Pesurse.ro : Daciana Sarbu le da clasa gospodinelor

Pe langa eurodeputat si sotie de premier, Daciana Sarbu se dovedeste a fi si o excelenta gospodina. Aceasta a inceput sa fie din ce in ce mai cunoscuta in randul doamnelor si domnisoarelor, care vor sa-si impresioneze partenerii de viata cu retete care mai de care mai sofisticate. PSD-ista a gatit ieri un desert, al carui nume suna extrem de pompos, panna cotta cu cocos si dulceata de catina, dar care se prepara destul de usor.
Pentru ca a declarat in nenumarate randuri ca este o mare sustinatoare a produselor romanesti, Daciana a specificat ca a optat pentru dulceata de Topoloveni, pe care o recomanda cu incredere tuturor.
Sotia lui Victor Ponta a povestit si pe facebook despre deliciosul desert, asadar daca doriti sa-l incercati si voi, aveti nevoie de urmatoarele ingrediente (pentru 6 portii):
- 1 cutie lapte de cocos
- 2 cani lapte de vaca
- 4 linguri de zahar/ sirop de agave
- 2 lingurite pudra de agar (gelatin vegetala)
Amestecati toate ingredientele timp de aproximativ 10 minute, iar apoi puneti mixul la rece pentru o ora, in forme unse cu putin ulei. La final adaugati dulceata de catina si ati obtinut un desert delicios marca Daciana Sarbu.
Pofta buna!