Cautare

3905 de rezultate pentru "romeo popescu" (4.14 secunde)
Inca vicepresedintele Corneliu Popescu a agitat organizatia dupa ce si-a anuntat iesirea din echipa senatorului.
Mai multi tineri din PD-L Constanta au organizat, ieri, in fata sediului de partid, o conferinta de presa pentru a protesta fata de practicile actualului presedinte interimar al organizatiei judetene, Ion Popescu, practici considerate drept "militie politica".
Secretarul de stat in Ministerul Economiei si Comertului, Cosmin Popescu, a fost trimis in judecata de procurorii anticoruptie, fiind acuzat de fals intelectual si favorizarea infractorului.
PDL Constanta are, la nivel de judet, structura de conducere stabilita, dupa cum singur precizeaza, de avocatul Ion Popescu. Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
Alegerile din filiala judeteana a PNL Bacau au nascut tensiuni in sanul liberalilor dupa ce primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a pierdut presedintia filialei in favoarea fostului vicepresedinte al CJ Ioan Chiriac.
Comisia de Onoare si Arbitraj a PNL a hotarat miercuri sa nu valideze alegerile pentru sefia Organizatiei Judetene Bacau si ca unul dintre cei doi candidati, Romeo Stavarache, va asigura interimatul pana la repetarea alegerilor.
Gica Hagi va ramane cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor, iar Gica Popescu omul fara de care succesele Generatiei de Aur nu ar fi fost posibile.
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie". ... Antrenorul emerit craiovean de scrima Dumitru Popescu s-a numarat printre cei zece laureati ai premiului "Mentor pentru Excelenta in Educatie"
Popescu - Volumul Viata de aruncat reprezinta debutul in proza al poetului Bogdan O. Popescu. ... Popescu urca pe o spira superioara a evolutiei sale. ... Popescu, un poet tanar si apreciat, cel putin la noi in tara.
Guvernul a numit-o ieri in functia de subprefect al Municipiului Bucuresti pe Cristina Ecaterina Corut, aceasta ocupand postul temporar, pe durata suspendarii din functie a titularului postului, Romeo Raicu, care isi exercita mandatul de deputat.
Deputatul PUR Romeo Hanganu a multumit duminica seara Partidului Social Democrat pentru locul pe care-l ocupa in Parlamentul Romaniei. ... Dusman cu Basescu Romeo Hanganu a intrat in Parlament in legislatura 2000 - 2004 ca senator al Partidului Democrat.
Este vorba de neintelegerile aparute dupa lucrarile Conferintei Judetene a PNL, cand primarul municipiului Bacau, Romeo Stavarache, a pierdut sefia organizatiei judetene. ... Romeo Stavarache a contestat insa imediat, rezultatul votului, sustinand ca alegerile au fost fraudate.
Primarul Romeo Stavarache a solicitat DNA, Parchetului de pe langa Curtea de Apel Bacau si SRI sa-l informeze daca exista autorizatii de interceptare a telefoanelor sale.
Vicepresedintele PD Romeo Raicu a demisionat ieri din Camera Deputatilor, precizand ca refuza sa ramana intr-un Parlament lipsit de sustinere si incredere populara. ... "Este un gest personal si demn, care e legat de evolutia politica a lui Romeo Raicu, validat politic de pe baricadele Revolutiei din 1989.
Tragica poveste de dragoste dintre Romeo si Julieta o cunosc si cei care nu au citit piesa lui Shakespeare. ... Cel mai celebru cuplu de indragostiti din toate vremurile este, fara indoiala, Romeo si Julieta.
Drama "Romeo si Julieta" a imflamat imaginatia gazetarilor romani. Protagonastii dramei mor in imprejurari chiar shakespeare-iene, avand ca efect impacarea indoliata a familiilor acestora, care ajung la concluzia ca ura lor a dus la moartea lui Romeo ti a Julietei.
Dan Ioan Popescu promite ca se autosuspenda. ... Dan Ioan Popescu ameninta ca pleaca, subalternii il implora sa n-o faca, asa ca ramane. ... Cu un PSD infrant aproape pe linie in Capitala, Popescu si-a depus pompos mandatul.
Dupa un interimat de doar o luna la sefia PD-L Constanta, avocatul Popescu a clacat.
Am citit deunazi, pe google, cum putem evita un AVC (accident vascular cerebral), diagnostic care i s-a pus actritei Stela Popescu dupa autopsie.
917/2005, a declarat pentru "Replica" Romeo Popescu, directorul economic al ANR. ... "Este vorba despre conturile de rezultat patrimonial, situatia fluxurilor de trezorerie, precum si cel privind situatia executiei bugetului", a afirmat Popescu.
google-analytics.com