Sport.ro: Steaua e LIDER in grupa dupa victoria in fata danezilor! National Arena a fost GRANDIOS!
Seara mare pentru stelisti! Victoria cu FC Copenhaga a dus echipa lui Reghe pe primul loc in grupa E!

Cam asta a fost seara nebuna de pe National Arena. Emanuel Rosu si Dan Pavel va multumesc ca ati stat cu noi aici pe tot parcursul zilei. Hai ca ne-am imprietenit, ne mai auzim si cu alte ocazii:)
La Sport.ro si pe www.sport.ro vedeti toate reactiile de dupa meciul care a dus-o pe Steaua pe primul loc in grupa din Europa League.
12:12 Suparati rau danezii din tribune - un steward imi spune ca fanii lui FC Copenhaga au vrut sa se ia ‘un pic‘ la cearta cu stelistii de la Sud, in timp ce suporterii romani ieseau de pe stadion. Danezii au fost inconjurati imediat de fortele de ordine si s-au potolit repede.
12:05 S-a cam golit stadionul, cu exceptia sectoarelor in care se afla Peluza Sud a Stelei si galeria danezilor. Stelistii de la Sud canta ca in timpul meciului :)
12:01 Suporterii pleaca extrem de multumiti de la stadion, si au o mare bila alba pentru atmosfera care a fost in seara aceasta pe National Arena. Singura nemultumire a galeriei este faptul ca nu a putut sa afiseze coregrafia grandioasa pe care o anuntase - patru portrete gigant - ale lui Ienei, Duckadam, Lacatus si Radoi - un "+" intre ele, iar in partea de jos, mesajul "GLORIE".
23:55 E gata!!! Victorie pentru Steaua, ceea ce inseamna ca Steaua este LIDER in grupa, cu 4 puncte!!! In celalalt meci al grupei, Molde a invins-o pe Stuttgart cu 2-0.
23:52 Alexandra Tanasescu a coborat pentru interviuri. O puteti vedea in SPECIAL-ul de la Sport.ro cu primele reactii de dupa meci.
23:51 Wooow, ce ocazie au danezii cu 5 minute inainte de final!!!
23:46 GOOOOOOOOOOOOOOL! Nikolici inscrie un gol extrem de norocos si tribunele explodeaza. Vacarm de nedescris pe National Arena
23:36 Hai ca e bine, Steaua are ocazii mari, e presiune la poarta lui Wiland, care continua sa traga de timp, si se alege in cele din urma cu un cartonas galben.
23:28 Iese Gabi Matei, intra Rusescu, si vedem o modificare surprinzatoare in sistemul Stelei - Chipciu trece fundas dreapta.
23:18 Gabi Matei pare ca e cam epuizat, dar reuseste totusi o interventie excelenta in fata lui Jorgensen
23:08 E, uite ca Reghe nu l-a ascultat pe Gigi :) Chipciu i-a luat locul lui Prepelita si Nikolici a intrat in locul lui Rocha.
23:05 Dupa cum probabil stiti, Martinovici a fost exclus din lotul Stelei in aceasta seara. ProSport scrie ca Georgievski are probleme medicale destul de grave, asa ca postul de fundas dreapta ar putea deveni un cosmar pentru Reghecampf.
22:55 Adi Popa si Prepelita au fost certati de Reghe la marginea terenului, in timpul jocului, pentru ca nu si-au ales ghetele potrivite pentru gazonul de pe National Arena. Cei doi au fost nevoiti sa isi schimbe incaltarile, lasandu-si astfel echipa in inferioritate numerica pentru cateva secunde.
22:52 Vine pauza si, cu siguranta, Reghe va schimba ceva in jocul Stelei. Va mai arat o data declaratia data aseara de Gigi Becali, in care vorbea de schimbari. Tare curios sunt :)
"Iese Pintilii, si coboara Prepelita in centru, langa Bourceanu si intra Chipciu in locul lui Tanase in repriza a doua. A treia schimbare se va face in functie de joc" - Gigi Becali;
22:46 Inca 5 minute si Steaua are un corner, suporterii sunt din nou in picioare. Adi Popa primeste in marginea careului, intoarce un fundas si suteaza, fara prea mari emotii pentru Wiland.
22:38 Si apropo de Peluza Sud, vad un steag mare si frumos acolo - cel al Romaniei.
22:35 Tanase are o ocazie buna, dupa o lovitura de colt a Stelei, dar "decide" sa trimita mingea in tribune, in sectorul rezervat Peluzei Sud. Nu de alta, dar sa se imprieteneasca si el mai bine cu baietii :)
22:18 Portarul Wiland incepe deja sa traga de timp, si se alege imediat cu o tona de fluieraturi
22:14 Tanase ridica tot stadionul in picioare cu un sut din marginea careului.
22:05 A inceput nebunia! Deasupra Peluzei Sud, la inelul 3 sunt 6 sectoare goale. Cam ciudat, totusi.
21:49 Peluza Sud si Peluza Nord dau tonul la "Steaua... victorie! Steaua... victorie" Meciul e IN DIRECT la ProTV de la ora 22.00!!
21:37 Crainicul anunta jucatorii, si National Arena se transforma intr-un vulcan!!! Excelenta atmosfera, si stadionul inca nu s-a umplut. Sunt foarte multi suporteri la porti, inca se mai intra.
21:34 Copenhaga are o galerie de aproximativ 50 de suporteri. Se vad, dar nu se aud deloc :))
21.32 Stelistii intra acum pe teren pe "Two Steps From Hell". Ar putea sa fie un pic modificata melodia asta, sa iasa ceva de genul "Doi pasi de primavara europeana" :)
21.25 Jucatorii danezi au iesit la incalzire, National Arena incepe sa se zguduie! Se aude un cor de fluieraturi, apoi "Steaua, Steaua", acompaniat de niste tobe de la peluza.
21:09 Apropo de dezvaluirile lui Gigi Becali, sunt foarte curios daca Reghe va face schimbarile anuntate de patron.

