Cautare

5530 de rezultate pentru "scoli sanitare acreditate in constanta" (2.68 secunde)
123/2008 pentru o alimentatie sanatoasa in unitatile de invatamant preuniversitar, recent intrata in vigoare.
Pentru 2006, Sanatatea va avea un buget cu 40% mai mare decat cel de anul trecut, adica 458.124 de mii de RON, fata de 330.766 de mii de RON, cat au fost alocate in 2005.
Sistemul sanitar din Romania are nevoie de resuscitare.Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Discursul triumfal al lui Basescu la aflarea exit-poll-urilor de sambata seara a omis un element esential, asupra caruia au atras atentia PSD, PNL si PC, si anume ca romanii s-au prezentat in procent de sub 50% la vot la nivelul intregii tari.
Stefan Mihu, personajul care a reprezentat pionul central al celui mai mare scandal privind rambursarile ilegale de TVA, a reusit sa fenteze nu numai justitia romana, ci si conducerea CECCAR, devenind in data de 28 februarie a.c., in imprejurari discutabile, presedintele Filialei Constanta a Corpului Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania.
In cel mai scurt timp, Guvernul va face cunoscute colegiile din mai multe judete, printre care si Constanta. Astfel, partidele politice vor sti cu siguranta care sunt localitatile sau zonele care formeaza un colegiu sau altul si vor bate in cuie candidatii.
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
15 iunie 2009 reprezinta ultima zi pentru platile anticipate aferente trimestrului II al anului in curs, efectuate de catre contribuabilii care realizeaza venituri din activitati independente, din cedarea folosintei bunurilor, cu exceptia impozitului pe veniturile din arendare, precum si venituri din activitati agricole, a declarat Bogdan Hutuca (fotoa), directorul coordonator al Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Constanta.
, lista de propuneri pentru serviciile deconcentrate, venirea sefului circumscriptiei Sanitare Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor Fetesti, medicul Geronimo Branescu (foto), la carma Directiei Sanitara Veterinara si pentru Siguranta Alimentelor (DSVSA) Constanta, reprezinta doar o formalitate.
ßi asta pentru ca proprietarii plajelor nu au timp sa amenajeze suprafetele pe care le primesc in administrare pe o perioada de 10 ani. Directia Apelor Dobrogea Litoral (DADL) va da in folosinta sectoarele de plaja in cateva zile.
In Constanta, 14 candidati se bat pentru sefia legislativului judetean, fiecare cu sanse mai mari sau mai mici, dar este aproape axiomatic faptul ca viitorul presedinte al Consiliului Judetean va fi ales din randul principalelor patru partide parlamentare:
In ultimii aproximativ doi ani, Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta a intrat intr-un amplu proces de modernizare si retehnologizare. ... Potrivit studiilor, la preluarea Regiei de catre Felix Stroe - actualul director general, pierderile declarate erau de aproximativ 66%, dar in realitate, multe pierderi erau ascunse prin consumuri tehnologice.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
Urmarile virusului ucigas au lasat mii de locuitori fara pasari si fara speranta de a mai putea avea cel putin atatia pui ca si pana acum in gospodarii.
Partidul Liberal Democrat are parte, la Constanta, de cele mai "adanci" sentimente de "pretuire".
Fundatia Bratianu a initiat un proiect civic menit sa reaseze orasul Constanta acolo unde il situeaza si topurile de specialitate: ... Demersul "Constanta constantenilor" a reunit aseara mai multi reprezentanti ai mediului politic si de afaceri ai orasului, intr-o intalnire libera, fara discursuri dar cu perspective clare.
Astfel, peste 80% din sindicalistii care traiesc in urbea tomitana au anuntat ca il vor vota pe senatorul Onaca pentru primaria Constanta.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
Organizatia PSD Constanta a facut o figura atat de reusita la alegerile locale din iunie, incat sefii de la Bucuresti au fost nevoiti sa o recunoasca, public, cu fiecare ocazie.
google-analytics.com