Cautare

1673 de rezultate pentru "rotaru elena" (3.24 secunde)
Elena Basescu, fiica cea mica a presedintelui Romaniei, a declarat joi ca vrea sa candideze la functia de secretar general al organizatiei de tineret a noului Partid Democrat Liberal, dupa ce se va consulta cu liberal-democratii, pentru a se gasi "formula politica" potrivita.
Secretarul executiv al democrat-liberalilor, Elena Udrea a asistat sambata, la Navodari, la sacrificarea unui porc in stilul traditional romanesc. ... Invitata de onoare a acestei manifestari, Elena Udrea, si-a exprimat regretul ca aceste obiceiuri vor disparea, iar generatiile urmatoare nu vor mai putea vedea un astfel de obicei.
Fostul consilier prezidential Adriana Saftoiu declara, intr-un interviu acordat revistei The One, ca Elena Udrea a gresit incercand "sa arda etapele", motiv pentru care, fata de aceasta, colegii de partid manifesta mai degraba teama decat respect.
Faptul ca, din totalul de 383 de voturi, 377, adica 98%, au fost exprimate pentru Elena Basescu, da senzatia de unanimitate de tip comunist, iar democratia si liberalismul se manifesta in acest partid doar la nivel declarativ.
Alaturi de cei doi au fost prezenti Emil Boc, presedinte al PD-L, Theodor Stolojan, Elena Basescu, Elena Udrea, Monica Iacob Ridzi, Sulfina Barbu si toti primarii ori candidatii PD-L pentru primariile din judet.
Tinerii democrat-liberali considera ca vinovata pentru intreaga situatia din organizatie este Elena Udrea. "Responsabila de ceea ce se intampla este Elena Udrea. ... Faptul ca Elena Udrea si Valeriu Stoica il gireaza pe Ion Popescu arata ca ei sunt fie dezinformati, fie rau voitori", a mai spus Mihai Bobe.
Liderul PD-L Elena Udrea a fost huiduita ieri, in prima zi a Scolii de Vara a tineretului PD-L, membrii exclusi ai patidului afisand bannere prin care protestau impotriva secretarului general al partidului.
Elena Udrea a fost contestata joi, la Scoala de vara a OTPD-L, care se desfasoara la Costinesti, de un grup de tineri democrat-liberali din Constanta, organizatie de a carei reorganizare s-a ocupat secretarul executiv al PD-L, facand o serie de excluderi care au generat mai multe scandaluri.
Elena Udrea, Radu Berceanu, Gheorghe Pogea, dar si Vasile Blaga se numara printre reprezentantii PD-L care ar putea fi membri ai viitorului Guvern, alte nume vehiculate pentru sefia ministerelor care au revenit democrat-liberalilor fiind si cele ale Monicai Iacob-Ridzi sau Mihai Stanisoara.
Democrat-liberala Daniela Elena Dragomir (foto), actualul director al Directiei de Munca si Protectie Sociala Constanta, se pregateste, in schimb, sa preia functia de director juridic la Oil Terminal, in timp ce Valentina Munteanu (sustinuta de PSD) va deveni noul director executiv la DMPS Constanta.
Confundata cu Elena Basescu Primita cu bucurie si lacrimi in ochi de batranii de la Suseni, Maria Basescu a fost, la un moment dat, confundata cu fiica sa mai mica, Elena: ... Unii dintre ei m-au confundat insa cu fiica mea Elena", a spus zambind Prima Doamna.
Alina Elena Tanasescu este noul presedinte-director general al Casei de Asigurari de Sanatate (CAS) Dolj, functie obtinuta in urma concursului desfasurat in perioada 18-20 martie la Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).
Fiica cea mica a presedintelui, Elena Basescu (foto), liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, dar si Gigi Becali ar obtine mandate de europarlamentar, potrivit unui sondaj INSOMAR realizat in perioada 26 martie- 5 aprilie.
Ministrul Turismului, Elena Udrea (foto), a declarat marti ca Serviciului de Paza si Protectie "i s-a facut mila" si i-a pus la dispozitie un autoturism pentru o perioada limitata de timp.
Senatorul PNL Puiu Hasotti (foto) a lansat, luni, un atac dur la adresa ministrului Turismului, pedelista Elena Udrea. ... Tot Puiu Hasotti a afirmat ca Elena Udrea s-a imbracat nerespectuos la Alba Iulia, cand cetatea a fost inclusa in circuitul turistic.
De asemenea, si Elena Francu (foto), sustinuta de PSD pentru postul de director coordonator la Directia de Sport a judetului a sustinut, ieri, proiectul de management, fara a avea alt contracandidat.
"De ce sa ma votati pe mine si nu pe Elena Basescu?" Iata raspunsul Corinei Cretu: ... Eu nu am obiceiul sa atac o femeie, de aceea, am invitat-o pe Elena Basescu sa vina cu mine prin satele din Romania sa vedem problemele reale ale satului romanesc".
Elena Basescu avea 3 % din voturi. ... UDMR avea, conform INSOMAR, 8 procente, fiind urmat de PRM, cu 7 procente, si Elena Basescu (4%). ... Conform CCSB, Elena Basescu ar avea, pana in prezent, 4% din voturile exprimate.
De asemenea, fiica presedintelui, Elena Basescu, va deveni europarlamentar. Sondajul Insomar arata ca PSD+PC a obtinut 31%, PD-L - 30,4%, PNL - 16,6%, UDMR - 9,1%, PRM - 7,2% si Elena Basescu - 3,4%.
"Daca Elena Basescu se inscrie in PD-L, se poate contesta mandatul domniei sale, care este candidat independent, in comisia de validare a Parlamentului European, care nu are nicio legatura cu influenta noastra.
google-analytics.com