Cautare

32 de rezultate pentru "rosi de amaradia" (3.45 secunde)
Beizadeaua Radu Babus, ajuns in fotoliul de director al RAEDPP gratie nepotismului practicat cu ardoare de familia odraslei protejate, se dovedeste a fi campionul abuzurilor savarsite de Administratia Domeniului Public si Privat a Municipiului Constanta.
Fostul lider al minerilor a fost asteptat la puscarie de catre nasul sau, Fane Spoitoru si de sotia acestuia.
Georgeta Barabas, purtatorul de cuvant al PSD Hunedoara, sustine ca va pleca si ea din partid. ... Am primit insa numeroase solicitari din partea unor persoane de la alte partide, care vor sa treaca la PSD“, a declarat Victor Vaida, presedintele interimar al organizatiei.
Intrebat intr-o conferinta de presa despre subiectele abordate in cursul intrevederii, presedintele Basescu a declarat ca nu le poate dezvalui, deoarece sunt “secrete de stat“.
Presedintele Traian Basescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca, in urma consultarilor pe care le-a avut cu partidele politice parlamentare si a analizei punctelor de vedere exprimate de acestea, in baza prevederilor constitutionale a emis decretul de desemnare a primului-ministru in persoana lui Calin Popescu Tariceanu.
Viceprimarul Razvan Murgeanu a fost desemnat de Consiliul General al Municipiului Bucuresti, cu 48 de voturi din 51, drept primar general interimar in locul lui Traian Basescu, ales presedinte al Romaniei.
Petru Andea: Permiteti-mi sa incep parafrazand pe marele Eminescu, spunand ca astazi dezbatem o motiune “simpla, dupa vorba, dupa port“.
Avocatul Casei Regale, Adrian Vasiliu, este de parere ca respingerea dezbaterii in procedura de urgenta a legii initiate de Guvern pentru reglementarea situatiei bunurilor care au apartinut fostului suveran al Romaniei, Mihai I, are o motivatie electorala.
Presedintele Asociatiei Oamenilor de Afaceri Turci "Dobrogea” (TIAD) si candidat din partea Asociatia Etnicilor Turci pentru Parlamentul Romaniei, Sabit Danis, a fost zilele acestea, mai exact de cand a inceput campania electorala, tinta unor afirmatii calomnioase.
Asa ca, va rog frumos, ciocul mic, pentru ca nu aveti de ce sa va plangeti astazi! ... Suntem, de asemenea, convinsi ca aici nu suntem in Piata Matache Macelaru, suntem in Parlamentul Romaniei. ... Chiar ca nu stiu de ce, in privinta domniei sale!
Senatorul de Mures Gyorgy Frunda a afirmat ca UDMR insista pe ideea de reprezentare proportionala a etnicilor maghiari in conducerea unor institutii descentralizate.
Primul-ministru Calin Popescu-Tariceanu nu va utiliza, pe perioada detinerii mandatului de sef al Guvernului, o locuinta din fondul de protocol al statului, gestionat de RAPPS. Potrivit unui comunicat de presa al Guvernului, premierul Tariceanu va locui in continuare in apartamentul pe care il detine in proprietate.
Coalitia pentru un Parlament Curat, formata din mai multe ONG-uri, va distribui, de luni, doua milioane de fluturasi cu nume de candidati la alegerile parlamentare care nu indeplinesc criteriile de integritate morala pentru a fi alesi in Legislativ.
PSD considera ca modificarea pachetului de legi privind organizarea Justitiei, statutul magistratilor si constituirea Consiliului Superior al Magistraturii este “ingrijoratoare“, apreciind-o drept “o incercare evidenta a noii puteri de a forta, prin ingerinta politica, schimbarea din functie a conducerilor Ministerului Public si a PNA, precum si schimbarea sistemului de promovare si eliberare din functie a magistratilor.
Fostul presedinte PNL Valeriu Stoica a afirmat ieri, intr-o conferinta de presa, ca pentru el Dinu Patriciu este “o enigma“. Stoica a precizat ca, de-a lungul timpului, nu a inteles pozitiile politice exprimate de Dinu Patriciu.
Dupa ce a somat partidele politice sa-si curete listele electorale de asa-zisii "dalmatieni” - ale caror pete nu provin din nastere ci din diverse afaceri necurate si/sau raporturi nepotrivite cu Securitatea ceausista - societatea civila a tras linie si a adunat ce a mai ramas.
Cozmin Gusa, fost secretar general al PSD si membru PD in acest moment, a pierdut ieri procesul de calomnie pe care i l-a intentat presedintelui Ion Iliescu.
Simbata, cu ocazia instalarii in functie de catre ministrul Comunicatiilor ºi Tehnologiei Informatiei, Nagy Zsolt, in calitate de imputernicit al Guvernului Romaniei, prefectul Radu Bud nu a depus juramintul de credinta.
Senatorul PRM Gheorghe Funar a pierdut procesul intentat pentru calomnie de fostul director al RADP, actualul subprect al judetului Cluj, Mihaela Rozor. In urma pierderii procesului, fostul primar al Clujului a fost amendat cu suma de 10 milioane de lei.
Cu ocazia prezentei sale in Vrancea, Scheele va vizita mai multe investitii finantate de UE. Acesta este cel de-al doilea turneu a lui Jonathan Scheele in Vrancea, primul fiind la inceputul lui 2003, cand oficialul european l-a insotit in judet pe Eneko Landaburu, directorul pentru extindere al Comisiei Europene.
google-analytics.com