Cautare

60440 de rezultate pentru "soferii botosaneni in special cei care se considera nedreptatiti de masura de ridicare a masinilor parcate neregulamentar" (6.33 secunde)
Parlamentarii botosaneni ai PSD si PNL spera ca motiunea de cenzura pe care o vor depune azi, impreuna cu PC, sa duca la caderea Guvernului Boc. "Atat eu, cat si colegii mei parlamentari din PSD vom sustine motiunea de cenzura.
Biroul Permanent al PD Botosani au aprobat in ultima sedinta fuziunea prin absortie cu PUNR. Potrivit liderului PD Botosani, Radu Dragus, conducerile celor doua partide au semnat sambata protocolul de fuziune prin absortia PUNR de catre democratii botosaneni.
Fermierii botosaneni vor primi a doua transa din prima pe cap de animal pentru specia oi si capre. Valoarea acesteia este de 29 de lei pentru fiecare animal. "Agentia de Plati si Interventie pentru Agricultura a inceput azi (n.r.
Romanii s-au decis, in sfarsit, sa-si duca masinile vechi la taiere. Asta datorita programului guvernamental prin care detinatorii rablelor primesc 30 de milioane de lei avans de la stat, ca sa-si cumpere autoturisme nou-noute. Societatile specializate in dezmembrarea fiarelor vechi au fost luate cu asalt, incepand de ieri.
Inmatricularile de masini vechi au crescut cu 70% fata de primele cinci luni ale anului trecut. Numarul celor noi a scazut cu 57%.
Inmatricularile de masini vechi au crescut cu 70% fata de primele cinci luni ale anului trecut. Numarul celor noi a scazut cu 57%.
Numarul masinilor furate in judetul nostru, in primele sase luni, este mai mic decit cel inregistrat in aceeasi perioada a anului trecut.
Alexandra Svet initiaza prima "grassroots movement" (miscare spontana) de amploare din Romania. In cele ce urmeaza puteti citi relatarile presei despre noua revolutie ce pare sa se infiripe in ultimele zile printre romani. Autoarea manifestului online nominalizeaza 5 oameni pe care ea ii considera competenti si de valoare:
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
Desfasurarea traficului greu pe raza municipiului Satu Mare a constituit una dintre temele abordate ieri in cadrul sedintei Comitetului Operativ Consultativ.
Guvernul discuta impunerea taxei auto la prima vanzare a masinilor intrate in tara inainte de 1 iulie 2008, cu un cuantum redus cu 30%, si restituirea unei diferente din banii deja dati de proprietari, dar esalonat pe mai multi ani, pentru a evita returnarea unei sume totale de 750 milioane euro.
Noua formula de calcul a taxei auto va duce la dublarea acesteia in cazul masinilor noi, a sustinut, sambata, intr-o conferinta de presa, fostul ministru al Mediului Sulfina Barbu.
Mai sunt doua saptamani si va intra in vigoare noua taxa de poluare. Cu toate acestea, multi romani nu stiu exact pentru care dintre masini se va percepe taxa.
Normele metodologice de aplicare a Codului Fiscal, recent aprobate de Executiv, aduc mai multe modificari in politica de impozitare a indemnizatiilor. De altfel, prin aceleasi norme se suspenda si incasarea accizelor la valoarea de intrare in tara a masinilor luate in leasing.
Politia atentioneaza soferii care circula cu masini neasigurate sa-si incheie pana la 1 februarie politele obligatorii de raspundere civila auto (RCA).
Printre soferii constanteni, si nu numai, a aparut o noua metoda de a economisi banii de benzina. Este, de fapt, un adevarat fenomen. Nu este vorba de mersul pe jos sau cu mijloacele de transport in comun, ci de fuga de la statia de benzina, fara a plati alimentarea.
Dupa ce au fost nemultumiti (de data aceea pe buna dreptate), de taxa de ecologizare pe care trebuiau sa o achite la frontiera, ori de taxa de tranzit pe care trebuiau sa o plateasca complet aiurea intre Romania si Bulgaria, dupa ce au protestat si pentru diverse interdictii de a circula pe anumite tronsoane, inchise pentru caderi de pietre si alte motive demne de luat in seama, soferii de TIR s-au invatat cu greva.
Noul cod rutier a intrat in vigoare De vineri intra in vigoare noul cod rutier, care prevede amenzi mult mai mari.
Pentru a fi valabile pe teritoriul statelor membre, asigurarile vor ingloba actuala Carte Verde. In plus, ele sunt obligatorii pentru posesorii de autoturisme.
TOTI soferii care treceau pe langa ea claxonau fara oprire. Cum era imbracata biciclista Cei care vor sa renunte la masina personala si in acelasi timp vor sa faca ceva miscare apeleaza la bicicleta pentru a se deplasa spre serviciu sau scoala.
google-analytics.com