Cautare

141 de rezultate pentru "smart fm" (2.58 secunde)
Radio Romania, Radio Romania Cultural, Doxi, Terra, Pipo, Tv City, e-stiri.ro, Itsy Bitsy, onlinegalery.ro, copilul.ro, calificativ.ro, gradinite.com, calendar de evenimente.ro, port.ro, Smart FM, bucuresteni.ro, sapte seri, calificativ.ro Expozitie temporara de sculptura in piatra la Muzeul National de Geologie.
Cristi Semeghin / MariusTuca Smart FM) Intr-un interviu publicat de revista Q Magazine, Marius Tuca marturiseste inca o data pasiunea iremediabila pentru jurnalism, despre inceputurile sale in presa, despre noua provocare ivita, radioul si despre proiectele de viitor.
Smart FM sau Radio ZU? ... Emisiunea matinala de la Smart FM este intre orele 8:00-11:00, iar Mihai Morar si Daniel Buzdugan trancanesc la Morning ZU, in fiecare dimineata, de luni pana vineri, intre 06:30-10:00.
SMART FM si MISCAREA DE REZISTENTA va prezinta, vineri 22 iulie 2016 si sambata 23 iulie 2016, in Vama Veche, cea de-a XII-a editie a festivalului Folk You! ... Si numai liberi fiind, veti putea atinge in viata fericirea, ne aminteste in fiecare dimineata, la Smart FM, Motu Pittis.
Partenerii mei vor veni din nou cu recomandari despre arta machiajului cu produsele de make-up Elizabeth Arden, despre coafuri realizate cu peria minune Rowenta Brush Activ' Nano Smart, despre ingrijirea tenului Gerovital de la Farmec si despre tendintele acestei toamne prin colectia de haine si bijuterii MeliMelo si ciorapi de la Adesgo.
Intr-o zi din decembrie 2017, mai precis marti, 19, Matinalul Smart FM a avut loc intr-o sala de spectacol de la Teatrul Metropolis din Bucuresti.
Cum vor scapa consumatorii de regulizare si de consumul estimat Companiile din Romania ale grupului energetic italian Enel au inceput sa instaleze primele 30.000 de contoare electronice inteligente (smart meters).
SMART approaches for a sustainable future -ECOSMART, dedicata sarbatoririi a 115 ani de invatamant geografic la Universitatea din Bucuresti si 25 de ani de la infiintarea Facultatii de Geografie.
Pe 18 mai tanara a promis ca va veni in studioul Smart FM si va aduce cadouri din Anglia: ... O editie a Matinalului Smart FM de nota 10.
Cristina Iancu a postat pe pagina sa de Facebook un text despre Festivalul Smart Folk You! Florian Pittis si 18 fotografii de la acest eveniment artistic, de la Vama Veche.
Sibiul este primul oras din Romania care are un sistem de biciclete smart. Localnicii, dar si turistii, au la dispozitie peste 500 de biciclete, impartite in zeci de locatii care acopera tot orasul.
O aplicatie smart usureaza viata locatarilor de bloc, in plina criza. Cu ajutorul acesteia si a unei mini-imprimante conectate prin Bluetooth, toate consumurile si cheltuielile la apa sunt transparente, iar pierderile sunt 0.
Un start-up vrea sa rezolve una dintre problemele mari din aeroporturi, cea a pasagerilor care nu ajung la timp la poarta pentru imbarcare. Un troller smart va face ca aceasta misiune sa devina una usoara.
Constanta tinde sa devina smart city, iar unul dintre proiectele pe care Primaria le-a dus la bun sfarsit in aceasta directie este "Constanta citeste".
Noul OSCAR face un nou pas si vorbeste deschis despre profesionalism, calitate, respect, grija si smart driving in sustinerea dezvoltarii unei comunitati in care lucrurile sunt facute sustenabil, urmarind constant calitatea si valoarea adaugata.
- VGA - daca intentionati sa conectati un calculator care nu dispune de HDMI - SCART- pentru conectarea dispozitivelor mai vechi sau cu semnal analogic - Intrari video component RGB - vin sub forma a trei conectori rosu, verde, albastru care transmit imagini in mod analog de pana la 1080i - Intrari video composit - conector galben care transmite imagini analog si este cele mai multe ori insotit de alti doi left/right pentru sunet - USB (cel putin unu) - in cazul in care televizorul dispune de un player integrat pentru fisiere audio, foto, video sau pentru a conecta un adaptor Wi-Fi - Conexiune retea RJ45 - mufa pentru cablul de internet in cazul in care televizorul este de tip SMART si permite conectarea la internet Iesiri:
Toti au fetele luminate de ecranele telefoanelor smart deschise pe aceeasi aplicatie. Toti par a cauta acelasi lucru, nimeni nu priveste in jur.
Iti cheltui banii pe receptoare, Smart TV-uri scumpe, DVD Playere, Apple TV sau Firesticks. Si se aduna, si sunt doar bani aruncati pe fereastra.
Accesul la Internet Exista un sir intreg de metode de cuplare fizica a unui calculator sau aparat inteligent (smart) la Internet.
Pantof-sanda bleumarin piele intoarsa sunt minunati pentru tinute office, casual, dar mai ales pentru tinute smart casual ori de cocktail.
google-analytics.com