Cautare

210 de rezultate pentru "salarizare" (3.68 secunde)
Anuntarea unor asemene politici fiscale (ca si altele, deja luate, cum ar fi inghesuirea tuturor profesiilor intr-o grila unica de salarizare, dar mai sunt si alte exemple) confirma cat de derizoriu, mincinos si manipulatoriu a fost discursul lui Traian Basescu din campanie si imediat dupa, privind "guvernul de dreapta", "politica de dreapta" si alte asemenea concepte pe care, daca-l intrebi, ii va fi imposibil sa le defineasca sau sa spuna ce intelege prin ele.
Guvernul se reuneste in sedinta, avand ca tema principala de discutie modalitatea de aplicare a sistemului de salarizare unitara in sectorul bugetar.
GdS a calculat ce pierderi concrete sufera bugetul de stat daca dispare un om din grila de salarizare a unui angajator privat.
"Nivelul de salarizare este unul bun, un agent de teren putand castiga suficient de bine daca este unul performant", spune oficialul Coface.
Daca puteti, revoltati-va acum pentru faptul ca in actuala exploatare a Administratiei Strazilor, acesti bani nu numai ca se incaseaza in 3 (trei) luni dar sunt grevati (intelegeti ce spunem...) si de costuri de exploatare si salarizare".
Reformele vor continua, astfel incat, pana la sfarsitul anului, sa revenim la nivelul actual de salarizare al bugetarilor", a declarat sambata premierul Emil Boc.
Reformele vor continua, astfel incat, pana la sfarsitul anului, sa revenim la nivelul actual de salarizare al bugetarilor", a declarat sambata premierul Emil Boc.
S-a preferat aceasta solutie care este impotriva interesului romanilor si nu ataca partea cancerigena a bugetului de stat, una din parti, pentru ca partea de salarizare e atacata", a declarat seful statului miercuri la postul public de radio.
• Pregatirea pentru reforma salarizare este in stadiu avansat, va restructura sistemul pentru a-l face mai echitabil si transparent, reforma va fi aplicata in urmatoarele luni.
celebra grila unica de salarizare. De la 1 la 15. De ce 1 la 15, si nu 1 la 17?
De fapt, decizia instantelor consemneaza un esec de proportii, si anume incapacitatea guvernului de a da o solutie legala si, in acelasi timp, acceptabila moral si social politicilor de salarizare.
Mentionez, in context, ca obligatiile si responsabilitatile specialistilor CNCAN sunt deosebit de complexe, necesitand un efort permanent de actualizare, aprofundare si conectare la informatiile si noutatile ce se inregistreaza zi de zi in acest sector, fapt care reclama, in mod evident, o salarizare corespunzatoare, inclusiv din ratiuni care tin de stabilizarea si stimularea specialistilor nostri de a ramane in tara.
Banii au fost alocati pe baza unui plan de afaceri minutios, si au fost investiti in utilaje, asigurarea fondului de salarizare, plata chiriei, a utilitatilor si a serviciilor de publicitate.
Noua lege privitoare la salarizarea medicilor propune medicilor trei modalitati de salarizare: norma intreaga la spitalul de stat, situatie in care medicul nu mai lucreaza si in sistemul privat;
Reducand drastic si ilogic bugetele care revin unitatilor sanitare din tara, salariilor medicilor, stocurilor de medicamente de baza si de urgenta, reducand grilele de salarizare, redistribuind si concediind cadrele medicale intr-un mod haotic, fara nicio baza de competenta economica, fara niciun suport strategic care sa echilibreze acest sistem aflat in pragul colapsului, tot ceea ce se poate intampla, domnule ministru, nu este in niciun caz realizarea unei colectari corespunzatoare care sa ajute sistemul sanitar sa se salveze, ci colapsarea si distrugerea definitiva a acestui sistem cu efecte ireparabile in randurile populatiei.
Si inainte ca procurorii DNA sa confectioneze un flagrant de mita ar fi fost corect sa arunce o privire peste grila de salarizare a medicilor din Romania.
Prin urmare consider ca toti cei care au lucrat in invatamant ar trebui sa beneficieze de incadrarea corecta si nu doar cei care se regasesc pe sentinte judecatoresti. Grila de salarizare a fost gresita pentru toti, nu numai pentru membrii de sindicat.
Unitatile sanitare din judetul Bacau au pierdut in ultimii ani sute de angajati, datorita conditiilor de lucru si a sistemului de salarizare.
O salarizare corespunzatoare va atrage cu siguranta resursa specializata si calificata in invatamant. Lipsa stimulilor de ordin financiar impinge multe cadre didactice valoroase sa schimbe domeniul de activitate si este un aspect regretabil.
De asemenea, o lege mult asteptata, dar care are nevoie de o dezbatere serioasa la toate nivelurile in societate deoarece impactul ei este pe termen lung este Legea unitara a salarizarii bugetarilor, care trebuie sa aduca o anumita ordine in sistemul de salarizare, sa reaseze ierarhia valorilor in functie de competente, atributii, responsabilitati si sa se respecte principii de echitate, competenta si stimularea performantei.
google-analytics.com