Cautare

62309 de rezultate pentru "scandalul de gorj din data de 09 07 2009" (6.18 secunde)
Sefii Complexului Energetic Turceni au dispus efectuarea unei anchete administrative, dupa ce reprezentantii Organizatiei Judetene a PNL Gorj au sesizat faptul ca autoturisme ale unitatii sunt folosite in campania electorala de la Turburea. Verificarile au inceput ca urmare a unei solicitari venite din partea Organizatiei Judetene a PNL Gorj.
Pedelistii Gheorghe Grivei si Gheorghe Neata au devenit ieri consilieri in cadrul CJ Gorj. Cei doi au fost validati in locul Mariei Mota, respectiv al lui Liviu Andrei, care ocupa in prezent functii incompatibile cu postul de consilier judetean.
In urma analizelor de laborator efectuate de personalul specializat al Directiei de Sanatate Publica (DSP) Gorj, a reiesit prezenta salmonelei in carnea consumata de cei 20 de muncitori care au ajuns la spital cu toxiinfectie alimentara.
Constantin Mihutescu a piedut alegerile din Baia de Fier, in ciuda faptului ca in ziua alegerilor a beneficiat de prezenta in localitate a premierului Victor Ponta. Intrucat are domiciliul in Baia de Fier, primul ministru a mers duminica in localitatea gorjeana pentru a putea vota.
Pensionarii gorjeni vor iesi in strada de Ziua Muncii, pentru a participa la un miting de protest care va avea loc in Piata Prefecturii din centrul municipiului Targu Jiu, intre orele 10.00-12.00.
Potrivit unei analize a Institutului pentru Politici Publice aparuta pe site-ul www.ipp.ro/cummuncescparlamentarii, deputatul PSD Victor Ponta conduce in topul chiulangiilor alesi pe liste la Camera Deputatilor, in circumscriptia electorala Gorj.
Sinistratii din tabara Seciuri-Gorj au primit apa plina de microbi. Directorul DSP Gorj, Aristica Morosanu, a interzis folosirea ei, deoarece nu era buna nici pentru spalat.
Prefectul de Gorj, Victor Banta, a devenit peste noapte sperietoarea celor care aspira la statutul de sofer, dupa ce a declarat ca va semna in curand ordinul pentru introducerea poligonului pentru testarea candidatilor.  Conducerea Prefecturii Gorj intentioneaza sa ia masuri pentru a limita accesul candidatilor la permisul auto.
In cursul acestui an, inspectorii Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Gorj au depistat aproximativ 100 de persoane care munceau fara forme legale si au amendat mai multi angajatori. Majoritatea patroni care prefera munca la negru activeaza in domenii precum constructii, comert si jocuri de noroc.
Gorjenii nu vor avea prea curand sansa sa beneficieze de servicii mai ieftine de apa si canalizare. SC Aparegio Gorj pregateste scumpirea in doua etape a apei potabile si a serviciilor de canalizare.
Biroul Electoral Judetean (BEJ) Gorj a anuntat ieri ca Nicolae Mischie (foto), candidat independent, a formulat plangere penala impotriva PSD Gorj, a presedintelui filialei si a altor catorva membri reprezentativi ai organizatiei.
Judetul Gorj se afla pe locul trei in tara, dupa Valcea si Cluj, in luna ianuarie a acestui an in privinta numarului titlurilor de proprietate emise. Potrivit prefectului judetului Gorj, Victor Banta, in ianuarie au fost emise 439 de titluri de proprietate.
Sumele colectate la bugetul statului de la contribuabilii din judetul Gorj, în primele sapte luni ale acestui an, au crescut semnificativ fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Sumele colectate la bugetul statului de la contribuabilii din judetul Gorj, în primele sapte luni ale acestui an, au crescut semnificativ fata de aceeasi perioada a anului trecut.
Liderul mondial la tenis, sarbul Novak Djokovic, si fostul star din NBA, Vlade Divac, sunt asteptati la inceputul acestei toamne la Targu Jiu.
Scandalul de plagiat, scanteia aprinsa controlat de Basescu pentru suspendare (Bogdan Tiberiu Iacob) Scandalul plagiatului lui Ponta vine intr-un moment ciudat pentru relatia presedinte-premier, mai precis cand dinspre PSD veneau semnele cimentarii unei coabitari calme, pana la finele mandatului lui Basescu.
Scandalul iscat in jurul mostenirii primite de presedintele executiv al PSD, Adrian Nastase, de la "matusa Tamara" a devenit pretextul indarjirii atacurilor celor trei tabere din partid, mai ales in perspectiva Consiliului National care va avea loc in februarie.
20 de vesti rele (realitati) 1. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni. ... Scaderea salariilor prin zile de concediu fara plata sau in mod direct.
La prima vedere, Dan Andronic pare a fi gelos pe unii dintre confratii sai care au fost rasplatiti regeste de Sorin Ovidiu Vantu. ... Si pentru ca serverul de la Curentul e blocat, Dan Andronic (si el ziarist-analist) reproduce pe blog articolul "Cand tonomatele se duc.
Proiecte de lege, ordonante, motiuni simple si de cenzura, intrebari, interpelari si sute de amendamente nu au fost, se pare, preocuparea de baza a parlamentarilor din legislatura 2004-2008, senatorii si deputatii rezervandu-si timp si pentru glume, schimburi de replici spumoase si ironii.
google-analytics.com