Cautare

141 de rezultate pentru "smart fm" (4.44 secunde)
Codasii topului, ocupand ultimele patru locuri, au fost Peugeot, Fiat, Chevrolet si Smart. Cercetarea facuta de J.D. Power a scos in evidenta legatura stransa intre gradul de satisfactie al clientilor si loialitatea fata de o anumita marca.
Cei noua ocupanti ai locului intai la Editia Saptamanii primesc cate un smart phone si participa in semifinalele desfasurate in perioada 14 - 16 decembrie.
Atunci cand te porti cu manusi vis-a-vis de acceleratie si volan, masina se conduce la fel de usor precum un smart.
De exemplu, tableta Allview Ax3 Party cu procesor Cortex A9 Dual-Core 1.0GHz este acum disponibila la pretul de 400 de lei fata de 599 initial, un televizor Smart LED Sony, 107cm, Full HD, poate fi cumparat cu 2.699 de lei, cu 500 de lei mai ieftin decat pretul initial, un laptop Asus X550LB-XX020D poate fi achizitionat cu 2.099 lei, cu o reducere de 200 de lei, iar un receiver Yamaha RX-V773 poate fi gasit cu o reducere de 700 e lei fata de pretul initial.
Capitolul special vine cu noutati din domeniul solutiilor smart, fie ca este vorba de casa inteligenta, casa pasiva, energie verde sau de tehnologii moderne in baie si bucatarie, electrocasnice ultraperformante si home cinema.
Adina Halas, gazda emisiunii Traieste Sanatos de la Smart Fm, tenteaza numarul acesta cu insemnari animate de pasiune, ale unei calatorii prin idilica noastra patrie si ne spune ce hoteluri, pensiuni si restaurante sa alegem atunci cand suntem la plimbare prin tara.
TRI este robotelul terestru care iti da o antena de ajutor ori de cate ori ai nevoie de o bicicleta mai rapida, de un smartphone mai smart, de un frigider mai eco, de schiuri noi sau de o vacanta in tarile calde.
Dupa un an de dimineti cu trezit la ore imposibile, in care, din vis, soneria unui telefon enervant la care nu raspundea nimeni, devenea in realitate chiar sunetul desteptatorului, dupa ce numarul in crestere al neascultatorilor SMART FM i-a adus confirmarea ca are cel mai bun public de radio din Romania, Marius Tuca a primit din partea ziarului Cotidianul premiul OMUL ANULUI pentru cea mai reprezentativa personalitate din mass-media in 2016.
Cu toate acestea, Marius Manole a anuntat la Matinalul Smart FM de joi, 19 mai 2016, ca se pregateste de maraton.
Premiile cursei 10 km individual Vodafone si Ștafete Greenfield au fost in bani, vouchere oferite de World Class, minute Blinkee.city Romania si accesorii smart.
Samsung a prezentat la Seoul modelul de telefon Ultra Smart F700 care va fi lansat saptamana viitoare la targul anual 3GSM desfasurat la Barcelona si care, dupa design si facilitati, va ataca segmentul ocupat de "inca nelansatul" iPhone.
Verizon Wireless a lansat luna trecuta modelul Droid, primul smart-phone care ruleaza pe platforma Android 2.0. Interzis avocatilor sa fie prieteni cu judecatorii pe Facebook Din categoria legi americane aberante, judecatorii si avocatii nu ar trebui sa fie prieteni pe Facebook.
Saptamana trecuta un studiu al companiei de cercetare in marketing Nielsen a descoperit ca aproape 40% din utilizatorii americani de tablete si smart¬phone-uri foloseau terminalul lor mobil in timp ce se uitau la televizor.
2012 poate fi anul in care Google TV va impune sistemul de operare Android si pe televizoare (smart TV-uri). Mai multe companii, intre care Samsung, LG si Sony, au anuntat produse GTV.
Cu un Xbox poti avea propriul SMART TV Consola de jocuri Xbox a primit, recent, un update care ofera si utilizatorilor din Romania posibilitatea de a intra in comunitatea Xbox Gold Pentru 200 de lei pe an, pe care ii puteti plati prin paypal sau direct de pe card, veti primi acces la toate serviciile Xbox si, poate cel mai interesant, va veti transforma instant televizorul intr-unul inteligent.
Cosmote ofera iPhone 5 la 272 de euro (1.199 de lei) cu un abonament Smart XXL+ de 56 de euro pe luna.
Si televizoarele inteligente, smart-tv-urile devin tot mai atractive, odata cu scaderea preturilor", mai spun acestia. In clasamentul gadgeturilor, dupa tablete si televizoare, urmeaza cateva produse clasice, precum laptopurile si aparatura audio-video.
Cu Intel Graphics Media Accelerator, cele mai noi jocuri 3D ruleaza cursiv si rapid, cu Intel Burst Performance, performanta este optimizata la consum redus de energie, iar Intel Smart Sound Technology ofera experienta sonora de calitate.
Asadar, meciul Romania-Franta va fi live si pe smartphone-uri, Smart TV-uri sau tablete. Campionatul European de Fotbal 2016, cunoscut si ca EURO 2016, va fi cea de-a 15 editie a Campionatului European de fotbal masculin organizata de UEFA.
- Vlad Petreanu - jurnalist & blogger, Petreanu.ro - Lucian Mindruta - jurnalist - Adrian Hadean - chef & blogger, Hadean.live - Cristina Bazavan - jurnalist & blogger, Bazavan.ro - Vali Petcu - blogger, Zoso.ro - George Buhnici - realizator TV & co-fondator Cavaleria.ro - Andreea Retea - blogger, Andressa.ro - Radu Dumitru -blogger, NWRadu.ro - Luiza Daneliuc -expert contabil, Smart Tax Advisors - Florin Boldescu -Home Banking Clients Manager - Customer Value Proposition area, Raiffeisen Bank Romania - Matei Dima - Video Blogger & Managing Director, Global Entertainment - Cristian Manafu - blogger, Manafu.ro Webstock este un eveniment organizat de Evensys si Vodafone in colaborare cu Bitdefender, HP, Coca-Cola, McDonald's, Raiffeisen Bank, LG, Staropramen si Siviero Maria.
google-analytics.com