"Iese Pintilii, si coboara Prepelita in centru, langa Bourceanu si intra Chipciu in locul lui Tanase in repriza a doua. A treia schimbare se va face in functie de joc", a spus Becali, aseara, la Sport.ro.
21.00 Am echipele de start! Bine, pe cea a Stelei o stiam de ieri, de cand a spus-o Gigi Becali, in direct la Sport.ro :)

STEAUA: Tatarusanu - Gabi Matei, Chiriches, Gardos, Parvulescu - Pintilii, Bourceanu - Adi Popa, Prepelita, Cristi Tanase - Adi Rocha

COPENHAGA: Wiland - Jacobsen, Bengtsson, Stadsgaard, Sigurdsson, Claudemir, Kristensen, Gislason, Delaney, Jorgensen, Cornelius

20:56 Erau informatii ca se va bate recordul de asistenta pe National Arena in seara asta. Pana la urma, recordul de la finala Europa League va ramane in picioare (52.347). Am aflat acum ca pentru meciul cu Copenhaga s-au tiparit 51.863 de tichete, iar vreo 2000 de la VIP au ramas nevandute.
20:45 In momentul asta au mai ramas doar 5 oameni pe gazon, toti jucatori ai Stelei. Martinovici, Latovlevici, Rusescu, Chipciu si Bourceanu, in cerc, undeva la centru. E o mica sedinta, asa. Sunt foarte relaxati, Latovlevici danseaza, Chipciu ii dau o palma, in gluma, lui Bourceanu. Pana la urma sunt nevoiti sa plece, pentru ca au iesit aspersoarele.
20:40 Gabi Balint si Ilie Dumitrescu au venit la stadion. Doua foste mari glorii ale Stelei au venit sa sustina echipa lui Reghe, intr-o seara mare pentru stelisti.
20:35 Se aude un vuiet de afara, au inceput sa vina baietii la peluza! Pentru prima data in seara asta se aude si altceva in afara de Inna!! Bun asa :))
20:13 A inceput sa intre lumea pe stadion. La peluze, in special, vad grupuri de oameni, care s-au asezat deja la locurile lor. Mai multa agitatie e afara, in zona fumatorilor si a chioscurilor. Poate cauta cafea. Ei bine, n-au :) Incep sa se vada si blitzurile, din toate partile. Facebook-ul isi cere partea :))
O parte din jucatori si mai multi oficiali au iesit sa vada starea gazonului. E bun de data asta, impecabil chiar.
20:00 Coregrafia pe care ar fi vrut sa o faca stelistii s-a anulat! Roxana Ivascu (reporter ProTV) mi-a spus ca a vorbit cu liderul galeriei Stelei, care a anuntat ca totul se amana pentru urmatoarea partida din Europa League.
Era ceva foarte complex si grandios, in genul celei cu Mihaita Nesu. De data asta, stelistii ar fi vrut sa-i deseneze in peluza pe Emerich Ienei, Helmulth Duckadam, Marius Lacatus si Mirel Radoi, iar jos sa fie scris "GLORIE".