Cautare

141 de rezultate pentru "smart fm" (2.57 secunde)
Samsung a lansat gama Smart TV, gadgeturile care aduna jocurile, televiziunea si internetul intr-o telecomanda.
Inclusiv sa infecteze prin aceeasi metoda si alte dispozitive smart din retea. ... Specialistii va recomanda pentru siguranta sa folositi programe antivirus si sa restartati dispozitivele smart pe care le aveti din casa, chiar daca nu au fost infectate.
Un eveniment oferit de METALHEAD, cu sprijinul ROCK FM. Concertul Celelalte Cuvinte din Hard Rock Cafe va fi transmis live pe Smart TV-urile Samsung, prin aplicatia SeeNow !
In Romania sunt 101 proiecte pentru judete smart. Doar 5 judete din tara fac proiecte pentru transportul smart. ... Ilfov are 13 proiecte Smart Country.
LED Smart 3D Samsung 32H6200 la pretul de 1.499 lei (reducere de 31%) si tableta E-Boda Supreme XL500 la pretul de 299 de lei.
veniti acasa!” Sebastian Burduja a reamintit si de initiativa SMART Diaspora, o propunere de strategie nationala pentru atragerea in Romania a tinerilor de perspectiva, lansata in cadrul Galei LSRS din 8 ianuarie 2013: Domnule Presedinte al Romaniei, doamnelor si domnilor ministri, doamnelor si domnilor parlamentari, suntem onorati sa va punem din nou la dispozitie acest document la cheie.
- cel de-al doilea obiectiv e participarea la consiliul europena informal de maine • In ce priveste NATO, sunt pe agenda cateva subiecte asupra carora am convenit ca vor fi discutate • Primul e legat de sistemul de aparare antiracheta si obiectivul Romaniei e ca la summitul NATO sa fie declarat capacitate interimara a NATO • Avand in vedere ca Romania a semnat si e in curs de indeplinire a tuturor angajanmentelor legale pentru inceperea instalarii sistemului la Deveslu • Un alt subiect pe care il voi discuta e legat de conceptul de smart defence • Noi avem doua aspecte de ridicat si poate de validat la acest nivel • In ceea ce priveste apararea aeriana a statelor NATO, Romania s-a angajat sa cumpere 48 de aeronave compatibile cu flota NATO • In conceptul de smart defence putem construi si altfel, respectiv mai multe state din zona sa asigure fortele necesare, inclusiv pentru interventii in afara teritoriului • Acest lucru ar degreva statele de o parte insemnata a cheltuielilor • In regiune s-ar putea discuta ca un grup de state sa isi asume fiecare un numar de aeronave • Sa spunem, in locc de 48 de avioane, sa gandim la un numar mult mai mic de avioane, daca si alte state ar intra impreuna cu noi in acest pachet, care sa garanteze securitatea aeriana a regiunii in prima instanta • Romania ar putea fi un contributor la conceptul de aparare cibernetica, avem atatia hackeri talentati care ar putea fi folositi pozitiv • Un alt subiect extrem de important este procesul de tranzitie din Afghanistan • Romania are circa 2000 de militari, misiunile contingetului romanesc au ramas aceleasi si dupa ce am marit efectivele si trebuie sa stabilim si cu aliatii si cu sistemele de comanda ale NATO un proces in care Romania sa inceapa sa-si diminueze participarea • Nu se pune problema pentru 2012, Statul major general considera ca pentru indeplinirea misiunilor din acest an efectivele asigura indeplinirea misiunilor • Avem in vedere ca incepand cu 2013 sa trecem la o reducere considerabila a contingentului pe care il avem in Afghanistan • Sa speram ca procesul de transfer al responsabilitatii catre armata afghana ne va permite sa retragem parte a efectivelor • Relatia NATO rusia va fi un subioect de discutie - Cert e ca voi pleca de la premisa ca e foarte bine sa ai in Rusia un partener in asigurarea securitatii regionale • Pe agenda se afla problematica legata de mentinerea portilor deschise pentru tarile la sud de Romania si discutarea perspectivei de avansare catre est, si ma refer in mod expres la Georgia • Doar pentru informare, in ce priveste instalarea scutului la Deveselu, va pot spune ca progresam in definitivarea aranjamentelor legale, sunt o serie de aranjamente bilaterale ce trebuiesc modificate • Al doilea obiectiv - participarea la Consiliul European Informal:
Solutia - Smart card In aprilie 2005, BCR a fost prima institutie de credit care a acceptat carduri cu cip pe piata romaneasca, iar in urma cu patru luni, Procredit Bank Romania a devenit primul emitent al unor astfel de instrumente de plata.
Potrivit lui Parfenenko, Ministerul ucrainean al Industriilor sustine proiectul crearii unei societati mixte exclusiv din companiile "Smart-grupp", condusa de Vadim Novinski si Metalloinvest, a lui Aliser Usmanov. ... Potrivit informatiilor publicatiei "Delo", Smart-grupp nu are nicio intelegere cu Romania si Slovacia.
Odata cu deschiderea AFI Palace Cotroceni, companiile, dar si vizitatorii mall-ului vor avea la dispozitie un spatiu destinat targurilor, expozitiilor cu vanzare si organizarii de evenimente, denumit Smart Market Advertise - SMA.
La capitolul smart phone-uri cei care au furat startul la CES sunt oficialii Google, care au anuntat ieri lansarea primului telefon branduit, Nexus.
In toamna lui 2012 si marca Smart va veni cu o masina electrica, dar per total aceste masini vor avea vanzari foarte modeste, se arata intr-o analiza 0-100.ro.
Cum vor scapa consumatorii de regulizare si de consumul estimat Companiile din Romania ale grupului energetic italian Enel au inceput sa instaleze primele 30.000 de contoare electronice inteligente (smart meters).
Smart FM informeaza: ... Invitat la Smart FM, de Marius Manole si Marius Tuca, omul de afaceri Jean Valvis a raspuns la intrebarea:
Apartamentele pasive sunt cu adevarat o investiție pentru ca aduce reduceri de costuri lunare si confortul unei locuinte smart. ... Este un sistem smart ce aduce aer curat si proaspat 24 de ore din 24 fara a fi nevoie sa se aeriseasca.
Denumit "Bold", acest "smart-phone" de top vine sa demonstreze înca o data intentiile companiei de a introduce pe piata un produs atât util, cât si distractiv."Bold" sau "9000" are o rezolutie de doua ori mai mare decât actualul model "Curve".
Potrivit unui comunicat al acesteia din urma, in ultimele zile s-au inregistrat mai multe atacuri de tip "phishing" (fraudare a informatiilor bancare), prin intermediul unui mail la care era atasat un formular asemanator paginii reale de furnizare a serviciului BCC e-SMART. ... securitate@e-smart.carpatica.ro.
In tren toti sunt prinsi cu plimbatul degetului pe ecranul cate unui smart phone. ... Eu sunt Nokia vechi, ne-smart, ne-touch-screen, doar niste taste uzate.
camera EnVizion 360, baterie externa ce incorporeaza tehnologia SuperCharge si Smart Scale. ... - Smart Scale poate monitoriza si analiza cu ajutorul unei aplicatii mobile informatiile privind sanatatea posesorului, precum procentul de grasime corporala si Indexul de masa corporala.
Speram ca la editiile urmatoare sa atragem mai multi dintre cei care erau in topuri in acea perioada", declara Anca Rebegea, Managing Partner Smart Events.
google-analytics.com