doar lucruri bune la Apa-Canal. ... Mai mult decit atit, Marin Costel a spus si ca nu-si poate permite sa comenteze decizia fostului director al societatii de a ataca in contecios hotarirea referitoare la demiterea sa din functia de director general.
Ion Calinoiu, seful Consiliului Judetean Gorj, nu il mai finanteaza pe Marin Condescu, presedintele Clubului de Fotbal Pandurii Targu Jiu, circa 700.000 de lei din bugetul CJ ajungand insa la echipele de handbal si de baschet.
google-analytics.com