Cautare

76 de rezultate pentru "sinucis" (3.09 secunde)
Acesta a mai mentionat ca printre suspecti se afla chiar ginerele sotilor Garoafa, Bogdan Mitu, cel despre care se credea ca s-a sinucis ieri alaturi de consoarta sa, Gabriela. ... Se pare ca sotul tinerei despre care initial s-a spus ca s-a sinucis ar fi, de fapt, autorul triplului asasinat.
Legendele urbane spun ca cel putin 19 oameni s-au sinucis dupa ce au ascultat aceasta piesa. ... In mod paradoxal, dupa 35 de ani de cand a compus cantecul, autorul acestuia s-a sinucis, aruncandu-se de la fereastra.
Simona, doctorita care s-a sinucis in spital pentru ca muncea prea mult! ... Ea este Simona, doctorita care s-a sinucis in spital pentru ca muncea prea mult! ... Dar noi nu spunem ca din cauza aceasta s-a sinucis Simona.
Autorul, un german de origine iraniana, in varsta de 18 ani, s-a sinucis Noua oameni si-au pierdut viata si alti 16 au fost raniti intr-un atac armat care a avut loc vineri seara in fata unui mare centru comercial din Munchen.
- Nu cred si nu voi crede ca Madalina s-a sinucis! ... - Da, si Mirbela Dauer spune ca nu crede ca Madalina s-ar fi sinucis. ... Nu cred ca ea s-a sinucis!
Chiar Calin Geambasu a facut un anunt socant, pe Facebook, cum ca ar urma sa renunte la numele sau de familie, Geambasu, si la mostenirea de 1.000.000 €. De asemenea, artistul a mai spus ca De sarbatori, tatal meu s-a sinucis din calitatea de parinte.
Versiunea oficiala este ca s-a sinucis. ... - Odata ce ministrul de razboi al SUA s-a sinucis deoarece a vazut Armata Rosie marsaluind pe 5th Avenue or mai fi in armata americana si alti 250, de rang inferior, de aceeasi calitate, aluzie la cele 250 de observatii OZN.
MONEY.ro a realizat o analiza a celor mai bogati oameni de afaceri care s-au sinucis, din cauza pierderilor masive generate de criza economica mondiala. Miliardarul german Adolf Merckle (74 de ani) s-a sinucis pe 5 ianuarie 2009, dupa ce a ajuns in pragul falimentului.
Cum pe 14 ea s-a sinucis, acel interviu a devenit, brusc, cu mare tam-tam, "ultimul interviu cu Madalina Manole" inainte de suicid. ... La noi, OTV a "coborat" in sicriu acum vreo trei ani, cand cu elevul care s-a sinucis din iubire pentru o profesoara.
Sorin Danilescu (36 de ani), directorul Intact Interactive, divizia de online a trustului Intact, s-a sinucis, miercuri dimineata. Danilescu s-a aruncat de la etajul 5 al blocului in care locuia, scrie paginademedia.ro.
Biatlonista germana Julia Pieper, in varsta de 19 ani, s-a sinucis la o zi dupa intoarcerea de la Jocurile Olimpice de la Soci.
Urmatoarea scrisoare a fost de la Politie, care o informa ca toti cei patru copii s-au sinucis, inghitind otrava si sa se prezinte imediat la morga pentru identificare si indeplinirea formalitatilor.
Ciudat este ca pare ca a fost sinucis deoarece oamenii legii au descoperit ca inainte de a se arunca in gol milionarul incercase sa se omoare cu un cutit si apoi sa se spunzure cu o cordelina care s-a rupt.
Este alerta in Japonia, dupa ce 250 de copii si adolescenti s-au sinucis in primele trei luni ale acestui an, fenomen ce a ajuns la cel mai mare nivel din ultimii 30 de ani, au anuntat oficiali ai Ministerului japonez al Educatiei, citati de Digi 24.
Mesajul logodnicului Catalinei, dupa ce partenera lui s-a sinucis Gigi, tanarul cu care Catalina visa sa se casatoreasca, a publicat un mesaj pe Facebook, dupa ce logodnica lui a recurs la gestul extrem.
Caz socant de crima la Mures, unde un barbat si-a ucis copilul de un an si sapte luni, dupa care s-a sinucis.
Femeia intrase in tura in aceasta dimineata la ora 08:00 si s-a sinucis la scurt timp, in baia garii din Strehaia.
Politistii fac cercetari in acest caz pentru a stabili cu exactitate imprejurarile in care copilul s-a sinucis.
Un blogger militar rus care a dezvaluit zilele trecute faptul ca rusii au pierdut 16.000 de militari in timpul ofensivei de la Avdiivka, s-a sinucis, a informat miercuri iStories, o publicatie independenta rusa specializata in investigatii.
Daca acuzatiile publicate la adresa sa anul trecut de ziarele "Ziua” si "Gardianul”, inclusiv cum ca fiica sa s-ar fi sinucis la virsta de 17 ani intrucit a obligat-o sa intretina raporturi sexuale, sint adevarate?
google-analytics.com