Cautare

201 de rezultate pentru "sirop de catina cu propolis si macese" (2.95 secunde)
Sanatatea din plante este prezenta cu un stand la targul traditional din curtea MTR.
Regia Nationala a Padurilor (RNP) - Romsilva a obtinut in acest an peste 3,8 milioane de euro din exportul fructelor de padure, in crestere cu 14% fata de anul trecut.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. Martanus (maghiara Kezdimartonos) este un sat in partea de est a judetului Covasna, in Depresiunea Targu Secuiesc. Apartine de comuna Bretcu.
Firma Hofigal este prezenta in acest week-end cu un stand in cadrul targului Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului. "Cel mai bine au mers la standul nostru drojdia de bere cu alfalfa si siliciu organic (un produs nou) si Echina Vit. C (vitamina C extrasa din macese).
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taramului Roman.
Alimentul care face minuni pentru sanatate prevenind obezitatea si lupand impotriva infectiilor si a impotentei Pentru proprietatile sale este pretuit inca din antichitate, iar cercetarile moderne i-au descoperit beneficii nebanuite.
In cadrul expozitiei Body Mind Spirit organizat la Sala Palatului in acest week-end ii puteti gasi si pe cei de la Viatanaturala. "La standul nostru gasiti produse precum cele din gama de igiena orala:
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta perioada la targul de Craciun Bucharest Christmas Market organizat la Universitate.
Apicultorul PAVEL TUDOREL participa la Targul de Produse Agroalimentare Romanesti din Calarasi cu miere si produse apicole. Targul traditional este organizat in perioada 10 -13 octombrie 2019, in centrul municipiului, intr-un cadru sarbatoresc, in spatiul dintre Prefectura si Consiliul Judetean Calarasi.
Elena Stan este prezenta zilele acestea la targul de la MTR cu diverse produse apicole precum:
Familia Zota este prezenta cu produse apicole la targul de Florii organizat zilele acestea in Parcul Cismigiu si in curtea Muzeului Taranului Roman.
Familia Zota participa pana pe 27 decembrie la targul traditional de Craciun organizat la Universitate.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta luna (pana pe 30 decembrie inclusiv) la targul Bucharest Christmas Market, organizat in Piata Constitutiei. Am venit la acest targ cu:
Plant intim-gel de la Hofigal este un gel destinat igienei si reducerii infectiilor din zona ano-genitala. ... extracte de salvie, sunatoare, galbenele, hidrolizat de colagen, ulei de catina, propolis si uleiuri esentiale de cimbru, levantica si pin. Are actiune antimicrobiana, antiiflamatoare, antialgica, antipruriginoasa, dermorestitutiva, stimuleaza procesele trofice si de cicatrizare.
Mihaela Enache din Dambovita participat recent, alaturi de sotul ei, fiul, Tedi, de 5 ani, si de fiica ei, liceana, la targul Piata Taraneasca si Mester(Esti)! cu produse traditionale, precum:
Florio / Posted by Postolache Violeta Florio Ingrediente - 1 l alcool - 1 l vin rosu sec - 1/2 l sirop visine - 1 esenta migdale Mod de preparare Amestecam alcoolul cu vinul rosu intr-o sticla . Eu am folosit tuica de prune si vin rosu de butuc.
Ce sunt carbohidratii si cum alegem carbohidratii buni? ... Laura Ene, Medic Primar Diabet, Nutritie si Boli metabolice, Expert DOC) In prezent este Medic Primar Diabet, Nutriție si Boli metabolice, cu licența in Fiziokinetoterapie si studii de psihoterapie.
Praznicul celor 40 de mucenici: ... La 9 martie, crestinii din intreaga lume ii comemoreaza pe cei 40 de Mucenici din Sevastia, martirizati in Capadochia in timpul imparatului roman Licinius.
Delia Antal a reluat dieta de detoxifiere cu lamaie si ulei de artar, numita 'Hollywood Master Cleanse Diet or Lemon Detox Diet'. Actrita vrea sa slabeasca din nou si este dispusa sa suporte durerile de cap si reactiile negative pe care acest regim le-ar putea avea.
In timpul somnului nocturn recuperam oboseala acumulata ziua, ne relaxam musculatura si organele vitale, ne refacem apararea imunitara a organismului, favorizam regenerarea celulara... Iata de ce este important sa dormim bine 7-8 ore pe noapte. De multe ori, insa, stresul si grijile de peste zi ne fura somnul.
google-analytics.com