Cautare

201 de rezultate pentru "sirop de catina cu propolis si macese" (3.42 secunde)
ele.ro informeaza Siropul care te scapa de burta. ... Vrei sa scapi cat mai repede de burta inestetica? Uita de infometarea sau alte diete severe, care nu fac decat sa iti afecteze sanatatea. Iata mai jos un sirop natural, pe care il prepari acasa si are efect super rapid.
Amelia Boros de la Natural Age, din Bucuresti, participa in acest week-end la TIBCO 2018 cu produse naturale precum:
Depresia de toamna este asociata adesea cu un sentiment de neincredere si tristete ce apare in zilele scurte de toamna si iarna. Principalele cauze care nu ne lasa sa fim la fel de fericiti pe tot parcursul anului sunt scurtarea zilelor pe timpul iernii si lipsa luminii solare.
Peste 90% din productia de fructe de padure realizata de Romsilva este destinata exportului, potrivit Agentiei NewsIn. Vesticii cumpara de la producatorul roman zmeura, afine, mure, macese, catina si paducel.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. Martanus (maghiara Kezdimartonos) este un sat in partea de est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc. Apartine de comuna Bretcu.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului producatorilor de la Universitate, puteti achizitiona: ceaiuri, tincturi, siropuri si alifii, produse naturale 100%. Pentru relatii si comenzi (ramburs) ii puteti contacta telefonic, la nr.
La standul fitoterapeutului Tirban Marius Gheorghe, din Poienii de Jos, Bihor, din cadrul targului de Craciun de la Universitate, puteti achizitiona: ceaiuri, tincturi, siropuri si alifii, produse naturale 100%. Pentru relatii si comenzi (ramburs) ii puteti contacta telefonic, la nr.
Vorbea in postarea de ieri despre dragostea pentru natura care este unul dintre elementele de baza pentru a incepe sa-ti creezi o gradina. ... In generozitatea ei natura iti impartaseste dragostea ba, chiar mai mult,darurile ei te ajuta sa-ti depasesti si disconfortul ceat de anumite boli.
"Ma doare in gat!" "Nu pot sa inghit!" Multi dintre noi se confrunta cu aceasta problema cand vremea se schimba brusc de la o zi la alta sau in mini-vacanta de 1 mai, cand suntem tentati sa consumam bauturi reci, sa mergem la petreceri zgomotoase si cu mult fum de tigara.
42, in incinta Institutului de Cercetare - Dezvoltare pentru Apicultura S.A. ... - Avem 90 de expozanti si in general sunt ceva mai multi producatori apicoli. Sunt aproape 50 de producatori si restul, de 40%, sunt producatori si comercianti de echipamente apicole.
Valeria Dragu participa zilele acestea la targul de produse traditionale organizat in curtea MTR. "Am venit cu produse apicole: miere de salcam, miere poliflora si miere de trifoi! Cea de salcam costa 15 RON / 500 grame, iar celelalte doua sunt la 10 RON / 500 de grame.
La standul lui, doritorii pot gasi si achizitiona produse apicole excelente, precum:
Apicultorul Emilian Saftoiu si fiul lui, Dragos, de 23 de ani, din Ramnicu-Valcea, sunt prezenti in acest week-end cu 8 sortimente de miere si produse pe baza de miere. La standul lor, gasiti miere de tei, miere poliflora, miere de salcam si miere de mana.
Interviurile pentru angajarea de maturatori la Salubritate vor fi reluate in urma valului de contestatii inregistrate dupa concursul de saptamana trecuta Salubritatea craioveana va relua concursul organizat la inceputul saptamanii trecute pentru angajarea de maturatori.
Interviurile pentru angajarea de maturatori la Salubritate vor fi reluate in urma valului de contestatii inregistrate dupa concursul de saptamana trecuta Salubritatea craioveana va relua concursul organizat la inceputul saptamanii trecute pentru angajarea de maturatori.
Daciana Sarbu le da clasa gospodinelor Pe langa eurodeputat si sotie de premier, Daciana Sarbu se dovedeste a fi si o excelenta gospodina.
Raceli de sezon, fara pastile.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (www.medireflex.ro) va recomanda pentru anemie urmatorul tratament:
Pielea este cel mai mare organ al corpului, insa tenul este deseori cel mai afectat de factori precum poluarea, stresul si dezechilibrul hormonal. ... Potrivit cercetarilor, organismul nostru este in comuniune cu elementele naturii din zona in care ne nastem.
Miledy Naturals a fost prezenta recent cu un stand la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. Iata cu ce produse au venit reprezentantii firmei:
google-analytics.com