Cautare

76 de rezultate pentru "sabin" (6.80 secunde)
Sabin Adrian Luca, Universitatea "Lucian Blaga", Director General al Muzeului Brukenthal, Sibiu; Prof. dr. Ecaterina Lung, Departamentul de Istorie Antica, Arheologie si Istoria Artei, Facultatea de Istorie, Universitatea din Bucuresti;
Biroul Politic al PC, ales de Consiliul National, ii include pe Daniela Popa, George Copos, Ioan Codrut Seres, Sabin Cutas, Lazar Mihai, Sanda Paduraru, Dumitru Buse, Bogdan Pascu, Petre Marginean si pe Eugen Durbaca.
• Catalin Ivan (seful delegatiei PSD) • Ioan Mircea Pascu • Victor Bostinaru • Minodora Cliveti • Corina Cretu • Viorica Dancila • Ioan Enciu • Daciana Sarbu • Claudiu Ciprian Tanasescu • Adriana Ticau • Sabin Cutas.
Au fost prezenti, printre altii, Markó Béla (UDMR), Miron Mitrea, Mircea Geoana, Viorel Hrebenciuc, Ion Solcanu, Vasile Puscas (PSD), Lucian Bolcas, Gheorghe Funar (PPRM), Eugen Nicolaescu, Puiu Hasotti (PNL), Sabin Cutas, Bogdan Pascu (PC), Varujan Pambuccian, Varujan Vosganian (grupul minoritatilor), ministrii Razvan Ungureanu, Bogdan Olteanu si Cristian David, precum si negociatorul-sef al Romaniei cu UE, Leonard Orban.
Decizia finala va fi luata la 12 februarie, cand se va desfasura Congresul Extraordinar al PC. Potrivit viceliderului senatorilor PC, Sabin Cutas, reprezentantii BP vor analiza cele doua curente de opinie din interiorul partidului.
Totodata, presedintele filialei Bistrita-Nasaud a PNL, Sabin Iliesi, a declarat ca nu este de acord cu fuziunea PNL-PD si a apreciat ca Alianta D.A.
Pe de alta parte, presedintele Consiliului Executiv al PC, senatorul Sabin Cutas, a spus referitor la acceptarea demisiei lui Copos ca "nu este nici momentul, si nici locul acestui gest".
Ieri, presedintele Consiliului Executiv al PC, senatorul Sabin Cutas, a declarat ca partidul nu-i va cere ministrului de stat George Copos sa se retraga din Guvern sau sa-si dea demisia din PC.
Mazilirea conservatorilor Liderul PC, Dan Voiculescu, a comentat ieri ca, din punctul de vedere al partidului, pierderea postului de vicepresedinte detinuta de Sabin Cutas este un castig, acesta putandu-se dedica mai mult actiunilor de partid.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a apreciat ieri ca decizia privind fuziunea PNL-PD ar trebui sa fie asumata de conducerea partidului, si nu de organizatiile din teritoriu.
Ca urmare, am aprecia ca un gest de onoare demisia ministrului Bodu din fruntea ANAF", a declarat presedintele Consiliului Executiv al PC, senatorul Sabin Cutas.
Pe de alta parte, vom lupta in continuare pentru adoptarea proiectelor noastre. Vrem sa fim tratati cu respect si sa fim luati in seama", a declarat si senatorul Sabin Cutas.
Presedintele Consiliului Executiv al PC, Sabin Cutas, a declarat ca reprezentantii PC au prezentat luni seara aceste probleme in sedinta Consiliului National de Coordonare al Coalitiei.
Dupa cum era de asteptat, conservatorii nu au fost mai ingaduitori cu cererea lui Boc, Sabin Cutas spunand ca "este o noua provocare politica pentru a crea disensiuni".
Presedintele filialei judetene a PNL, Sabin Iliesi, a declarat ca se mizeaza pe cele 16 mandate, in urma unui sondaj de opinie realizat inainte ca cei 12 consilieri judeteni sa-si dea demisiile din functii.
Pe de alta parte, senatorul PC Sabin Cutas a afirmat, referitor la declaratiile Ancai Boagiu, ca democratii sunt printre cei mai "scandalagii" colegi de Coalitie si a spus ca apostrofarile venite din partea lor sunt utile atat timp cat sunt si constructive.
PSD, PRM si PC au doar 15 consilieri si nici macar majoritate simpla nu exista", a spus Sabin Iliesi, presedintele filialei judetene a PNL.
Potrivit declaratiilor senatorului PC, Sabin Cutas, George Copos nu a semnat si nu a dorit sa se semneze pe Codul Fiscal, fiind nemultumit de prevederile acestuia, precum si de faptul ca initiativele menite sa asigure stabilitatea mediului de afaceri sunt inconsistent sprijinite, neacceptarea propunerii privind impozitul la microintreprinderi reprezentand ultima picatura.
Toleranti si impaciuitori Singura organizatie care a salutat apelul la unitatea si relansarea PNL a fost cea de la Bistrita-Nasaud, condusa de Sabin Iliesi, care a propus actualei conduceri a PNL "sa-i reactiveze" pe cei trei lideri liberali.
Liderul PNL Bistrita-Nasaud, Sabin Iliesi, a declarat ieri ca la sedinta Delegatiei Permanente a PNL, care va avea loc astazi la Cluj, va vota impotriva excluderii din partid a unor membri.
google-analytics.com