Cautare

76 de rezultate pentru "sinucis" (2.56 secunde)
Un barbat de 58 de ani din Alba, tatal a trei fete, s-a sinucis in propriul apartament, cu o arma de vanatoare.
ii intrebe de ce s-au sinucis, ori care au fost ultimele ganduri ce le-au trecut prin cap. Scarboşenie!
ii intrebe de ce s-au sinucis, ori care au fost ultimele ganduri ce le-au trecut prin cap. Scarboşenie!
Sinucis (ambii sai parinti au murit astfel), otravit (el insusi nu excludea aceasta posibilitate) sau totusi victima a nepasarii TPI fata de starea ingrijoratoare a sanatatii sale (ceruse sa mearga pentru tratament la Moscova, dar nu i s-a ingaduit).
In ultimii ani, mai bine de 40 de politisti s-au sinucis, majoritatea prin impuscare. Va avertizam urmeaza imagini si detalii care va pot afecta emotional!
A, da, Chamfort, cel care in timpul lui Robespierre s-a sinucis ca sa scape de urmarire. A trebuit, din nenorocire, sa adauge si moartea lui la sirul lung, sinistru, al "anecdotelor".
Mai multe echipe de jandarmi, politisti si pompieri l-au cautat pe individ ore intregi, inclusiv in apa, pentru ca anchetatorii iau in calcul si posibilitatea ca el sa se fi sinucis.
unul s-a sinucis, iar celalalt a decedat, urmare a unei otraviri cu alumina? Ce putem spune; bataie de joc. Ca si in cazul escrocilor, care au fugit din tara, cu complicitatea autoritatilor, fara sa se depuna eforturile necesare pentru extradare.
Cu atat mai putin credibila pare varianta mentinerii PD-ului in configuratia viitorului cabinet, cata vreme Alianta s-a sinucis, a fost...
Corina si Bogdan (exact, profesoara si tanarul care s-a sinucis) au devenit peste noapte personaje de telenovela. Iar romanii, incredibil, erau atenti in numar foarte mare la desfasurarea lucrurilor de parca brusc intreg universul lor se invartea doar pe ce mai descopera Lazarus, prim-detectivul Romaniei.
daca nu e cazul pacientei aruncate de la etaj din apartamentul doctorului Tranca, e cazul elevului sinucis din prea multa dragoste pentru profesoara lui.
Mai intai, fostul consilier local Serban Manole s-a sinucis in semn de protest fata de maniera in care a fost instrumentat dosarul sau.
Noi detalii despre arma procurorului Nita, cu care fiul sau s-a sinucis, au aparul la iveala. Potrivit unor surse apropiate anchetei procurorul Nita nu isi pastra pistolul conform legii, facandu-l foarte accesibil fiului sau.
Politistii au crezut initial ca este vorba despre o sinucidere, insa fratele victimei a declarat ca Bogdan Mitu a inecat-o pe tanara si apoi s-a sinucis.
Destinul unui tanar de 24 de ani, din Galati, pe care prietenii l-au vazut cum se distruge din cauza substantelor etnobotanice, s-a frant de tot.
Un politist din cadrul Politiei municipiului Oradea si-a impuscat mortal parintii, miercuri noapte, dupa care s-a sinucis in masina proprietate personala, in fata blocului in care se presupune ca locuieste, au declarat surse judiciare.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Mai multi locuitori ai localitatii Baneasa au reclamat, in cursul zilei de ieri, ca deputatul Metin Cerchez s-a aflat in zona, producand, impreuna cu mai multi prieteni, un scandal de proportii.
Deputatii UDMR au solicitat ieri Biroului Permanent al Camerei ca in suma forfetara aflata la dispozitia parlamentarilor sa fie incluse si cheltuielile necesare alcatuirii paginilor de web personalizate.
Candidatii la Presedintie din partea principalelor doua formatiuni politice, PSD+ PUR si Alianta PNL-PD, Adrian Nastase si Traian Basescu, sunt acuzati de lasitate pentru ca refuza sa se confrunte, in vazul tarii, cu contracandidatul lor de la PRM, Corneliu Vadim Tudor.
google-analytics.com