Cautare

1440 de rezultate pentru "sport" (2.65 secunde)
sport.ro: ... Aurora Stanciu a devenit vicecampioana mondiala la body-fitness, la doar 4 ani dupa ce s-a apucat de acest sport.
In prima zi a targului SMAEB Romexpo Bucuresti, va avea loc la standul organizatorilor Campionatului National de Motociclism Viteza - Pavilionul C4, o supersesiune de autografe si fotografii dedicata fanilor, pasionatilor acestui sport si, nu in ultimul rand, reprezentantilor presei.
La cortul UNIQA din SPORT EXPO vor fi patru cosuri de baschet unde alergatorii, mici si mari, isi vor testa abilitatile sub atenta indrumare a antrenorilor de la Federatia Romana de Baschet.
Educatia formala si informala beneficiaza de valorile transmise prin educatie fizica si sport, cum sunt acumularea de cunostinte, motivatie, aptitudini, dispozitia de a depune eforturi personale, precum si de calitatile sociale, cum sunt munca in echipa, solidaritatea, voluntariatul, toleranta si fair-play-ul, totul intr-un context multicultural.
Fanii Sport.ro au votat! ... Peste 10.000 de fani au votat in sondajul Sport.ro si au ales cea mai mare performanta in anul recent incheiat.
Sport.ro: ... sport.ro si gsp.ro
Euro 2016 nu inseamna numai sansa de a juca la un turneu final pentru imagine, dar si pentru bani, informeaza www.sport.ro Daca Romania ar fi reusit sa bata Albania, aceasta victorie ar fi egalat performanta de la Euro 2000, cel mai bun European al nostru din istorie.
GERMANIA - ITALIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT:Echipele probabile: ... GERMANIA - ITALIA LIVE STREAMING ONLINE DOLCE SPORT:
Sport.ro: ... Chilianul nu se multumeste cu sistemul de rotatie al lui Luis Enrique si a decis sa plece la City, anunta Sport.es.
Ilie Dumitrescu, expert Digi Sport, a dezvaluit, prezent in cadrul emisiunii Fotbal Club, de la Digi Sport, ca Stanciu este dorit de un club din Anglia, dar ca nu este vorba despre Southampton.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de sport de masa si de alergare stradala din Romania, anunta noii membri onorifici care devin implicit si ambasadori ai evenimentelor BUCHAREST RUNNING CLUB PREMIER EVENTS.
Sport.ro informeaza: ... Sport.ro
Paul Georgescu, invingator in Cursa Regina Sri Chinmoy Marathon Schwimmen 2017 de pe lacul Zurich Fost campion national la polo, acum profesor de educatie fizica si sport la International British School of Bucharest si instructor de inot la un club sportiv, romanul Paul Georgescu este cel care reusea pe 14 septembrie 2016 sa realizeze o performanta unica:
fie cu ocazia partidei CS U - FCSB, programat in etapa a 16-a, in direct la Digi Sport 1, fie in Cupa Romaniei. ... Din informatiile Digi Sport, oficialii clubului voiau initial sa inaugureze partida chiar la meciul de Cupa.
BRC organizeaza competitii proprii, dar si evenimente de sport de masa pentru companii si ONG-uri. De la infiintare, BRC a organizat peste 100 de evenimente de alergare, miscare in aer liber, sport de masa, voluntariat, educație, comunicare, dezvoltare comunitara.Site-urile oficiale ale Bucharest RUNNING CLUB sunt:
Dunarea Calarasi - FCSB se joaca joi, de la ora 21:45, liveTEXT pe GSP.ro si in direct la TV Digi Sport si TV Telekom Sport.
Conferinta de presa va avea loc in Sala de Sport a International British School of Bucharest - IBSB, acolo unde cel care este supranumit si Regele maratoanelor acvatice este profesor de sport.
Sport.ro: ... Sport.ro)
Cum se vede vara politicienilor pe Facebook VIDEO Au uitat de politica si au facut sport, s-au bronzat la plaja si au stat mai mult cu cei dragi, iar cand s-au intors din concedii, au postat imaginile pe Internet. ... a facut sport in Parcul Tineretului.
In logo apar cinci atleti, trei barbati si doua femei, fiecare reprezentand cate un sport: ... •1 milion de articole de sport vor fi necesare pentru aceste jocuri, intre care 26.400 de mingi de tenis, 600 de mingi de baschet si 6.000 de tinte pentru tir cu arcul.
google-analytics.com