Cautare

2909 de rezultate pentru "sanatate" (3.68 secunde)
mi s-a raspuns ca in acest weekend vei afla adevarul despre ce inseamna un stil de viata sanatos de la A la Z, ce inseamna si cum se face miscarea pentru sanatate si te vei relaxa prin terapia unui psiholog clinician.
Rezultatele Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei Prezentam a doua parte a discursul ministrului Sanatatii, Eugen Nicolaescu, sustinut cu ocazia prezentarii rezultatelor Programului National de Evaluare a Starii de Sanatate a populatiei (PNESS):
Aceasta platforma online reprezinta un serviciu care faciliteaza crearea de legaturi si mentinerea acestora, intre persoanele active din sistemul de sanatate.
Magda Marincovici) Intre 18 si 27 septembrie 2013, intre orele 11,00 si 13,00, in fiecare zi, 120 de persoane din Coalitia profesionistilor din sistemul de sanatate vor picheta Ministerul Sanatatii. ... "Coalitia profesionistilor din sistemul de sanatate este pentru a construi nu pentru a distruge.
"Sa nu uitam de sanatate! ... Sa nu uitam insa de sanatate! ... Dupa cum se poate remarca, au fost abandonate alte investitii in judet atentia Consiliului judetean indreptandu-se catre investitii in sanatate unde estimam ca vor pune in opera cca.
In momentul cand Ministerul Sanatatii a taiat pachetul de servicii de asistenta stomatologica pentru copii si batrani, domnia sa, prin intermediul unui secretar de stat, s-a angajat in fata Comisiei de Sanatate din Senat ca la rectificarea bugetara sa reintroduca acest pachet sub forma unui program de asistenta medicala stomatologica de profilaxie.
Centrul de Sanatate Medireflex (www.medireflex.ro) este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
De altfel, incepand din anul 1990, depresia a devenit, in premiera, o problema prioritara de sanatate publica.
Unul dintre darurile toamnei bogate in sanatate? ... silueta si sanatate de fier 100g de castane coapte inseamna, pe langa cele 200 kcal, un adevarat izvor de sanatate: ... chiar prelucrate termic, castenele isi pastreaza in mare parte vitaminele si mineralele, esentiale pentru sanatate dar si pentru frumusete...
Baraff a incorporat cei 40 de ani de cercetare si scrieri pe subiectul sanatatii holistice rezultate in urma lecturilor lui Edgar Cayce intr-un ghid simplu dar complet de sanatate de zi cu zi, alcatuit din solutii practice, remedii naturale si perspective de sanatate holistica primite de la "parintele medicinii holistice" insusi.
Greutatea este une dintre unitatile de masura ale starii de sanatate. ... Varsta, metabolismul, factorii genetici, exercitiul fizic sunt factori importanti ce influenteaza masa corporala, starea de sanatate si riscul de a dezvolta unele boli.
Programul propus poate preveni deteriorarea grava a starii de sanatate a populatiei si poate reduce costurile sistemului de sanatate in conditiile in care vaccinarea antigripala determina reducerea cu 15-44% a consultatiilor si a vizitelor la domiciliu, cu 10-15% a solicitarilor la serviciile de ambulanta si diminuarea cu 18-45% a volumului de concedii medicale pentru gripa si infectii respiratorii acute;
Guvernul a adoptat o hotarare privind aprobarea Strategiei Nationale de Sanatate 2014-2020 si a Planului de actiuni pe perioada 2014-2020 pentru implementarea Strategiei Nationale. Strategia vizeaza mai multe schimbari in sistemul de sanatate.
Numerosi specialisti au recunoscut imediat legatura dintre cantitatea de oxigen ce ajunge efectiv in celula si gradul de sanatate al organismului. ... Aceasta duce la inceputul multor probleme grave de sanatate precum cancer, leucemie, activarea virusului SIDA, probleme ale sistemului nervos si inimii si altele.
Fundatia Vodafone Romania si Asociatia MAME anunta lansarea proiectului Prioritate pentru Sanatate, pentru sprijinirea copiilor si tinerilor cu probleme grave de sanatate din Romania.
Trebuie sa remarcam, totodata, si un grad de ipocrizie din partea tarilor care primesc medicii romani, deoarece ele isi rezolva problema de sanatate publica, dar nu initiaza niciun program prin care cheltuielile educationale ale statului roman sa fie recuperate prin programe si proiecte de pregatire profesionala in Romania si investitii in sistemul de sanatate.
Magda Marincovici) Probabilitatea este de 86% ca o persoana sa poata fi identificata cu ajutorul bacteriilor intestinale, sustine un studiu efectuat de cercetatorii de la Scoala de Sanatate Publica Harvard.
Despre importanta dezvoltarii a noi biomarkeri si impactul major al acuratetii testarii de laborator asupra diagnosticului clinic si, drept urmare, asupra starii de sanatate a pacientilor, s-a discutat in cadrul seminarului Zilele Roche (Diagnostic)”, care a avut loc la inceputul lunii mai in Romania.
El este cel al carui drept la sanatate ar trebui sa-i fie garantat. Lipsa medicilor duce la scaderea disponibilitatii si calitatii serviciilor de sanatate.
Iuliana Avadanei este director al Centrului de Sanatate Medireflex (mai multe detalii gasiti pe site-ul www.medireflex.ro). Centrul de Sanatate Medireflex este o clinica medicala privata, in care isi desfasoara activitatea un medic de medicina generala, avand competente in homeopatie si acupunctura, alaturi de maseuri-terapeuti.
google-analytics.com