Cautare

305 de rezultate pentru "sandu" (4.89 secunde)
Secretarul Camerei Deputatilor Ioan Munteanu a facut aceasta precizare la solicitarea formulata de Gheorghe Funar pentru a obtine informatii privind deplasarea in strainatate sau in afara Bucurestiului, in perioada 28 mai-2 iunie, a deputatilor Roberta Anastase, Maria Iacob, Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Ion Stoica, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie.
PLD si-a stabilit si o echipa de coordonatori ai campaniei pentru PE, din care fac parte vicepresedintii Cristian Boureanu, Gabriel Sandu si Florin Popescu.
Este vorba de Sandu Traian si Doru Resmerita, ambii fosti liberal-democrati, si de Lucica Lepadatu, fost om de vaza in Partidul Social Democrat.
La conferinta au participat Theodor Stolojan, presedintele PLD, vicepresedintii Raluca Turcan, Gheorghe Flutur, Gabriel Sandu, secretarul general responsabil cu Regiunea Nord Est, Dumitru Pardau, presedintele filialei Iasi a PLD, Dumitru Oprea, rectorul Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", presedinti si vicepresedinti ai organizatiilor PLD din judete ale Moldovei.
Presedintele PLD Timisoara, Stefan Sandu, a explicat situatia creata prin faptul multi dintre tinerii PLD care ar fi trebuit sa participe la eveniment sunt la cursuri si nu au mai putut veni sa dea startul campaniei.
Marius Necula a precizat ca deputatul PLD Gabriel Sandu a initiat o propunere legislativa, care a fost depusa la Camera Deputatilor, privind cresterea salariilor personalului didactic cu 100% incepand de la 1 ianuarie 2008, concomitent cu legea de marire a salariilor personalului medical.
Deputatul PNL de Suceava, Mihai Sandu Capra, a declarat, vineri, ca PDL a ajuns in situatia hilara sa voteze impotriva propriilor amendamente la legea bugetului pentru 2008, doar pentru a arata ca face opozitie.
Funar cerea conducerii Camerei sa-i comunice daca in aceasta perioada deputatii Roberta Anastase, Monica Iacob Ridzi, Marian Jean Marinescu, Mircea Cosea, Cristian Boureanu, Gabriel Sandu, Sorin Paveliu, Dan Buzatu, Dragos Ujeniuc, Cornel Stirbet, Vasile Pruteanu, Costel Ovidenie, Ion Stoica, au fost plecati in strainatate sau nu au fost in Bucuresti.
Comisia Transporturilor este reprezentata de fostul ministru, Radu Berceanu, precum si de deputatii Gabriel Sandu si Corneliu Momanu. Comisia pentru Educatie, Cercetare si Tineret este formata din fostii ministri Mircea Miclea si Mihail Hardau, alaturi de Adrian Miroiu (profesor la SNSPA) si Daniel Funeriu (consilier al lui Theodor Stolojan).
Munteanu a demisionat de curand din functia de presedinte al organizatiei, alaturi de prim-vicepresedintele Ioan Chelaru si secretarul Constantin Sandu, dupa un scor bun obtinut la locale, scor care plasa PSD Neamt pe locul 17.
Aceasta este compusa din Vasile Blaga, Radu Berceanu, Cezar Preda, Romeo Raicu, Ioan Oltean, Elena Udrea si Mircea Toader (din partea PD) si Valeriu Stoica, Florin Popescu, Gabriel Sandu, Cristian Boureanu, Marian Hoinaru si Valentin Mircea (de la PLD).
Vasile Parlog, directorul executiv al Prefecturii (acesta candidand in locul viceprimarului de Galati, Mircea Razvan Cristea), consilierul local Mihai Manoliu si oamenii de afaceri Sandu Traian si Bogdan Manea.
Emil Boc - premier, Gheorghe Pogea la Ministerul Finantelor Publice, Adriean Videanu la Ministerul Economiei, Radu Berceanu la Ministerul Transpor- turilor, Mihai Stanisoara la Ministerul Apararii Nationale, Vasile Blaga la Ministerul Dezvoltarii Regionale si Locuintei, Gabriel Sandu la Ministerul Comunicatiilor si Societatii Informationale, Toader Paleologu la Ministerul Culturii, Cultelor si Patrimoniului National, Elena Udrea la Ministerul Turismului si Monica Iacob Ridzi la Ministerul Tineretului si Sportului.
Legea transpune in legislatia romaneasca Directiva Europeana 2006/24/CE.La randul lui, ministrul comunicatiilor si societatii informationale, Gabriel Sandu, a declarat vineri ca nu va elabora o ordonanta de urgenta prin care sa se suspende aplicarea Legii nr.
De demitere au mai scapat directoarea Casei Corpului Didactic, Ersilia Oprescu, propusa pentru reinnoirea contractului ca si inspector de specialitate, Mariana Niculescu, de la Biroul de Imagine al Inspectoratului, inspector scolar de specialitate-discipline tehnice, si inspectorul Sandu Goiceanu.
De demitere au mai scapat directoarea Casei Corpului Didactic, Ersilia Oprescu, propusa pentru reinnoirea contractului ca si inspector de specialitate pentru integrare europeana, Mariana Niculescu, de la Biroul de imagine al ISJ, inspector scolar de specialitate - discipline tehnice, si inspectorul Sandu Goiceanu.
Ministrii Gabriel Sandu (interimar la Ministerul pentru IMM-uri), Adriean Videanu (la Ministerul Sanatatii), Sorina Placinta (la Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul), Radu Berceanu (Ministerul Agriculturii) si Elena Udrea (interimar la Ministerul Mediului) se vor prezenta toti la ora 9.00 pentru a prelua portofoliile.
Prin semnarea decretelor ca urmare a demisiilor ministrilor PSD, Emil Boc a preluat interimar si functia de ministru al Educatiei, Cercetarii si Inovarii, Gheorghe Pogea pe cea de ministru interimar al Muncii, Familiei si Protectiei Sociale, Gabriel Sandu a devenit ministru interimar al Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Comertului si Mediului de Afaceri, Radu Mircea Berceanu, ministru interimar al Agriculturii, Padurilor si Dezvoltarii Rurale, Elena Udrea, ministru interimar al Mediului, Catalin Marian Predoiu, ministru interimar al Afacerilor Externe, Adriean Videanu, ministru interimar al Sanatatii, iar Sorina Luminita Placinta, ministru interimar pentru Relatia cu Parlamentul.
Prin semnarea decretelor ca urmare a demisiilor ministrilor PSD, Emil Boc prelua interimar si functia de ministru al Educatiei, Gheorghe Pogea pe cea de ministru interimar al Muncii, Gabriel Sandu devenea ministru interimar al Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Radu Berceanu, ministru interimar al Agriculturii, Elena Udrea, ministru interimar al Mediului, Catalin Predoiu, ministru interimar al Afacerilor Externe, Adriean Videanu, ministru interimar al Sanatatii, iar Sorina Luminita Placinta, ministru interimar pentru Relatia cu Parlamentul.
Colegiul Director al PD-L a votat secret propunerile pentru ministerele ce vor fi ocupate de membri de partid, acestia fiind Vasile Blaga, Adriean Videanu, Radu Berceanu, Elena Udrea, Gabriel Sandu, Catalin Croitoru, Orest Onofrei si Mihai Seitan.
google-analytics.com