Delia si Animal X vor urca pe scena celui mai asteptat spectacol al lunii decembrie, I Love the 90s! alaturi de No Mercy, Snap, London Beat, C+C Music Factory, Fragma, Ice MC, Culture Beat si Robin S. Evenimentul are loc cu doar cateva zile de Craciun, pe 21 decembrie, incepand cu ora 19.30, la Sala Polivalentă din Bucuresti si il are ca MC pe George Vintila.
Organizatorii promit o seara incendiara, care va transforma Sala Polivalenta intr-un urias ring de dans, animat de lumini si lasere dar si de concursuri cu premii surpriza.
"Chiar daca este un eveniment cu o reteta europeana, nu poate fi naturalizat decat daca ii adaugam si cateva ingrediente romanesti! Dintre trupele de succes de la sfarsitul anilor 90, Delia si Animal X au fost preferatii nostri pentru aceasta editie! Speram ca la editiile urmatoare sa atragem mai multi dintre cei care erau in topuri in acea perioada", declara Anca Rebegea, Managing Partner Smart Events.
Biletele la "I Love the 90s" vor fi disponibile la următoarele preturi si categorii: VIP - 300 RON, Cat. I - 175 RON, Cat. a II-a - 100 RON, Cat. a III-a - 75 RON si vor putea fi achizitionate incepind cu data de 2 noiembrie de la casele de bilete ale Sălii Palatului, Teatrului National de Opereta ‘Ion Dacian’, Teatrului National Bucuresti, Teatrului de Comedie Bucuresti, din magazinul Unirea - parter, statia de metrou Unirii 1, magazinele Diverta, oficiile Postei Romane semnalizate Bilete.ro precum si online, la www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro, www.biletoo.ro, www.MyTicket.ro, www.blt.ro, www.bilet.ro.
"I Love the 90’s" este un eveniment marca SmarT eVents, sustinut de MTV, ProFM, ProTV Magazin, Shark Energy Drink, The ONE, InStyle, apropo.ro, The Vintage Pub, Anaconda Security, Paradigma Group, Travel Solutions, si este produs in parteneriat cu Asociatia Culturala de Teatru, Muzica si Film DRACULA, eveniment inscris in proiectul national CIADO ‘Muzica Anti Drog’ 2012.