Cautare

62309 de rezultate pentru "scandalul de gorj din data de 09 07 2009" (6.62 secunde)
Fostul presedinte al organizatiei de tineret a PNL Gorj si seful organizatiei de studenti din aceeasi filiala au fost exclusi din partid, cei doi fiind acuzati ca au inregistrat sedinta in care liderul PNL Gorj, Dan Morega, le cerea membrilor sa cotizeze pentru campania electorala.
Pantelimon Manta a fost suspendat ieri din PNL Gorj, din cauza unei restante la plata cotizatiei de partid. El nu isi mai achitase cotizatia de membru de sase luni, avand o datorie de sase lei.
Pantelimon Manta a fost suspendat ieri din PNL Gorj, din cauza unei restante la plata cotizatiei de partid. El nu isi mai achitase cotizatia de membru de sase luni, avand o datorie de sase lei.
Hotararea de Guvern nr. 23/2010 ii dezamageste pe angajatii sistemului de protectie sociala. Daca prevederile acestei hotarari vor fi aplicate, multi dintre ei risca sa isi piarda locurile de munca, iar calitatea serviciilor sociale va scadea dramatic.
Peste o suta de firme gorjene sunt obligate sa cotizeze lunar la Fondul national de mediu, ca urmare a faptului ca desfasoara activitati cu grad mare de poluare.
Peste 40.000 de gorjeni au ales sa redirectioneze 2% din impozitul pe venit spre diverse ONG-uri, locasuri de cult, parohii, organizatii sindicale sau organizatii de intrajutorare.
11 judete din centrul si estul tarii sunt, de miercuri dupa-amiaza pana joi dimineata, sub avertizare Cod portocaliu de ninsori, ploi si vant, iar Bucurestiul si 29 de judete au fost avertizate cu Cod galben.
Nicolae Mischie a fost foarte suparat cand a fost silit nu numai sa paraseasca functia de lider al PSD Gorj, dar si sa se retraga din partidul de guvernamant.
Tablourile cu Ion Iliescu si Adrian Nastase au fost date jos din sediul PSD Gorj din dispozitia presedintelui filialei, Florin Carciumaru, acestea fiind inlocuite cu sase tablouri cu fotografii alb-negru infatisand diferiti militanti ai miscarii social-democrate din prima parte a secolului trecut.
Primarii din Gorj au fost sfatuiti de sefii consiliului judetean sa faca demersurile necesare pentru a grabi adoptarea bugetelor locale. ... Astfel, circa 20% din banii repartizati de consiliul judetean trebuie alocati pentru sustinerea proiectelor cu finantare europeana.
Lucratorii din cadrul Biroului Electoral Judetean (BEJ) Gorj au intrat in greva, informeaza rtv.net. Procesul de preluare a sacilor cu buletine de vot si de numarare a voturilor s-a intrerupt pentru ca oamenii din BEJ nu si-au primit banii de la Consiliul Judetean.
675 de ortaci angajati ai Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO) si ai Complexului Energetic (CE) Rovinari din judetul Gorj vor fi disponibilizati incepand cu 1 iulie.
675 de ortaci angajati ai Societatii Nationale a Lignitului Oltenia (SNLO) si ai Complexului Energetic (CE) Rovinari din judetul Gorj vor fi disponibilizati incepand cu 1 iulie.
Un barbat din judetul Gorj este cercetat de politisti dupa ce a fost depistat in Targu Jiu conducand o masina furata.
Politistii Serviciului de Investigare a Fraudelor au dispus retinerea a doi administratori de firma suspectati de savarsirea infractiunilor de inselaciune cu consecinte deosebit de grave, fals si uz de fals, fapte prin care au produs un prejudiciu de 775.000 de lei.
El a precizat insa ca are la dispozitie mai multe variante de colegii uninominale in care sa candideze. La randul sau, vicepresedintele PSD Victor Ponta a aratat ca va candida intr-unul din colegiile din Gorj, intrucat este deputat de Gorj si tot acolo are si domiciliul.
Membrii Biroului Electoral Judetean (BEJ) Gorj si-au reluat activitatea, dupa ce timp de doua ore s-au aflat intr-o greva spontana, din cauza faptului ca nu si-au primit indemnizatiile. Treisprezece persoane din cadrul BEJ au de incasat fiecare 2.200 de lei, sume reprezentand indemnizatiile aferente lunii mai.
Consilierii judeteni din Gorj au depus astazi juramantul. ... Este vorba de Ciprian Florescu, din partea PSD. Acesta a primit 20 de voturi pentru, sase au fost impotriva si cinci consilieri s-au abtinut.
PD Gorj l-a nominalizat pe secretarul general al filialei Cosmin Popescu pentru postul de secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului, in locul lui Ionel Mantog, care a demisionat din aceasta functie la jumatatea lui iunie. Propunerea va fi prezentata astazi conducerii partidului de presedintele organizatiei Ionel Mantog.
Prezenta la vot la al doilea tur al alegerilor locale, la nivel national, era, duminica, la ora 14.00, de 23,23 %, a anuntat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.
google-analytics.com