Cautare

4475 de rezultate pentru "romanescu ion hartiesti" (3.77 secunde)
Cu toate ca planuise sa-si viziteze parintii la Carna, Solomon a hotarat sa-si petreaca cea mai mare parte a timpului la Leamna, trecand si prin Parcul "Romanescu" pentru a saluta electoratul adunat la sarbatoare.
A lipsit insa seful CJ Gorj, Ion Calinoiu, care nu are o relatie prea buna cu Liviu Andrei.
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Peste 60.000 de lei din bugetul saracit de criza al municipalitatii au intrat in conturile unei firme private pentru revopsirea stalpilor de iluminat din Parcul "Nicolae Romanescu".
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma. ... Gratierea nu ii schimba cazierul, nu-l disculpa de cele facute ", a declarat Ion Iliescu, care a precizat ca l-a gratiat pe Cozma "prin argumentele actului gratierii ".
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
Deputatul PPCD, Ion Stoica, se afla pe locul 143 cu 57,8% prezenta la votare, iar locul 100 este ocupat de penelistul Sorin Marian Paveliu, o prezenta de 66,4%.
Doi oameni de afaceri care, pana nu demult, ofereau spre inchiriere carturi si masinute in Parcul 'Romanescu' au venit in audienta la Solomon pentru a-l ruga sa-i reprimeasca in parc. ... Sa nu mai aud de carturi sau de biciclete in Parcul 'Romanescu'"!
Drumul Jiului, str. Ion Budai Deleanu, str. ... Nicolae Romanescu, str. ... Potelu, limita de S-V a Parcului Romanescu. La autoturisme, taxele sunt urmatoarele:
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Dupa ce si-a sarbatorit ziua de nastere in avans, la sediul PSD din Strada Atena, Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, a organizat o petrecere asta seara, la implinirea a 80 de ani.
Tudor Romanescu, membru PSD, a fost ales primar al comunei Galbinasi, judetul Calarasi, cu 791 de voturi.
Dan Ilie Morega, presedintele filialei judetene a PNL, a precizat ca-l va propune si-l va sustine pe listele parlamentarilor europeni pe deputatul PD Marcel Romanescu. ... Dar organizatia de la Gorj il va sustine pe tanarul democrat Marcel Romanescu, chiar daca PD Gorj nu vrea sa-l propuna.
Deja municipalitatea a renuntat la o investitie, Teatrul de vara din Parcul "Romanescu", pentru care erau prevazute in buget trei milioane de lei. ... In cartierul Veteranilor (in spatele Parcului "Romanescu"), strada Craiovesti, strada Maria Tanase (circulatia infernala), aleea Elena Teodorini (reabilitare si utilitati).
Cu totul, Parcul Lunca Jiului ar fi cam cat Parcul 'Nicolae Romanescu' ca suprafata - aproape 96 de hectare. Craiova ar avea doi plamani", a spus primarul Antonie Solomon.
Autoritatile publice isi intemeiaza decizia pe o asa-zisa intelegere cu proprietarul cladirii, George Romanescu, asociat al firmei Quadrat Impex, care isi desfasura activitatea in imobilul de pe strada A.I. ... Primaria nu a semnat protocolul asupra caruia cazuseram in principiu de acord", a spus George Romanescu.
Ca atare, in afara de scuaruri, de Parcul "Nicolae Romanescu" si de parcul din centrul municipiului, nici crampei de spatiu verde nu mai poate fi salvat din drumul betoanelor si caramizilor.
Un proiect de 80 de milioane de euro s-ar putea concretiza in primul semestru al anului 2009 printr-un mall, localizat in vecinatatea Parcului "Romanescu", pe strada Caracal.
  Romanescu si Bariera Vâlcii, prioritare Din banii pe care Craiova i-ar putea baga în retele si instalatii pâna în 2013, cei mai multi ar intra în canalizarile din cartierele Romanesti si Bariera Vâlcii - 11,57 milioane de euro, respectiv 12,35 milioane de euro.
google-analytics.com