Cautare

2122 de rezultate pentru "rezultatele" (4.28 secunde)
OneBox, care a fost inclus si in motorul Google.com, a fost creat special pentru ca utilizatorii sa nu mai fie nevoiti sa dea click pe rezultatele cautarii, ei beneficiind de cateva date suplimentare care se afiseaza o data cu rezultatele propriu-zise.
Acestea au fost urmate de titlurile MJ Mailis (MJM), cu o depreciere de 14,75%. Rezultatele financiare vor influenta piata Saptamâna trecuta a fost dominata de o lichiditate redusa si de o tensiune la nivelul investitorilor.
Cine stie?", noteaza www.myjob.ro.  "La patron, rezultatele ar fi trebuit sa vina ieri, daca se poate" În ceea ce priveste sarcinile si deadline-urile, la stat, pot trece zile, saptamâni si chiar luni pâna când proiectul dumneavoastra trece de pe un birou pe altul.
Cine stie?", noteaza www.myjob.ro.  "La patron, rezultatele ar fi trebuit sa vina ieri, daca se poate" În ceea ce priveste sarcinile si deadline-urile, la stat, pot trece zile, saptamâni si chiar luni pâna când proiectul dumneavoastra trece de pe un birou pe altul.
Oamenii de afaceri au fost instruiti cum sa-si pastreze clientii si cum sa-si motiveze angajatii proprii pentru ca intreaga echipa sa ajunga la rezultatele scontate.
Criza din domeniul auto se regaseste in rezultatele financiare ale Ford Romania pe anul trecut. ... Cifra de afaceri a scazut enorm Comparand rezultatele financiare pe ultimii doi ani, se observa ca in 2008 compania a avut o cifra de afaceri de 690 de milioane de lei.
Grupul Puratos anunta ca rezultatele sale estimate pentru 2011 arata o crestere organica a vanzarilor organice de aproximativ 11%, confirmand astfel trend-ul ascendent pe termen lung.
Inca din debutul scrisorii, Beatrice Cauuet se arata surprinsa de turnura pe care lucrurile o luau in Romania, rezultatele cercetarii ei ajungand sa fie discutate inainte chiar de a fi publicate rezultatele studiului!
Senatorul Coca Laurentiu Florian a sustinut o declaratie politica intitulata "Rezultatele economico-sociale sunt proba bunei guvernari", pe care o puteti citi in continuare.
Mai mult, bateriile incarcate recent pot indica o asa numita incarcare de suprafata, imbunatatind fals rezultatele. ... De asemenea, bornele corodate sau cu depuneri influenteaza rezultatele testului.
OPTIMIZARE SEO WEBSITE Pozitia site-ului dumneavoastra in rezultatele motoarelor de cautare, in special Google, Yahoo si Bing, poate insemna diferenta dintre un business de succes si unul care este pe cale sa dispara.
Am observat ca, desi sportul ofera rezultatele scontate, atunci cand vine vorba despre silueta, tratamentele localizate fac diferenta. ... Acesta este singurul aparat de gen din tara upgradat din sase in sase luni, pentru a lucra cu programe de ultima generatie, la standarde internationale, unde rezultatele sunt garantate.
Pentru altii violenta a fost considerata un instrument legitim, folosit impotriva unei puteri ilegitime, desi rezultatele alegerilor de la 20 mai 1990 erau clare si fara echivoc. ... E bine sa reamintesc rezultatele:
Rezultatele au fost peste asteptarile lui Razvan Oprea care a marturisit ca acum arata ca atunci cand avea 20 de ani. ... Interventia este nedureroasa, a fost realizata prin anestezie locala, iar rezultatele sunt garantate pe viata, a marturisit Razvan Oprea.
Rezultatele testului: ... Rezultatele normale ale acestui test se numesc negative. ... Rezultatele anormale ale acestui test se numesc pozitive. Daca testul hemocult iese pozitiv , asta nu inseamna obligatoriu ca pacientul are cancer, deoarece testul prezinta o incidenta mare de rezultate fals-pozitive.
Seisme fara precedent ameninta Europa Cotidianul francez Le Monde publica rezultatele unui studiu de ultima ora, care vizeaza riscuri pentru urmatorii 50 de ani Un nou studiu la nivel european confirma faptul ca Romania se numara printre tarile cu cel mai mare risc seismic de pe continent, reiese dintr-un articol dat publicitatii de cotidianul francez Le Monde.
Severin Schwan, CEO al Roche, a declarat cu privire la rezultatele companiei in primele trei trimestre:
Severin Schwan, CEO al Roche, a declarat cu privire la rezultatele companiei in primele trei luni ale anului 2014:
Neincredere privitor la rezultatele acestuia. ... Din pacate, in cazul celei de-a doua paciente rezultatele sunt modeste. ... In schimb, la pacienta numarul unu, Stacy Erholtz, rezultatele bune ale experimentului s-au mentinut si volumul tumorii de aproximativ trei centimentri in diametru cu tendinte de marire s-a micsorat foarte mult.
Rezultatele facute publice azi nu reprezinta o premiera doar pentru tara noastra, ci se adauga cu succes studiilor realizate in domeniu la nivel international".
google-analytics.com