Cautare

794 de rezultate pentru "robert toma" (3.95 secunde)
Atlantida de langa localitatea constanteana Ostrov Celebrul actor Toma Caragiu venea des la pescuit pe insula Pacuiul lui Soare @ Marele poet Nichita Stanescu a dedicat insulei o poezie @ Exploratorul Jacques Yves Cousteau a propus o solutie practica pentru scoaterea de sub ape a cetatii - un batardou @ Savantul Petre Diaconu a fost cel care a descoperit si cercetat vreme de aproape 4 decenii cetatea Vicina @ Reporterii de turism considera cetatea Vicina o minune arheologica, un fel de Atlantida a Romaniei xxx Situata in imediata apropiere a comunei constantene Ostrov, la distanta de 20 de kilometri de orasul Calarasi si 130 kilometri de orasul Constanta, insula Pacuiul lui Soare adaposteste o veritabila comoara - cetatea Vicina.
Deputatul Iulian Iancu si senatorul Ion Toma au castigat ieri alegerile din cadrul grupurilor parlamentare ale PSD pentru a fi nominalizati de partid in functiile de presedinti ai unor comisii parlamentare, in locul lui Dan Ioan Popescu si al Rodicai Stanoiu.
Regia Autonoma Apa Craiova nu a respectat planul de masuri stabilit prin autorizatia de mediu emisa anul trecut, referitor la statia de epurare de la Facai si la reabilitarea canalizarii, astfel ca autoritatea locala pentru protectia mediului nu i-a revizuit autorizatia, a aratat ieri directorul executiv al Agentiei pentru Protectia Mediului (APM), Cristiana Toma.
Vicepresedintele PSD, senatorul Ion Toma, a declarat, vineri, in cadrul unei conferinte de presa, la Slatina, ca partidul pregateste mai multe motiuni simple care ii privesc pe ministrii Guvernului Tariceanu, inclusiv una pentru ministrul liberal al Sanatatii.
Anuntul a fost facut de presedintele PSD Olt, senatorul Ion Toma. ... S-au mai inscris in PSD Olt 2.100 de fosti membri PD, a precizat Ion Toma. "A avut loc astazi (joi - n.r.) un adevarat exod de la PD la PSD Olt", a adaugat Ion Toma.
Circa 50 de cercetatori din 10 institute de cercetare agricola nu pot accesa bani din Planul National de Cercetare-Dezvoltare si Inovare (PNCDI), deoarece institutele la care lucreaza nu au fost reorganizate prin Hotarare de Guvern, a declarat Mircea Toma, directorul economic al Academiei de Stiinte Agricole si Silvice.
Presedintele PSD a mai primit in dar cadouri inedite precum o sticla de sampanie de sase litri de la deputatul Victor Surdu - pe care a promis ca o va desface la Cotroceni - dar si un tricou de culoare rosie de la liderul PSD Olt, Ion Toma, liderul senatorilor partidului, inscriptionat cu textul "La anul ma gasiti pentru felicitari la adresa Bulevardul Geniului nr.
In replica, senatorul Ion Toma, liderul Grupului PSD+PC din Senatul Romaniei face cateva precizari, printr-un comunicat. Ion Toma apreciaza ca afirmatiile liderului pedelist sunt total tendentioase si lipsite de responsabilitate. Puteti citi in continuare textul comunicatului semnat de senatorul Ion Toma.
Liderul si viceliderii Grupului PSD+PC din Senat, Ion Toma, respectiv Viorel Arcas si Cosmin Nicula, au sustinut o conferinta de presa prin care au anuntat depunerea la Senat a unei motiuni simple, pe tema Legii pensiilor, intitulata: ... Liderul de Grup al PSD, Ion Toma, a afirmat:
Ei au afirmat ca sunt nemultumiti de scandalul din PSD Olt, care a culminat cu suspendarea din partid pentru un an si propunerea de excludere din PSD a senatorului Ion Toma, dar si de lipsa de sprijin din partea conducerii PSD Olt pentru rezolvarea problemelor din comunitatiile pe care le reprezinta.
Senatorul Ion Toma indeamna parlamentarii sa sustina reducerea varstei de vot la 16 ani Senatorul USL de Ialomita Ion Toma ii indeamna pe toti cei care sustin demersul privind reducerea varstei de vot la 16 ani sa faca front comun si sa-si faca vocea auzita in Parlament, pentru ca aceasta modificare sa poata fi realizata.
Ion Toma, seful Clinicii de Medicina Muncii de la Spitalul de Urgenta Craiova. ... confectii, tricotaje), numarul zilelor de concediu pe caz de boala este mai mare decat in alte unitati, fiind determinat de patologia din timpul sarcinii", a mentionat Toma.
Marin Toma, a declarat ca "guvernul ar trebui sa ia urgent masuri fiscale, si in nici un caz cele care s-au luat pana acum, pentru a intoarce Fiscul cu fata catre contribuabil, si nu cu spatele cum este acum".
Toma: ... Ne-am atins obiectivele", a declarat antrenorul secund al Craiovei, Marius Toma. ... Nu stiu ce calcule isi fac cei de la Energia, e treaba lor", a mai afirmat Toma.
Antrenorii echipei masculine de baschet SCM-U Craiova, Andelko Mandic si Marius Toma, au mari batai de cap inaintea meciului de duminica, de pe teren propriu, cu BCM-U Pitesti, programat cu incepere de la ora 18.00.
Jucatorii antrenati de Andelko Mandic si Marius Toma intalnesc, in deplasare, de la ora 18.00, formatia Gaz Metan Medias, in cadrul etapei a 22-a din Divizia A.
Ambele dimensiuni contribuie la dorinta fiecarui manager de a-si gestiona afacerea mai bine si mai simplu", declara Daniel Toma, Director General Senior Software.
La Tucano Coffee a avut loc zilele trecute lansare cartii Terapie pe salteaua de pilates de Adriana Emilia Toma, in prezenta catorva jurnalisti si prieteni.
Ben Toma este un politician republican american de origine romana. ... Ben Toma se afla la al patrulea mandat in legislativul statului Arizona.
La 9 mai 1950, ministrul de externe francez Robert Schuman a prezentat proiectul care presupunea crearea unei Europe organizate, bazata pe relatii de cooperare. ... Toma Radulescu, seful Sectiei Istorie-Arheologie din cadrul muzeului. ... Toma Radulescu.
google-analytics.com