Cautare

1440 de rezultate pentru "sport" (7.85 secunde)
Initiatorii proiectului, consilierii locali Bianca Predescu si Pavel Badea, au considerat ca profesorul Ion Constantinescu, care s-a stins din viata pe 13 februarie 2009, la varsta de 78 de ani, merita sa dea numele unei sali de sport.
Pro TV SA opereaza in Romania televiziunile Pro TV, Acasa TV, Pro Cinema, Pro TV International, Sport.ro, MTV, Pro FM, Info Pro si Pro Clasic si o divizie de internet.
Ziarele romanesti Libertatea, Jurnalul National, Adevarul, Academia Catavencu, Gazeta Sporturilor si Pro Sport sunt distribuite, din 3 februarie, in Republica Moldova, urmand sa apara in fiecare miercuri, in chioscurile Moldpresa, informeaza timpul.md.
Ford a accelerat dezvoltarea noului model Fiesta, care isi va provoca adversarii in cadrul Campionatului Mondial de Raliuri FIA WRC 2011, ca urmare a confirmarilor privind regulamentul tehnic.Decizia referitoare la specificatiile tehnice aplicate incepand din sezonul viitor a fost una cruciala pentru Ford Europa si partenerul sau M-Sport in demararea dezvoltarii autovehiculului derivat din modelul de succes Fiesta de serie.
Honda a pregatit pentru piata europeana CR-Z, un model sport din clasa compacta, cu tehnologie hibrida cu emisii si consum in consecinta. ... Noul coupe in configuratie 2+2 propune sa se plieze cu tendinta generala, in care toate masinile, fie ele sport sau de familie vor fi ecologice.
"Observam acum ca printr-o ordonanta promovata de Minstrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Daniel Funeriu, institutiile deconcentrate ale Autoritatii Nationale pentru Sport si Tineret vor avea dreptul sa inchirieze sau sa concesioneze fara restrictii bazele materiale pe care le detin fara ca viitorul chirias sau concesionar sa fie obligat sa nu schimbe domeniul de activitate al respectivelor baze.
Honda a pregatit pentru piata europeana CR-Z, un model sport din clasa compacta, cu tehnologie hibrida cu emisii si consum in consecinta. ... Noul coupe in configuratie 2+2 propune sa se plieze cu tendinta generala, in care toate masinile, fie ele sport sau de familie vor fi ecologice.
"In urma afirmatiilor inacceptabile facute de jurnalistul Lucian Pirvoiu la "Ora de Stiri" din data de 27 iulie, in legatura cu vizita ambasadorului britanic in Ferentari, conducerea Directiei Emisiuni Informative si Sport a decis, impreuna cu directoarea Departamentului Emisiuni Informative, ca Lucian Pirvoiu sa nu mai prezinte "Ora de Stiri", pana la concluzia Comisiei de Etica si Arbitraj din TVR, sesizata in acest caz", se arata in comunicatul TVR.
Meciurile de fotbal, handbal, volei sau tenis de camp se vor putea juca atat ziua, cat si noaptea intrucat toate cele zece terenuri de sport vor fi prevazute cu nocturna. ... Avem deja mai multe baterii de terenuri de sport:
Cand va fi gata si cat va costa Sala de sport multifunctionala care va fi construita in Bucuresti, pe locul patinoarului Flamaropol, va avea 16.000 de locuri si va costa 260 de milioane de lei (aproximativ 60 de milioane de euro), potrivit unui proiect de hotarare de Guvern.
Cu exceptia Media Sport Group (BBC Good Food, Top Gear), companiile care editeaza publicatiile reunite in Intact Publishing - Saptamana Financiara SRL si Media Casa Press (Saptamana Financiara, Fin.ro, Fin.ro Magazin, Felicia), Editura Intact (Jurnalul National) - au inregistrat pierderi in 2010, potrivit datelor de la Ministerul Finantelor.
15), lucrarile de construire a unei sali de sport la Scoala nr. ... Tonitza, extinderea salii de sport de la Liceul Teoretic "Alexandru Vlahuta", precum si consolidarea caminului de baieti de la Colegiul Tehnic de Material Rulant.
Daca vreau sa slabesc, am grija sa mananc sanatos si sa fac sport. Oricum eu faceam sport, mergeam de trei ori pe saptamana la tenis.
Nu a fost usoara, pentru ca eram si inca sunt legat de aceasta echipa", a spus, pentru Gazzetta dello Sport, Adrian Mutu, care a precizat ca la partida de duminica a suferit o lovitura la tibie.
va avea loc maine, de la ora 18.00 (Digi Sport 1), oponenta fiindu-i formatia chineza FC Bit. ... a Romaniei, antrenata de Victor Piturca, va sustine astazi, de la ora 20.00 (Digi Sport 1), un joc amical contra formatiei ucrainene Kryvbas Krivoi Rog (locul 5 in prima liga).
O romanca uimeste America Romanca Alina Popa a reusit sa ocupe locul trei la concursul Miss Internacional, una dintre cele populare intreceri de culturism din cadrul Arnold Sport Festival. ... Alina Popa(Elvetia/Romania) Arnold Sport Festival este cea mai importanta reuniune din lumea culturismului in SUA.
Compania Puratos este deja la al doilea eveniment dedicat sportivilor, deoarece "apreciem sportivitatea si stilul de viata echilibrat si sanatos si ne onoreaza asocierea cu nume importante din sport.
Pentru prima data in Romania, alaturi de Evgeni Plushenko si Stephane Lambiel, va evolua multiplul campion Brian Joubert, sirul campionilor fiind completat cu numeroase alte nume de referinta ale celui mai rafinat sport al ghetii.
In etapa urmatoare, a 29-a, Real Madrid va juca la Villarreal (maine, ora 23.00, Digi Sport 3), in timp ce Barcelona va primi astazi, de la ora 22.00 (Digi Sport 3), vizita celor de la Granada.
De acolo am mers la Slatina, la scoala de fotbal a lui Razvan Rat, 'Pitic Sport' ii spune, unde am dat de un profesor foarte bun, George Varzaru. ... Ne-am propus sa faca si FEFS-ul si sa devina profesori de sport, dar pentru ei fotbalul inseamna totul.
google-analytics.com