Cautare

76 de rezultate pentru "sabin" (5.17 secunde)
Presedintele filialei judetene a PNL, Sabin Iliesi, a declarat ca nu s-a putut depune o cerere in numele Aliantei D.A.
Astfel, senatorul PC Sabin Cutas a declarat, dupa furtunoasa sedinta, ca si-a prezentat punctele de vedere, dar ca "nu au fost acceptate".
Vicepresedintele conservatorilor, senatorul Sabin Cutas, a anuntat ieri ca PC nu-si retrage motiunea simpla impotriva vicepremierului Markó Béla si ca va continua demersurile pentru a obtine semnaturile necesare depunerii ei la Camera Deputatilor.
Astfel, senatorul PSD Ioan Chelaru, deputatul PNL Titu Gheorghiof, deputatul PRM Gelil Eserghep, senatorul UDMR Verestoy Attila si senatorul PC Sabin Cutas, toti detinatori de certificat ORNISS privind accesul la documente clasificate, vor prezenta, peste sase luni, rapoartele preliminare si raportul final rezultate din anchetarea cazului conturilor lui Ceausescu.
Senatul a aprobat legea privind acordarea unui sprijin financiar asezamintelor monahale de la Muntele Athos, Ierusalim si Ierihon, initiata de senatorii PSD Ion Solcanu si Razvan Theodorescu, senatorii PRM Gheorghe Funar, Mihai Ungheanu si Viorica Moisuc si senatorul PC Sabin Cutas.
Si unii dintre membrii Puterii, reprezentanti ai Partidului Conservator, si-au exprimat ieri convingerea ca Nastase este o tinta politica. Dar daca vrea sa intre in PC, trebuie sa-si rezolve mai intai problemele, a spus Sabin Cutas.
Nu e suficienta doar demisia lui Ungureanu, e nevoie si de demisia lui Saftoiu", este de parere si senatorul PC, Sabin Cutas.
La eveniment, alaturi de lideri locali Eugen Durbaca si Bogdan Ciuca, au participat, in calitate de observatori din partea Biroului Politic Central si senatorii Sabin Cutas si Gavril Vasilescu.
In opinia liderului interimar al PLD Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, Partidul Democrat va fi obligat sa paraseasca guvernarea actuala si sa-si caute aliati in PLD, formatiune din care fac parte majoritatea celor care au pus bazele Aliantei D.A.
La randul lui secretarul zonal al PLD, Sabin Ilies, a anuntat prezenta presedintelui suspendat la mitingul de sustinere a acestuia care va avea loc pe 9 mai la Cluj-Napoca si le-a amintit liberal-democratilor bihoreni de obligatia trasata de conducerea centrala a partidului, de a se prezenta in orasul de pe Somes cu cel putin 500 de simpatizanti pro Basescu.
Liderul judetean al PLD Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat marti ca, prin fuziunea intre PD si PLD s-a creat o criza, iar rezultatul ar putea fi plecarea unor oameni din filiala pe care o conduce.
In schimb, Daniela Popa si Sabin Cutas se alatura liderului judetean Florin Anghel in competitia pentru sefia partidului. De precizat ca platforma senatorului Cutas va contine obiectivul obtinerii procentului de 7% in alegerile locale si mentinerea unitatii partidului.
Candidatii la functia de presedinte al PC raman senatorul Sabin Cutas, deputatul Daniela Popa si presedintele filialei Prahova, Florian Anghel.
Daniela Popa, Sabin Cutas sau Florin Anghel. Totodata conservatorii vor merge la congres cu circa 150 de delegati, vor avea 26 de membri in Consiliul National si unul sau doi vicepresedinti.
Ciuca a adaugat ca nu trebuie sa se astepte cineva ca actuala conducere a partidului sa-i vorbeasca de rau pe unii dintre colegi, nici pe Florian Anghel, nici pe Sabin Cutas.
570 de voturi pentru Daniela Popa, plus 557 de voturi acordate mie, plus 85 de voturi pentru Sabin Cutas, inseamna mai mult de 1.200 de voturi, atat cat s-a spus de la tribuna ca au fost voturi valabile", a explicat Anghel.
Marius Marinescu a mai spus ca, impreuna cu senatorul PC Sabin Cutas, a depus, marti, la Senat, o initiativa legislativa privind declararea de utilitate publica a plajelor de pe litoralul Marii Negre.
In ceea ce ii priveste pe liderii grupurilor parlamentare din Senat, Sabin Cutas (PC) a inregistrat o prezenta la sedintele de vot de 77%, Puiu Hasotti (PNL) - 62%, Petre Iotcu (PDL) - 46%, Ion Iliescu (PSD) - 27%, Mihai Ungheanu (PRM) - 26%, Verestoy Attila (UDMR) - 10%.
Liderul PC din Senat, Sabin Cutas, a trimis luni o adresa Biroului Permanent al Senatului, prin care aduce la cunostinta hotararea Biroului Executiv Central al partidului, prin care functia de vicepresedinte al Senatului in sesiunea septembrie-decembrie 2008 va fi ocupata de Corneliu Pascu.
Delegatia Romaniei va fi condusa de presedintele Comisiei de politica externa, Mircea Geoana, si va fi formata din senatorul PRM Eugen Mihaescu, senatorul PNL Viorel Duca, senatorul PC Sabin Cutas si trei consilieri parlamentari.
google-analytics.com