Cautare

257 de rezultate pentru "seminar" (7.72 secunde)
Intrarea in Uniunea Europeana a presupus, de-a lungul timpului, un intreg proces de armonizare a legislatiei tarii noastre cu cea europeana.
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
Timp de doua zile, la Galati, s-a desfasurat un seminar care a avut ca tema managementul situatiilor de urgenta.
De aceea, Ministerul Transporturilor a organizat ieri un seminar pentru promovarea proiectului Marco Polo, prin prezentarea conditiilor de finantare si a actiunilor eligibile.
Patronatul din Industrie si Comert, in parteneriat cu Primaria Oradea, a organizat, ieri, un seminar cu tema "Dialog economic interregional 2006", in incinta hotelului "Melody" din Oradea.
La seminar au fost prezenti Ion Danut Juganaru, vicepresedintele si directorul general executiv al CCINA, Florentina Ioanei director executiv adjunct al DRV Constanta, precum si reprezentanti ai institutiei vamale si ai Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Intre "motivele" care au stat la baza acestei decizii a consilierilor locali din Mangalia, sustinuti de primarul Zamfir Iorgus, au fost enumerate sustinerea infiintarii primului hotel de patru stele din sudul litoralului, precum si a sitului arheologic aflat in incinta acestei unitati, unicat in Romania si printre putinele din Europa, organizarea la Mangalia a primului seminar international al Registrelor Comertului din Europa, alaturi de cursuri si seminarii din domeniul proprietatii si contrafacerii, prezentari de oportunitati de finantare, Targul de Cadouri "ExpoCallatis" etc.
In cadrul proiectului, ce se implementeaza in perioada 20 decembrie 2006 - 19 noiembrie 2007, vor fi organizate activitati de informare - diseminarea informatiilor europene generale si specializate pe domenii de activitate, realizarea de seminarii tematice, workshop-uri, mese rotunde, actiuni de informare locala, un e-seminar, cursuri de instruire, acordarea de consultanta, precum si crearea unei pagini web.
De asemenea, Consiliul Concurentei va avea grija sa nu existe in mediul economic romanesc ajutoare ilegale, care nu au fost autorizate de expertii europeni si va coopera cu Comisia Europeana ori de cate ori va fi nevoie", explica recent, la un seminar, Mihai Berinde, presedintele Consiliului Concurentei.
In Franta s-a vandut deja jumatate din lotul de Logan estimat pe tot anul 2007 Francois Fourmont, directorul Dacia, a dezvaluit, in cadrul unui seminar organizat in perioada 2-4 februarie la Sinaia, ca numai in Franta, in primele trei saptamani ale anului 2007 au fost facute peste 4000 de comenzi pentru Logan, adica jumatate din totalul estimat pe tot anul in tara de origine a Renault.
Proiectul numit LTA (Long Term Agreement), implementat in Olanda timp de zece ani, a avut ca rezultat o economie a consumului de energie de 22,3%, aceasta insemnand circa cinci miliarde de metri cubi de gaze, potrivit unui expert olandez, prezent ieri la un seminar organizat de Asociatia Romana de Conservare a Energiei (ARCE).
In cadrul actiunilor conexe organizate cu prilejul celei de a XI-a editii a Targului National de Constructii "Tomis Ambient Construct", la sala de conferinte a Hotelului Bavaria Blu din statiunea Mamaia s-a desfasurat vineri un seminar dedicat problematicii actuale din domeniul constructiilor.
Energia poate deveni o problema pentru romani daca nu se eficientizeaza consumul si nu se fac investitiile care trebuie in acest domeniu, sunt de parere analistii din domeniu, care au atras atentia la un seminar ca toate costurile cu energia vor creste, ceea ce va avea un impact major asupra veniturilor cetatenilor.
Multe din firmele mici si mijlocii (IMM) au inceput sa se imprumute din afara tarii, fie sub forma creditelor, mai ieftine decat in Romania, fie sub forma imprumuturilor de la firmele-mama, a declarat ieri un oficial al BNR la un seminar organizat de "Ziarul Financiar".
La sala de conferinte a Hotelului Capri din Constanta a avut loc ieri un seminar dedicat lansarii proiectului "Dobrogea-cooperare fara frontiere", gazda evenimentului fiind Ion Danut Juganaru, vicepresedintele si directorul general executiv al Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura.
Procesul de aderare a salariatilor la un fond de pensii administrat privat (Pilonul II) va fi initiat in august si va dura patru luni, a declarat ieri presedintele Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP), Mircea Oancea, la un seminar pe tema pensiilor private.
Trei, patru noi companii, printre care Transgaz si Erste Bank, ar putea fi listate in acest an la Bursa de Valori Bucuresti (BVB), iar alte sapte-opt in 2008, a declarat ieri Stere Farmache, directorul general al BVB, la un seminar pe teme financiar-bancare.
La ora actuala este tot mai greu de gasit confectioneri cu indemanarea ceruta de standardele europene, a declarat vineri Maria Grapini, liderul Federatiei Patronale a Industriei Usoare - FEPAIUS, cu prilejul unui seminar inclus in programul manifestarilor conexe ale celei de a XXXVIII-a editii a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TINIMTEX, care se desfasoara in perioada 16-20 mai a.c.
Este o solutie foarte atractiva, in masura sa le asigure despagubirea", a spus Vosganian la un seminar pe teme de energie organizat de "Ziarul Financiar".
Recent, Dinu Patriciu, presedintele Rompetrol, arata la un seminar pe teme energetice organizat de "Ziarul Financiar" ca gazoductul Nabucco este "una dintre utopiile lumii moderne".
google-analytics.com