In cadrul Festivalului de Spiritualitate si Terapii Complementare "A Noua Dimensiune" de la Sala Dalles, la standul Librariei Carte Spirituala gasiti o multime de noutati in domeniu.
Carol A. Baraff a incorporat cei 40 de ani de cercetare si scrieri pe subiectul sanatatii holistice rezultate in urma lecturilor lui Edgar Cayce intr-un ghid simplu dar complet de sanatate de zi cu zi, alcatuit din solutii practice, remedii naturale si perspective de sanatate holistica primite de la "parintele medicinii holistice" insusi.
Baraff si-a divizat cartea in patru sectiuni de referinta, usor de urmat:

Dieta - Ce este bine. Care sunt beneficiile unor ingrediente simple precum uleiul de masline, migdalele, grasimea, ciocolata, vinul si altele.
Ajutoare si strategii pentru sanatate - Solutii si remedii pentru a ne mentine sanatosi din cap pana-n picioare. Aflam aici despre uleiul de ricin (ca aplicatie) si benficiile ardeiului Cayenne, luminile vindecatoare, Ipsab (pentru gingii sanatoase), Atomidina, cure cu apa si altele.
Probleme si afectiuni curente - Cauta printre remediile din carte pentru a te simti mai bine. Sunt oferite solutii practice pentru dureri in gat, constipatie, artrita, o simpla raceala si alte indispozitii ale zilei.
Perspective holistice - Lucrarea de fata incheie cu o privire de ansamblu asupra practicilor holistice si remediilor suplimentare, prin utilizarea uleiurilor esentiale, pietrelor vindecatoare si activitatilor respiratorii pentru intinerirea totala a corpului.