Premierul Emil Boc le-a cerut ministrilor sa preia astazi, la prima ora, portofoliile interimare, cel care se va prezenta primul fiind chiar premierul Emil Boc, la ora 8.00, la Ministerul Educatiei.
Ministrii Gabriel Sandu (interimar la Ministerul pentru IMM-uri), Adriean Videanu (la Ministerul Sanatatii), Sorina Placinta (la Ministerul pentru Relatia cu Parlamentul), Radu Berceanu (Ministerul Agriculturii) si Elena Udrea (interimar la Ministerul Mediului) se vor prezenta toti la ora 9.00 pentru a prelua portofoliile.
Gheorghe Pogea se va prezenta la Ministerul Muncii la ora 9.30, iar Catalin Predoiu - la Ministerul Afacerilor Externe, la ora 10.00.
Nicolae Nemirschi va preda astazi, de la ora 9:00, stafeta la Ministerul Mediului Elenei Udrea, numita ministru interimar.
"Puteam sa astept 15 zile cu ministrii demisionari PSD. Am decis sa pun capat unei asemenea stari de incertitudine si sa avem, pe aceasta perioada de interimat, ministri care sa fie responsabili de deciziile care vor fi luate. (...) Guvernarea tarii insa nu poate sta pe loc. Guvernarea merge mai departe", a afirmat premierul Emil Boc.