Cautare

1440 de rezultate pentru "sport" (7.53 secunde)
Dupa jocul de azi avem suspendati patru jucatori", a spus Condescu la Sport.ro. ... Trebuie vazut daca acele patru cartonase primite de cei de la Pandurii au fost sau nu corect acordate", a spus Craciunescu la Sport.ro.
Acum doua luni as fi muscat mana cuiva pentru a ajunge in aceasta faza", a spus John Terry pentru Daily Star, citat de Sport.ro.
Dana Munteanu, mama sportivei, a declarat ca a crezut tot timpul in talentul fiicei sale la acest sport si a fost sigura de reusita acesteia.
(editia a cincea), organizat de departamentul de educatie fizica si sport al Universitatii Politehnice din Bucuresti. Avand la baza o colaborare mai veche intre Facultatea de Educatie Fizica si Sport si Departamentul de Arta Teatrala din cadrul Facultatii de Litere, echipa craioveana, condusa de trei cadre didactice - conf.
Multumim Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Dolj, care ne-a oferit diplome si medalii, lui Dan Dutescu, care ne-a dat mingile de joc. Dumnealui este un practicant al acestui sport si chiar are rezultate la categoria veterani.
Formatia olteana ALRO Slatina va juca astazi, de la ora 17.30 (Digi Sport 1), la Oradea, impotriva echipei FC Bihor, confruntarea contand pentru etapa a 29-a din Liga a II-a, seria a 2-a.
Nu avem cunostinte ca ea sa fi activat vreodata in acest sport", a declarat pentru gsp.ro un angajat al FR Canotaj.
Un grup de lobby format din practicanti ai acestui sport au sesizat Comitetul Olimpic International (IOC) si Federatia Internationala de Natatie (FINA) pentru ca barbatii care practica acest sport sa nu mai fie exclusi de la JOCURILE OLIMPICE.
Sport.ro : ... Spatiu exista, trebuie sa vina oameni noi, cu idei noi, cu potential suplimentar si care sa isi asume raspunderea!", a spus Lucescu la Dolce Sport.
sport.bzi.ro: ... Americanii nu duc lipsa de imaginatie in materie de sport. Dovada ca, dupa liga feminina de fotbal in lenjerie intima, au pus la punct si o competitie similara de baschet, care va debuta cat de curand.
S-a auzit un chiot general cand le-am spus", a povestit Argaseala la sport.ro.
Steaua va da piept cu Legia, de la ora 21.45 (in direct la TVR 1, Digi Sport 1 si Dolce Sport 1 si LIVE TEXT pe www.evz.ro), intr-o partida contand pentru mansa a doua a play-off-ului Ligii Campionilor.
Ploaia si vremea rece nu i-au impiedicat pe participanti sa se alature astfel campaniei The NO Project powered by Bancpost, folosindu-si pasiunea pentru sport pentru a spune NU traficului de persoane.
"Alearga pentru o viata", cros caritabil pentru Sara, o fetita cu Sindromul Down si ADHD 14 decembrie, in Sala de Atletism a Complexului Lia Manoliu "Alearga pentru o viata", un eveniment caritabil, ajuns la cea de-a 5-a editie, va avea loc anul acesta pe 14 decembrie, in Sala de Atletism a Complexului Lia Manoliu și va reuni sub egida sa toti oamenii dornici sa alerge pentru sport si pentru o cauza umanitara.
Practic noi nu incurajam decat pe cei care se lasau de sport, si nu pe cei care isi doreau sa practice. ... Este pentru prima data in istorie, dupa anul 1990, cand in sport avem un act normativ privind acesta indemnizatie, prima oara cand un antrenor este remunerat pentru performanta.
Cu toate ca meciurile de fotbal feminin sunt populare mai ales in nordul Europei, aceasta ramura a celui mai iubit sport a devenit tot mai importanta in ultima vreme.
Printre copiii inscrisi la prima editie a Cross-ului organizat la Ovidiu s-au evidentiat cei care fac sport de performanta si au ajuns mandria orasului cu rezultatele pe care le-au obtinut la doar cativa ani de viata.
In tur, scorul a fost 2-2. Steaua va afla vineri, la tragerea la sorti, adversara din play-off, LIVE pe Dolce Sport. ... dolce-sport.ro
In spiritul promovarii sportului national â€" oina, s-au acordat numeroase premii pe diferite categorii reprezentative, ce au scos in evidenta importanta practicarii acestui sport si aducerea sa in lumina reflectoarelor acolo unde trebuie sa ii fie locul.
Calendarul anului viitor vine din sport! ... Imaginile video de la sedinta foto au aparut pe internet, iar pasionatii de sport au ramas fara cuvinte!
google-analytics.com