Cautare

305 de rezultate pentru "sandu" (3.26 secunde)
Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita joi, la Palatul Cotroceni, de presedintele Klaus Iohannis.
Maia Sandu isi arata solidaritatea fata de Ucraina. Bilantul ultimului an arata ca peste 8.000 de civili au fost ucisi de crimele de razboi.
La Chisinau, presedintele Maia Sandu a facut apel la calm. ... Despre acele atacuri - care au lovit sediul serviciilor de informatii din Tiraspol, doua antene de telecomunicatii si o unitate militara - Maia Sandu a spus ca sursa lor este in interiorul regiunii transnistrene.
Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va gazdui, luni, la Palatul Cotroceni, o reuniune trilaterala la care va participa impreuna cu presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, si cancelarul Germaniei, Olaf Scholz.
Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a fost primita luni la Palatul Cotroceni. Aceasta a fost intampinat de presedintele Klaus Iohannis si de cancelarul Olaf Scholz cu care va discuta despre situatia din Republica Moldova.
Presedinta Republicii Moldova, Maia Sandu, a dispus crearea unui centru pentru combaterea propagandei ruse si a dezinformarii. Liderul de la Chisinau a declarat ca tara este supusa unui atac informational masiv, finantat cu sume uriase din exterior.
Presedintele Republicii Moldova, Maia Sandu, a ajuns la Kiev si s-a intalnit cu presedintele Volodimir Zelenski. In capitala Ucrainei se afla si presedintele Consiliului European, Charles Michel, care va discuta cu Volodimir Zelenski si cu Maia Sandu despre viitorul european al Ucrainei si Moldovei.
Maia Sandu, presedinta Republicii Moldova, a sustinut miercuri un discurs la congresul Partidului Popular European, care se desfasoara la Bucuresti, in care a vorbit despre democratie, despre nevoia de a sprijini Ucraina si despre drumul european al Republicii Moldova.
Initiativa legislativa este semnata de opt deputati liberali (Horatiu Buzatu, Horea Uioreanu, Gabriel Sandu, Dragos Ujeniuc, Ioan Ghise, Rares Manescu, Adina Valean, Mihail Zaharia) si are pretentia, potrivit initiatorului Horea Uioreanu, de a fi primul proiect depus de un partid pe aceasta tema.
Afirmatiile lui Tariceanu vin in contextul in care vocile care anunta debarcarea lui Mircea Sandu, seful Federatiei Romane de Fotbal, se fac din ce in ce mai clar auzite.
Vedeta porno Alina Plugaru a depus o cerere pentru a deveni membru PLD, insa decizia finala privind solicitarea sa va fi luata dupa alegerea conducerii organizatiei PLD Sector 1, a declarat vineri, vicepresedintele Gabriel Sandu, coodornator pe Bucuresti.
M-am dus cu Sandu Florentin (care devenise parlamentar PSD) la Sidex. Am vorbit cu el si, in cele din urma, a acceptat si a devenit membru de partid.
Dupa o pertinenta si detaliata prezentare a tuturor factorilor care ar putea fi susceptibili de o influenta negativa asupra mediului din zona unde se va construi complexul facuta de Alexandru Pinta, realizatorul studiului de impact, Bogdan Sandu, administratorul Holland Development Group, a incercat sa raspunda temerilor cetatenilor Constantei afirmand:
Din delegatia care l-a insotit au facut parte chestorul principal de politie Sandu Florin, secretar de stat in cadrul MAI, chestorul de politie Nelu Pop, inspector general in cadrul Inspectoratului General al Politiei de Frontiera.
Administratorul Vinalcool Tanacu, Sandu Arcalianu, a primit 4 ani inchisoare pentru infractiunea de folosire de acte falsificate, iar alti 5 vamesi au primit pedepse cuprinse intre 1 an si 6 luni si 3 ani pentru savirsirea infractiunilor de abuz in serviciu, fals intelectual si instigare la fals intelectual, plus ca ei au de platit in total aproape 4 miliarde de lei reprezentind accize si TVA, plus majorari si penalitati.
De ce ar trebui sa continue Cronica Carcotasilor Catrinel Sandu: Este cea mai frumoasa emisiune si cea mai draga mie.
Cu toate ca a fost declarat cel mai bun antrenor in 2010 si 2011, Dan Petrescu nu a intrat in vederile presedintelui FRF, Mircea Sandu, pentru postul de selectioner al Romaniei, ocupat in cele din urma de Victor Piturca.
Nu exista nici o decizie de excludere. Mircea Sandu trebuie sa explice pe ce baza a luat aceasta decizie", a declarat avocatul gruparii din Banie.
In ianuarie acest an a fost numit, tot cu delegatie, noul inspector scolar general al ISJ Timis, Sandu Golcea, si el membru PNL.
(73) Numele moldovenilor au fost ucrainizate, si ele: Sandu, Rusu, Buzatu, Cherdevara au devenit peste noapte: Sandulenko, Rusulenko, Buzatenko. Kerdevarenko (74).
google-analytics.com