Cautare

1673 de rezultate pentru "rotaru elena" (5.11 secunde)
Preda o provoaca si pe Elena Udrea sa candideze la Primaria Capitalei, sustinand ca ea trebuie sa intre intr-o batalie care sa o califice in sfarsit pentru politica mare. ... • Credeti ca Elena Udrea ar avea sanse?
Nu singur, ci insotit de grupul sau de sustinatori, dintre care se detasa Elena Udrea, imbracata intr-un costum alb si incaltata cu pantofi aurii. ... Nu departe, pe randul al doilea, incadrata de sustinatorii lui Boc, luase loc Elena Basescu (EBA).
Joi seara, dupa incheierea consultarilor dintre presedintele Basescu si reprezentantii societatii civile, din birourile Palatului Cotroceni iesea nimeni alta decat fosta sefa a Cancelariei Prezidentiale, Elena Udrea. ... Elena Udrea a demisionat din functie la 21 octombrie.
Fosta consiliera blonda a sefului statului, Elena Udrea, care si-a dat demisia de la Palatul Cotroceni in urma unui scandal de presa in care a fost implicat sotul sau, si-a reinnoit declaratia de avere la scurt timp dupa ce a plecat, mai precis la 7 noiembrie 2005.
Prin pilele puse de Elena Udrea a ajuns membru CNA. ... Inteleg ca in prezent Elena Udrea a devenit prea Cuvioasa Filoteia. ... La vremea cind Valentin Jucan era seful de cabinet al Elenei Udrea, Elena Udrea era departe de Preacuvioasa de azi.
Puiu Hasotti, vicepresedite al PNL, a acuzat ieri PD ca a incalcat Protocolul Aliantei prin cooptarea fostului consilier prezidential Elena Udrea in randurile formatiunii democrate.
Elena Udrea. Vom avea dificultati din acest punct de vedere, avand in vedere ca Elena Udrea este un politician... de-a dreptul...
Apicultorii Vasile si Elena Stan au participat recent la targul traditional organizat in curtea Muzeului Taramului Roman. ... Toata mierea naturala e buna si atunci omul isi ia pentru el ce are nevoie", ne-a spus Elena Stan.
Fostul consilier prezidential Elena Udrea, actualmente in PD, a apreciat la Ante-na 3 ca "acest Guvern nu are nicio performanta, dar i-as da nota 5, de trecere". ... In acelasi timp, Elena Udrea si-a declarat sustinerea pentru instalarea in functia de premier a lui Theodor Stolojan.
Apicultorii Vasile si Elena Stan participa in aceasta luna (pana pe 30 decembrie inclusiv) la targul Bucharest Christmas Market, organizat in Piata Constitutiei.
Socant si aproape de necrezut, la nivel de Partid Democrat a fost avansata propunerea, aflata la aceasta ora in dezbateri in interiorul partidului (cu un oarecare "firesc" ajutor prezidential), ca Elena Udrea sa primeasca un post de ministru.
Senatorul liberal Puiu Hasotti nu scapa nici o ocazie pentru a face lobby "prietenei" sale de suflet, Elena Udrea. ... Printre ele s-a strecurat si Elena Udrea, cea mai blonda politiciana din istoria romanilor.
Elena Udrea a anuntat ieri ca nu va lua o decizie in ceea ce priveste candidatura pentru postul de secretar executiv pana nu va avea o discutie lamuritoare cu conducerea PD, care ar urma sa aiba loc cel mai probabil la Biroul Permanent National de luni al formatiunii democrate.
Fostul consilier prezidential Elena Udrea a confirmat ieri ca si-a depus candidatura pentru functia de secretar executiv al PD la alegerile ce vor avea loc la 9 decembrie.
Greco-catolicii spun ca Biserica "Sfintii Imparati Constantin si Elena", Biserica Sfantul Duh si Biserica "Sfanta Treime", toate pozitionate in zona centrala din Petrosani, le-ar fi apartinut, insa, acum sunt in proprietatea Bisericii Ortodoxe Romane.
Existenta biletului a fost anuntata joi seara la televizor de secretarul executiv al PD, Elena Udrea.
Liberalul Radu Stroe a anuntat ieri ca va depune o sesizare penala impotriva secretarului executiv al PD, Elena Udrea, potrivit NewsIn.
Un alt invitat la Comisia parlamentara este si fostul ministru al Transporturilor Gheorghe Dobre, iar pentru saptamana viitoare comisia a decis sa fie invitati George Maior si Elena Udrea.
Vicepresedintele PNL Alba, deputatul Nicolae Popa, a declarat ca PD este condus, neoficial, de Elena Udrea, iar "ceilalti asa-zisi lideri ai partidului se invart in jurul fustelor ei".
"Daca vor critica ministrii PD, dovedesc neseriozitate", a precizat Elena Udrea, secretarul executiv. ... "Daca vor critica ministrii PD, eu cred ca dovedesc neseriozitate si dorinta ca motiunea sa nu treaca", l-a completat Elena Udrea.
google-analytics.com