Destinul unui tanar de 24 de ani, din Galati, pe care prietenii l-au vazut cum se distruge din cauza substantelor etnobotanice, s-a frant de tot. Tanarul, casatorit si tatal unui copil de trei ani, a luat o decizie socanta.
S-a aruncat de pe un bloc de 11 etaje, coplesit de gandul ca si-a ratat viata, pentru ca sotia lui voia divorteze ca sa nu-l mai vada cum se autodistruge.
Mama tanarului a cedat cand a aflat ca fiul ei si-a luat viata la doar 24 de ani. Se intorsese de cateva zile acasa, la Galati, lasandu-si sotia si copilul la Ploiesti, acolo unde locuisera cu totii pana de curand. Femeia nu se astepta la un asemenea deznodamant si a lesinat cand politistii i-au dat teribila veste despre moartea fiului ei.
Locul tragediei s-a umplut imediat cu prietenii tanarului care pareau ca stiau de problemele lui. Stiau ca se refugiase in halucinogene si ca nu se mai intelegea cu sotia.
Politistii au stat de vorba cu toti cei care au venit la locul tragediei ca sa afle ce anume a stat exact in spatele acestei sinucideri. Au reusit sa afle ca tanarul terminase anul trecut Facultatea de Inginerie Alimentara. Se casatorise in urma cu aproape patru ani si ca inca nu-si gasise un loc de munca.
Profita de cunostintele de informatica pe care le avea si lucra in special de acasa din fata calculatorului. Aproape toti prietenii lui stiau ca el consuma substante etnobotanice, dar nimeni nu se astepta ca tanarul sa se lase invins in cele din urma de aceste droguri.
Se pare ca isi cheltuia toti banii pentru acest viciu si de aici au inceput sa apara si problemele in casnicie.