Cautare

4594 de rezultate pentru "stanciu ion" (2.87 secunde)
Iese Stanciu, intra Raul Costin. ... 16 Stanciu suteaza de la 20 de metri, pe langa poarta Rapidului. ... Borjan - Papp, Anderson, Constantin, Paito - N‘Doye, Stanciu - Adailton, Wesley, Sanmartean - Temwanjera.
Cristian Florea - Andra Stanciu; ... balet modern - Cristian Florea, Dragos Teodorescu, Pavel Uncu, Mihai Virban, Alina Marin, Alina Trita, Alexandra Iordache, Andreea Gheorghe, Maria Coteanu, Andra Stanciu;
Cu toate acestea, Reghecampf este convins ca jucatorii tineri, precum Gabi Iancu sau Nicolae Stanciu, vor reusi sa se impuna si sa-l faca uitat pe Rusescu.
Si meciul de la Skopje a fost dominat de Steaua, care a mai ratat cateva ocazii clare - in minutul 11, prin Parvulescu, in minutul 29 - Piovaccari, in minutul 30 - Georgievski, in minutul 36 - de doua ori, Stanciu, in minutul 38 - Piovaccari, in minutul 50 - Latovlevici, in minutul 55 - Popa, in minutul 57 - Stanciu, in minutul 75 - Nikolic, in minutul 78 - Iancu si Stanciu - in minutul 82.
Vezi cati spectatori au fost si golurile lui Chipciu si Stanciu! ... Chipciu si Stanciu au marcat cele doua goluri, iar Arlauskis a avut cateva interventii excelente. ... Popa, Stanciu, Tanase - Chipciu.
Stanciu patrunde in careul U Cluj pe partea stanga, ii paseaza lui Adi Popa, care da gol de la 12 metri, cu un sut imparabil la coltul lung.
Cornelia Stanciu - Senior Editor Jurnalul Bucurestiului. Cornelia Stanciu a lucrat timp de peste 3 decenii la Agerpres. Are o vasta experienta jurnalistica.
Silvana Stanciu, specialist Luxury Travel al celei mai puternice agentii de turism din Romania, Perfect Tour, Cristian Stan - site-ul travelforsenses.com, si Florin Voica, Presedintele Asociatiei Sommelierilor din Romania.
In cazul lui Gutau se intalneste un intreg portofoliu de metode - folosirea turnatorilor platiti sau santajati sa minta, sentinte la comanda, o indarjire fenomenala a procurorilor de a-l trimite in puscarie, regim de exterminare in arest etc Dupa ce a fost achitat la doua instante anterioare pentru lipsa faptelor, Gutau a fost condamnat la Inalta Curte prin votul faimoasei Livia Stanciu si al inca unui judecator care, intre timp, a murit.
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma. ... Gratierea nu ii schimba cazierul, nu-l disculpa de cele facute ", a declarat Ion Iliescu, care a precizat ca l-a gratiat pe Cozma "prin argumentele actului gratierii ".
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
Generalul-maior Ion Aurel Stanciu (foto) este noul sef al Statului Major al Fortelor Aeriene (SMFA), se arata intr-un comunicat al SMFA. De asemenea, generalul-maior Ion Stefan a fost numit in functia de director adjunct al Statului Major General, se specifica de catre aceeasi sursa.
Gorbaciov, din interviul acordat jurnalistei Felicia Melescanu, privind faptul ca, Romania a fost in pericol sa se divizeze in cursul evenimentelor din decembrie 1989, precum si opiniile lui Ghennadi Ianaev referitoare la faptul ca Ion Iliescu a facut pentru romani ceea ce altul nu putea sa faca in imprejurarile respective.
Senatorul Ion Toma suspendat din partid pentru un an si propus pentru excludere.
El facea parte dintre cei cativa consilieri de stat de la Cotroceni care au ramas in echipa lui Traian Basescu dupa ce Ion Iliescu a plecat de la Cotroceni. ... Un alt consilier de stat demisionar la Cotroceni este Sorin Stanciu, seful compartimentului “Probleme cetatenesti“ (scrisori, audiente).
Corneliu Ciontu, Anghel Stanciu, Dan Mocanescu, Liviu Almasan, Gabriel William Branza, Bogdan Cantaragiu, Alexandru Ciocalteu, Olguta Cocrea, Dan Grigore, Daniel Ionescu, Mircea Giurgiu, Costel Ovidenie, Dumitru Puzdrea si Ion Stoica.
Tudor Pojoni - Bucuresti Non-Stop Ion Ioachim Stroe - Muntele Magic Cel mai bun sunet (lung metraj) Sorin Neagu, Florin Tabacaru - Acasa la tata Momchil Bozhkov, Dana Lucretia Bunescu, Cristinel Sirli - Aferim! ... Mihaela Poenaru - Box Augustina Stanciu - Aferim!
google-analytics.com