Cautare

1673 de rezultate pentru "rotaru elena" (3.41 secunde)
Elena si Vasile Stan, apicultori, au participat recent la targul organizat in Parcul Cismigiu de Creart.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in luna decembrie la targul de Craciun organizat la Universitate.
Cum a dat Elena Udrea, scuzati, cu mucii-n fasole! ... Ieri seara, Elena Udrea, cocotata de dragostea lui Basescu mai sus decat cutezase imparatul roman care-si facuse calul consul, mult mai sus, dandu-i practic tara pe mana, a tinut un discurs, un ultim discurs, mi-am zis, de om liber.
Pentru cei permanent dispusi sa rememoreze momentele si etapele esentiale ale constituirii si consolidarii statului de drept in Romania, poate nu ati uitat ca, anul trecut, pe 3 iulie, Elena Udrea, atunci presedinte PMP, lansa un document de o importanta fundamentala atat pentru tara, cat si pentru Uniunea Europeana, americani si restul sistemului solar.
Elena Udrea a fost eliberata joi din inchisoare si plasata in arest la domiciliu, iar la iesire fostul ministru era schimbat. ... Specialistul estetician Victor Schwartz a declarat ca Elena Udrea ar avea nevoie de mai multe interventii chirurgicale care ar costa-o o avere.
Elena si Vasile Stan, apicultori, participa in acest week-end la targul Body, Mind & Spirit de la Sala Palatului.
Adrian Alexandrov, logodnicul Elenei Udrea, a reacționat, joi, la decizia instantei supreme de suspendare a deciziei de condamnare in cazul fostului ministru, precizand ca Mos Craciun a venit mai devreme, iar Elena poate in sfarsit sa-si petreaca sarbatorile in libertate, alaturi de fetita sa.
Apicultorii Vasile si Elena Stan spun: ... Apicultorii Vasile si Elena Stan abia asteapta sa se reia targurile traditionale organizate in curtea Muzeului Taranului Roman. Pentru comenzi o puteti contacta pe Elena Stan la nr.
çntr-un cotidian central, Elena Udrea si-a motivat demisia prin faptul ca este victima unui grup de interese format in jurul premierului Calin Popescu-Tariceanu, care a dus o campanie de denigrare a ei si a sotului sau, Dorin Cocos.
În prezent, actionar majoritar al societatii care a fost detinuta de Mihnea Costoiu este o anume Elena Rotaru Sotropa. Firma are datorii de aproape opt milioane de lei la bugetul de stat.
argint pentru echipa masculina de juniori 2 (Aurel Rotaru, Alexandru Corzanu, Bogdan Stana, Mihaita Catu, Ion Daniel), bronz pentru echipa feminina junioare 3 (Maria Cioveie, Daniela Bogdan, Andreea Zamfir, Stefania Sandu) si bronz - Marius Constantin (categoria copii 3).
Urmatorii in acest clasament sunt Klaus Iohannis (190.319 mensiontri), Elena Udrea (124.336 mentionari), Monica Macovei (67.954 mentionari) si Calin Popescu Tariceanu (61.055 mensionari).
Examene, examene”(libret Eugen Rotaru) - Teatrul de Opereta Ion Dacian”Bucuresti, teatrele lirice din Constanta, Iasi si Brasov, Nota zero la purtare (libret Octavian Sava), O premiera furtunoasa si Omul care a vazut moartea -Teatrul de Revista Constantin Tanase Bucuresti, Divanul Persian (libret Octavian Sava si Grigore Gonta) .
Rebuturile profesionale ale lui Moldovan Procurorul-sef Moldovan si-a facut un titlu de glorie in ultimii ani din arestarea judecatoarelor Mariana Rosca si Elena Pop Blaga de la Tribunalul Bihor pentru luare de mita.
Am vrut sa fac plaja la Mangalia, dar nu mi-a placut, asa ca am "migrat" aici, pe Plaja "Diana" (Saturn)..." Elena Tamas, 47 de ani, medic, Sibiu:
Elena Udrea a anuntat miercuri, intr-o conferinta de presa desfasurata la Cluj, ca va candida la alegerile generale viitoare pentru Parlamentul Romaniei.
Numai satisfactia ca tata a ajuns unde a ajuns, m-a facut sa renunt la multe ca sa nu ii fac lui rau, dar ma apropii de varsta de 30 de ani si m-am hotarat ca nu mai vreau sa renunt si ca e cel mai bine sa candidez ca independent", a declarat Elena Basescu (foto) in cadrul unei emisiuni TV.
În ziua de Craciun din anul 1989, dictatorul roman Nicolae Ceausescu si sotia sa, Elena, au fost executati prin impuscare dupa un proces care a durat mai putin de doua minte, isi incepe articolul Vuliamy, care se intreaba apoi daca evenimentele din acele zile au fost cu adevarat o revolutie sau o lovitura de stat.
În ziua de Craciun din anul 1989, dictatorul roman Nicolae Ceausescu si sotia sa, Elena, au fost executati prin impuscare dupa un proces care a durat mai putin de doua minte, isi incepe articolul Vuliamy, care se intreaba apoi daca evenimentele din acele zile au fost cu adevarat o revolutie sau o lovitura de stat.
Dupa Monica Macovei si Sulfina Barbu, proaspata sefa a organizatiei de Bucuresti, Elena Udrea, o pofteste si ea afara din partid pe fosta ei colega de guvern, scrie Gandul.
google-analytics.com