Cautare

32 de rezultate pentru "rosi de amaradia" (3.23 secunde)
Ministrul de stat pentru coordonarea activitatilor din domeniul economic, vicepremierul Gheorghe Pogea, a revenit ieri la Seciuri, pentru a analiza impreuna cu autoritatile locale posibilitatea stramutarii la Targu Carbunesti a celor peste 300 de familii sinistrate.
In urma alunecarilor de teren din primavara anului 2006, Guvernul Romaniei a alocat fonduri pentru construirea a peste 100 de imobile destinate sinistratilor gorjeni din comunele Rosia de Amaradia si Albeni, ale caror locuinte fusesera inghite de pamant.
Liviu Cotojman, edilul comunei Rosia de Amaradia, are nevoie de milioane de lei pentru a realiza o regularizare a unui rau care erodeaza solul si din a carui cauza apar alunecari de teren.
Doi soferi unguri au fost raniti ieri dupa-amiaza, dupa ce tirul cu care circulau pe DN 6 a cazut de pe pod in albia raului Amaradia, la iesirea din Craiova.
unii dintre oameni nu si-au mai facut baie de mai bine de doua saptamani. ... Incepand de ieri, cei peste 200 de oameni au putut sa-si faca baie, mai ales ca unii dintre ei nu mai vazusera apa calda de mai bine de doua saptamani.
De miercuri, 23 martie, se va inchide circulatia la kilometrul 0 al Craiovei, timp de 14 luni, cat vor dura lucrarile la pasajul peste Valea Vlaicii.
Circulatia rutiera se desfasoara pe un singur sens pe DJ 675 C care leaga localitatile gorjene Rosia de Amaradia si Bustuchin. Traficul a fost inchis pe o lungime de 30 de metri din sosea, din cauza alunecarilor de teren care s-au reactivat ca urmare a ploilor abundente.
Dupa ce si-a exprimat rezervele fata de depunerea, anuntata de Geoana, a unei motiuni de cenzura a PSD, Ion Iliescu a primit mesajul ca de motiune se tem cei cu dosare grele.
O stire din Romania libera despre seful Romsilva, judecat pentru jaf de 303 milioane euro, mii de distribuiri pe Facebook / paginademedia.ro Un articol publicat de Romania libera despre seful Romsilva care este judecat pentru un jaf de 303 milioane de euro a fost cel mai distribuit material pe Facebook, pe ziua de ieri.
Artistii Teatrului National de Opereta si Musical Ion Dacian va asteapta in salile de spectacole si in luna mai, cu productii incantatoare.
Cornel NISTORESCU) O familie de prieteni ne-a invitat sa traim clipele noptii de Inviere undeva, intr-un schit pierdut, in Muntii Orastiei.
Miruna Nedef, proprietara firmei EAT ETC - cozonaci si preparate traditionale dupa retete unice, participa in acest week-end la 100 de traditii romanesti in curtea MTR.
Guvernantii par sa fi uitat de infrastructura doljeana afectata de inundatii si alunecari de teren.
Sinistratii din tabara Seciuri-Gorj au primit apa plina de microbi. ... Potrivit directorului DSP, in urma analizelor de laborator, s-a dovedit ca apa din cisternele aduse sinistratilor avea o incarcatura microbiana ce o facea sa reprezinte un pericol chiar si daca era folosita pentru dus.
28 de familii din satul gorjean Seciuri au primit ajutoare financiare din partea Directiei de Munca, Solidaritate Sociala si Familie Gorj. Potrivit lui Liviu Cotosman, viceprimarul comunei Rosia de Amaradia, angajatii DMSSF Gorj au facut mai multe anchete sociale si au acordat bani doar familiilor care au casele distruse.
Mai-marilor din Prefectura Dolj li s-a interzis sa vorbeasca la telefoanele de serviciu mai mult de trei-sase minute pe zi, iar soferii institutiei risca "mangaieri" la ceafa daca turometrele masinilor trec de 3.000 rpm.Ca urmare a crizei financiare, prefectura strange cureaua la ultima gaura.
Consilierii PDL craioveni au anuntat ieri ca vor sustine alocarea in 2012 a unor sume de patru ori mai mari pentru serviciul de ecarisaj Bugetul Craiovei face obiectul unor vii discutii politice si in 2012, in preajma adoptarii sale in legislativul local.
Sute de persoane au luat cu asalt ghiseele municipalitatii pentru a beneficia de reducerile promise de edili in cazul in care contribuabilii platesc anticipat pentru intregul an taxele si impozitele aferente terenurilor, cladirilor si autoturismelor personale. Imbulzeala mare ieri la Directia de Taxe si Impozite din cadrul Primariei Craiova.
Codrut Seres, ministrul economiei si comertului, a vizitat locul pe care se vor construi viitoarele case ale sinistratilor din comunele gorjene afectate de alunecarile de teren.
cresterea dobânzilor la creditele ipotecare si scumpirea nejustificata din partea vânzatorilor.Cumparatorii nu se mai ating de apartamentele scoase la vânzare la preturi astronomice, de o luna încoace, desi cererea de locuinte este destul de mare în Craiova.
google-analytics.com